• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam bambaska biri cikti, soktayim

Merhaba hanimlar,

bu konu hakkinda biseyler yazmazsam catlicakmisim gibime geliyor, zaten kimseye anlatamam rezil bir durum. cok uzun olucak simdiden söylim.

bastan hata yapmissin diceksiniz ama gelin bunu salak kafama kalbime söyleyin, iyi veya kötü her türlü yoruma acigim, isterseniz bana sövün cünkü hakediyorum. dedigin gibi biraz da icimi dökmek istiyorum.

internet üzeri 6 ay önce bi cocukla tanistim, kendisini 25 yasinda doguda astsubaylik yapan biri olarak tanitti. biz biraz konustuktan sonra bu bana benden hoslandigini söyledi, ben pek karsilik vermedim biraz bekledim cünkü cok acele etmisti ve pek inanmamistim. konusmalari cok ikna ediciydi. ben evlenmis ayrilmis birisiyim, ben seni kabullendim, ailem kabul etmez ama gerekirse yalan söylerim, evlenmemis derim, seni o kadar cok istiyorum dedi. bu cümleyi söyledikten sonra cocugun gercekten ciddi olduguna inanmistim. kisa bir süre sonra bitirdi, olmuyor dedi. ben biraz üstüne gidince ve arastirmalar yapinca agizindan laf almaya calistim ve aslinda astsubay degil, normal asker oldugunu, vatan görevini yerine getirdigini söyledi. buna pek takmadim, olabilir dedim, pembe yalan olarak gördüm. ama diger söyledigi seyler cok sacmaydi, asker arkadasi kollarinda öldügünü söyledi, yalanmis. catismada celik yelegine saplanin mermiyi boynunda tasiyordu, megerse normal mermiyi takmis, öyle catisma felan olmamis. türlü türlü yalanlar, sacma sapan seyler. askerde bambaska psikoloji olur derler ya, ona verdim. anlam yüklemedim ama o kadar hassas konularda yalan söylemis olmasina da cok sasirmistim.herseyi ortaya döktükten sonra aramiz hala limoniydi, arada bi yazisiyorduk ama bu hep mesafeliydi.

1 1/2 ay sonra tekrar benden sans istedi, benim degerimi gec anladigini it gibi köpek gibi pisman oldugunu, eger ona sans verirsem pisman olmicagimi söyledi. 1 ay boyunca cok iyi gidiyordu hersey, birbirimize söylemis oldugumuz ufak tefek yanlis ne varsa hepsiniz düzeltmistik ve artik dürüsttük.

1 ay sonra bu yine biseyleri bahane ederek bitirdi, bana karsi artik bos oldugunu, kafasinda bitirdigini benim de bitirmem gerektigini felan söyledi, beni sakina arama dedi, ben de cok agir kaldirilmayacak bir laf söyledim o an ki sinirimle ve sildim gitti.
ama hic unutamadim, o asker, ona nasil o sözü söyledin, nasil bu kadar gaddar acimasiz oldun diye diye kendimi yedim, rüyalarima girdi, üzüldüm agladim. dayanamadim, buna mesaj attim, üzgün oldugumu onu rahatsiz etmek istemedigimi sadece son söylediklerim icin pisman oldugumu yazdim.

normalde beni her yerden engellemisti, telefondan engelleyip engellemedigini bilmiyordum. mail programimda eski mailleri silerken onunla olan kaydedilmis whatsapp konusmalari cikti ortaya, bide o ara birbirimize attigimiz fotograflar, bi tane onun bana attigi ekran görüntüsüne denk geldim, facebookum yok dedigi halde üst tarafta facebook simgesi vardi. seytan dürttü ve numarasini face'ye yazdim ve BAM, hesabi ortaya cikti.

fotograflari herkese acik, bakiyorum, gördüklerime inanamiyorum, adam bildigin cübbeli ahmet hocanin kopyasi. cübbeli sakalli felan. tövbe yarabbim o degil diyorum kizim bi daha bak, gözü kasi ayni o. elim ayagim titremeye basladi, bana bambaska meslegi oldugunu söylemisti askere gitmeden önce. kalbim hizlica atmaya basladi, delirdim, sinirlendim, böyle bisey nasil olabilir. yasi da 25 degil, 22mis!!! cocuk bana yasini bile dogru söylememis. Allahim sana geliyorum dedim. ona defalarca aradim, hala engellimiyim telefonunda bilmiyorum. sonunda acti ve konusmamiz böyle gecti (kisa kesiyorum):

Ben: akilli cocuksun sana bu soruyu neden sordugumu tahmin edebiliyorsundur; kac yasindasin?#
O (duraksadi): 23 yasindayim
B: peki meslegin ne?
O: Kizim söyledim ya sana dükkanda calistigimi
B: Yani hoca felan degilsin veya imam?
O: yok müftüyüm
B: bana neden yalan söyledin bu konularda?
O: amacin ne? neden arastiriyorsun?
B: bana yalan söyledin, benim duygularima oynadin
O: inan zaten bu yaptigim hatadan dolayi cok pismanim, sabahlara kadar 2-3 paket sigara bitiriyorum, bi insan kendinden utanir mi? ben kendimden utaniyorum. cocuklara kuran okumasini ögretiyorum ve sana böyle büyük yalan söyledim
B: peki ya duygularin? hissettiklerin?
O: onlarda dogru degildi, senden hoslanmistim evet ama seni seviyorum dedigim abartiydi, bana iyi gelmistin, bana iyi davraniyordun, konusman hareketlerin bana cok tatli geliyordu, cok hoslanmistim. sen sevdin mi sanki?
B: mal gerizekali!! tabi sevdim, bosuna seni seviyorum mu der insan? deli misin sen? ocak ayinda görüsecektik yüzyüze herseyi konusmustuk, eger devam etseydi ne yalani uyduracaktin?
O: oraya kadar gelecegini düsünmemistim, fark etmedin mi? ben bu yalanimdan dolayi hep senden kactim, sana karsi yüzüm yok, cok utaniyorum, kul hakki sonucta, senin hakkini nasil öderim cok korkuyorum, bu yalani bitirmek icin senden kactim, yüzlesmek istemedim ama inan hep aklimdaydi, cok büyük pismanlik duyuyorum.

genel olarak böyle toparlayabilirim, daha uzun konustuk ama cok fazla tekrarlama vardi o yüzden hepsini yazmadim. hala inanamiyorum ya. beni dini kisi olarak algilamayin lütfen ama böyle birinin böyle bisey yapmasi beni yikti ya. nasil yaparsin diyorum, askere geldigim icin pismanim, buralar beni bozdu, ben küfür etmeyen adamdim, artik küfür ediyorum, isimi yaparken inan cok huzurluydum, ne kiz arkadasim vardi ne derdim, cok mutluydum, simdiki gibi degildim, günahkar oldum diyor.

yani....hayati kocaman bir YALAN, herseyi yalan, sadece ailesi hakkinda dogru söylemis, annesinin babasinin adini felan, yasadigi yeri memleketi vs vs.

bana videolar cekti, siirler yazdi ya, anlamiyorum, videoda baskasinin karsisinda SENI SEVIYORUM diyor...kendimi düsünüyorum dalga gectigim veya ciddi düsünmedigim biri icin video cekmeyi birak baskasinin yaninda seni seviyorum demem yaaa...bu nasil olur. nasil yaptin diyorum o zamanlar senden cok hoslaniyordum, havalarda ucuyordum diyor. nasil olur ya, saatlerce konustuk, benim icin uykusundan oldu, herseyimizi paylastik. bunlar nasil hic yasanmamis gibi olabilir ki onun icin, nasil ciddi olmadi.

bi insanin böyle konularda yalan söyleyebilmesi beni cok korkuttu. bu denli hikaye uydurabilmesi beni inandirabilmesi karsisindaki insani kandirmak ugruna saatlerce konusmayi ona video cekmeyi siirleri yazmayi göze alir mi ya? bana baska kiz mi yok, bununla mi ugrascam der ceker gider ya.

bana bi kez sey kaydinda baska bi isimle seslenmisti, onu bilerek yaptim, sen benden vazgec diye diyor...:oha: kafayi yicem, bu korkunc degil mi ya? ne kadar igrenc davranislar bunlar? bide adam dini bir kisilik yaaa...nasil olur aklim almiyor.......

ya ben cok cok cok fazla safim bu dünya icin ya da o cok iyi bir oyuncu/yalanci. su an kendime cok kiziyor ve sasiriyorum. ben bu adam...pardon 22 yasindaymis, bu cocuk icin saatlerce agladim ya. Allaha dua ettim bana onu geri versin diye. neler cektigimi bi Allah bi ben bilirim....bu nasil bir vicdansizliktir.

cok uzun oldu kusura bakmayin, hakkini helal edin ama icimi dökmem gerekiyordu....

insallah bir gün aklim basima geldiginde bu konuyu okudugumda bu hallerime gülerim, ne salakmisim derim ama su an icin cok zor, cok kötü hissediyorum kendimi:KK43:
Sizin burda sucunuz yokki adam bildigin yalan makinasi neyse takmayin hakinizda hayirlisi

Bir soz vardir sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye ama malesef sen bu tabire uymamissin.
Bir kere basindan olumsuz bir olay gecmis adimlarini daha emin atman gerekiyorken netten hic tanimadigin bir adama nasil guvenip ona karsi birseyler hissediyorsun ?
Belki de evli bile cikabilirdi, esi seni ogrenip seni arayabilirdi. Belki subay yada hoca degilde hirsiz yada sapik da cikabilirdi bence Allah seni korumus ucuz atlatmissin.
Yuz yuze konusmadigin birseyler paylasmadigin birine guvenmek buyuk cesaret ister.
Bence artik o cocuga kizmak yerine kendine de kizman gerekiyor ve ilk evliliginden ders cikarmamis olsan da bundan buyuk bir ders cikarman gerekiyor

Olay fenalar fenası diyeyim.
Genelde böyle hoca tarzı insanlar toplum baskısından kendilerini baskıladığı için bir yerde patlak verip,
Hiç durumuna uygun şeyler yapmıyorlar fark ettim , hacı hocadan korkacaksın diye bundan diyorlar sanırım.
Bence size güzel ders olmuş, oh olsun mahiyetinde demiyorum, bekar genç kızsın tabii ki de tanıştığın kişiler olacak
Sadece daha dikkatli olman için dedim.
Sana olduğu kadar uç nokta olmasa da, ben de geçen haftalarda internet ortamında gayet kültürlü, atletik ve sporcu, yakışıklı görünen biriyle görüştüm. Öyle ki kendimi çok şanslı bile hissettim, benimle görüşmek istiyor diye.
Ay ama Allah kahretmesin adam bildiğin Ahmet Kural'ın Angaralı dilini kapan Recep İvedik'ten daha Recep İvedik biri çıktı. Hala hayatımın en büyük şoku.
Sıntır, manda.

Adam askerde can sıkıntısını seninle gidermis.

Yaa bir de "arkadaşım kollarimda can verdi", "bana mermi isabet etti" bilmemne. Inanilmaz arabesk yaa.

Böyle varoş erkekler vardir ya, ne kadar trajik olay yaşarsa o kadar karizmatik olacağını zanneden ve arabesk hikayeler uyduran. Iyyy. Çok itici

Şizofren ya bildiğin akıl hastası o kadar yalan dolan pes gerçekten.. Size sonunda herşeyi dürüstçe anlatmış. Evet kandırılmak çok kötü hazmedilmesi zor bir duygu biliyorum ama emin ol az önce de dediniz ya bir iki sene sonra okuyup bunları gülüp geçicekmişsiniz. Sanal bir ilişkiymiş zaten.. Hayır gelmezdi yani hiç bir şekilde . Oldu ki evlendin . Hangi yalanının doğru olduğundan emin olacaktın ? Nasıl güvenecektin? Hiç bir şekilde olmazdı. Heyecan duymuş başlarda bir hevesle gaza gelmiş seviyorum diye atmış tutmuş ama ergenlik kafası boyle İşte. Adam hesabına bile almayın yani sorgulasanız bile varacağınız sonuç net ergenliğini tamamlayamamış bir insan modeli. Zamanla toparlıcagınızdan eminim. Hayatınızdan çıkarın onu kendi yolunuza bakın lütfen..
+1

Ay adam bildiğin şizorenmiş, 272882 bölüm dizi senaryosu yazmış. İyi olmuş allah kurtarmış sizi, onun ne imanından ne adamlığından hayır gelir, daha büyüyecek o ablası :duduk:

Ben de bu sanal ilişkileri hiç anlamıyorum. Biraz vaktinizin kıymetli olduğunu düşünseniz ve sanaldan insan tanımak yerine sosyalleşseniz. Ne bileyim, çok enteresan. Bir de o duygusal durumunuz nasıl değişiyor? Yani hiç tanımadığınız birine karşı nasıl bir şeyler hissedebiliyorsunuz. Çok mu boşluktasınız ya? ya da nasıl inanabiliyorsunuz? kafamda binlerce soru... mümkün değil anlayamam sizi:KK22:

Benim sevgilim 11 aydir askerde, bazen anlatir askerlerin ne kadar psikolojisinin bozuk oldugunu.. Asiri cins ve karaktersiz insanlar cok mesela.. Ki cok sükür cok karakterli, edepli insanlar da var ama maalesef az.. Kisacasi askerde olan bi insana ne yazik ki guvenilmez, cogu tutunacak dal ariyor, askerlik bitene kadar oyalanmak icin birilerini bulmaya calisiyor. Hatta bi ara sevgilimle konustugumuzda anlatmisti, bir arkadasi netten birini bulmus “sevdigim kiz kollarimda can verdi, komadaydi aylarca bekledim “ tarzi konusup sözde diger kizi tavlayacak. Cok ilginc.. Bazilari demis telefon yasak diye. O eskidendi, simdi her askerin elinde android.. Doguda daha bi serbestlik var telefon konusunda. Askercell dahi kullanan cok cok az, herkeste sivil hat..

Daha ilk sana astsubay değilim erim dediğin de anlamalıydın ne mal olduğunu.. neyse zararın neresinden dönersen dön kardır bence. Ya buluşup iyice kaptırsaydın kendini.

yalan yalani dogurdu diyor, engellemeyedim diyor, falan filan iste....bos laflar.
degdi mi diyorum...degdi mi beni böyle kirmana. bisey diyemiyor.

aslinda normal konusmalarda cok sakin birisiydi, gayet mantikli konusurdu, asla dini konulara girmezdi, o yüzden bu kadar sasirdim, kendisi cok bilgisi, cok kitap okur ve cok seyi bilirdi, tarihle coook ilgilenirdi, iste sana herseyi anlatsin, edebiyat hastasiydi felan yani öyle bos beles insan izlenimi asla birakmadi beni....o yüzden de bu kadar bosluga düstüm gercekleri ögrenince

bu lafin beni mahvetti, hüngür hüngür agladim.......evet, o kadar zayifim ki bana gel dese giderim, hemde kosa kosa....cünkü o böyle degildi ki.....benim kafamda en azindan, kalbimde böyle bi insan degildi, böyle birini sevmemistim ben......bütün söyledigi hersey bosmus...hicbiri dogru degilmis
Tarih, edebiyat parçalayan, boş romantik tiplerden bir iki geri duracaksın.

Bak canim en cok yalannedenler en cok zeki olanlarmis zaten unutma bunu.. bilgili falan fistan onemli degil adi ustunde YALANCIII... ve korkunc tarafi ise yapdigi yalanlar boyle sacma sapan degisik seyler ustune.. ne astsubayi ne meslegi.. yani kuran okutmayi ogrettgi icinmi kendisinden utaniyor... bu nasil utanclik olabilir... dedigi hicbir sey birbirini tutmuyor.. KACKACKACC UZAKLASSS MUMKUNSE HERYERDEN AMA HERYERDEN Sil... ne asklar unutuluyorrr 6 aylik biseymi unutulmayacakk... feci korkuncc cift kisilikli hatta 3-4 kisilikli
Gitti onun kuranı muranı böyle gaddar, kalp kıran bir mahlukat kuran okudukça temizlenmez.. Önce kalp...

Adresini ver de kafana bi tane huni göndereyim diyeydin. Töbe ya Rabbim. Kıyamam canım anlıyorum duygularını.Olumsuzluklarını sürekli düşün ve bol bol dua et Allah büyük

Face kullanmıyorum diyen bi erkeğe inanmış gibi yapsamda ilk günden bakardım arar bulurdum.. sen mi çok safsın adam mı kurnaz bilemedim.

Daha da kötüsü sen bu adamı yine affedeceksin eminim.. adam güzel oynuyor çünkü.

Bide cübbeli fln die dindar sanmayın .. giyim kuşamdan belli olmaz bi insanın dini. Hayatına geçirmesi lazımdı ..
Gerçekte dinine bağlı olsaydı “ kalp kırmak Kabe’yi yıkmak gibidir”sözünü uygular senle oynamazdı..

Neden yalan söyledi..tamam zeki kadınım anladım , hatta affett. Neden yalanina başka yalanlar ekledi??? Sorma kendine bu soruları....ona da sorma! Senin şu an sorman gereken tek soru. " Ben kendime neden bunu yapıyorum" olsun. Yoksa asker arkadaş gider,amansız bir hastalığa yakalanıp senin sevkatinle iyilestigini söyleyen yalancılar gelir...senaryo çok,yalancı insan da çok

hep diyorum, her zaman da söyleyecem: ben bu dünyaya göre degilim

Seninle ne alakası var ya?
Bunların aynısını bize yapsa biz de kanabilirdik.
Kendini niye aşağılıyorsun.
Sadece internette insanlara güvenme. Ders ve anı oldu sana.
Seneye kahkahalarla anlatacaksın bunu :)

bazilari öyle demiyor iste, suclaniyorum. tabi ki bende de hata var. insallah dedigin gibi olucak, cok sagol yorumun icin :)

Adamın hacı hocalığına gelene kadar askerliğinden korksaydın keşke. Kafaları bi milyon askerde. Takılacak, kafa bulacak, vakit geçirecek eğlence arıyorlar.

Olayları bu kadar hayatının merkezine koyma. Tekrar tekrar başa dönüp affedip hata yapma artık.

kendisi de zaten söylüyordu ordaki askerlerin cok simarik oldugunu, biz konusurken baska bir asker telefonda konusuyordu sevgilisiyle...böyle sacma sapan tripli konusmalar felan, o da mesela diyordu "keske daha erken gelseydim askere, gec kaldim, bunlar benimle kafa dengi degil" felan. ben de onun böyle konustuguna göre daha olgun oldugunu düsündüm. yanilmisim.

Yani iyi oyuncuymuş.
Askerde iken sizinle vakit geçirmiş maalesef duygularınız ile oynamış.
Ama Allah ın sevgili kuluymuşsunuz ve erken öğrendiniz kurtuldunuz.
Üstünde durmaya bile değmez tamamen mide bulandırıcı.

o konuda cok sansliyim evet, dedigim gibi ocak ayi icin anlasmistik, görüsecektik. kim bilir neler olucakti. Allah korudu gercekten.

Ay sanki senin icin atom parçalamış gibi konusuyosun. Yok video çekmiş yok sunu söylemiş. Bunlar ici boş şeyler canım bide evlenip boşanmıssın yogurdu üfleyerek ye, yoksa isin zor.

önceki iliskisinde siddet görmüs, aldatilmis biri olarak ve hic güzel söz duymayan, sürekli asagilanan biri olarak benim icin siir yazip, bana video cekmesi benim icin cok büyük biseydi.

sen belki senin icin atom parcalanirsa etkilenirsen, ben de bundan etkilendim. herkes farkli.

Askerlikle alakasi yok. Karakteriyle alakali.

Esim de askerdi. Hep derdi bu gorev yapanlarin icinde boyle cok yapan varmis. Onlara eglence. Uzaktalar ve netten kiz avlamak cok kolay.

Ayrica yalanlarini yakaladikca sen devam etmissin. Suc sende. Birde askerlige baglamissin bu durumu. Ilginc yani.

aynen, kendisi de öyle diyordu. senin esinin söyledigi gibi. hatta evli olanlar bile orda kendini daha serbest zannedip öyle isler pesinde kosuyormus, colugu cocugu olan, askerlik böyle sinir bozucu bisey diye anlatmisti, cok igrenc bir ortam vs vs demisti. yani o böyle düsündügü icin biraz anlayis göstermeye calistim. ki ben insanlarin özünde kötülük olmadigina inanan biriyim, her ne olursa olsun.

Sana; ne bu dünyada, ne öbür dünyada hakkımı helal etmiyorum,deseydiniz de ömrü boyunca unutmazdı.

dedim ya, sonradan konusunca sana kesinlikle hakkimi helal etmiyorum, senin icin kötü düsünmüyorum, kötü sözde söylemiyorum ama ahirette seninle görüsecek, sana hesap sorulacak, ben sana hakkimi helal etmiyorum dedim.

Bir de lütfen boşanmış olduğunuz için kendinize bu muameleyi reva görmeyin !

Ne demek 'ben seni kabullendim'.. Bu cümleleri duyup ikna olmak yerine 'Sen kim oluyosun da lutfeder gibi beni kabul ettiğini söylüyorsun' diyemediniz mi ? O dakika yol vermen gerekirdi bu şuursuz, sığ görüşlü insana..

Boşanmış olmanız sizi değersizleştirmez. Size ikinci sınıf insan muamelesi yapılmasına izin vermeyin lütfen. İnsanlar size, sizin kendinize duyduğunuz kadar saygı duyar. Başınız dik olsun, bu ayıp bişey değil.

ayip bisey degil zaten, kendisi bu konuyu hic takmadi, ben ondan uzaklasmistim, ben evlenip ayrildim sen bekarsin, kendine göre birini bul diye, bu sefer o israr etti, ne diyorsun felan ben seni böyle seviyorum, ailem dahi kabul etmezse ki mecbur edecekler, kararima saygi duyacaklar dedi...o ara söyledi bu laflari ki ben gercekten görüsmek istemiyorum ama o ailesine yalan söylicek kadar ciddi gösterdi kendisi, gözü kara olmus gibi...ona cok sasirmistim.

Konunuz bana hiç iyi niyetli gelmedi.25 yaşındaki bir insan nasıl bu kadar saf olabilir.bir deGil iki değil hiç mi suphelenmediniz.sonradan neden tekrar arıyorsunuz.her askere giden böyle olmuyor.normal kişiliğinde var demek ki. ruh hastası.son bişey daha bu kadar yalan söyleyen bir insan son söylediği mesleğe nasıl inanıyorsunuz.

nasil mi inandim? facebookta fotograflari var....yüzlerce fotograflari sakalli cübbeli haliyle, cocuklara ders verirken video cekmis, sureleri okuyup cekmis atmis felan...görmesem ben de inanmazdim

Amma da abarttiniz yani. Alt tarafı internetten konusmussunuz. Ki cocukta ciddiye almamış. Attikca atmış işte. Ağladım,dua ettim bilmem ne. O kadar zor durumda misiniz gerçekten ? İnternetten tanistiginiz biri için aglayacak kadar yani...

zor durumda oldugumdan degil, ben genelde "bana adam mi yok" kafasindayim biri canimi sikarsa. ama bu cocuk farkli geldi bana. yoksa her gün birileri sosyal medyadan yaziyor. hepsiyle böyle seyler yasamiyorum ki, coguna cevap bile vermiyorum yani.
bununla da cok farkli tanistik, ikimizin cok sevdigi bir kisi hakkinda konustuk ilk baslarda, sürekli repliklerle birbirimizi güldürdük felan, yani basta ciddi bisey degildi ki. ta ki o bana ben sana karsi bos degilim diyene kadar. ben ondan hoslanmiyordum bile, tipim degildi. sonra da sesli görüstük, görüntülü görüstük, bende yine tik yok. öyle devam ettikce bi baktim birden adam gözüme inanilmaz yakisikli gelmeye basladi.

yadıklarını okudum. öylesine temiz ve saf duygularla yaklaşmışsınki herşeyi göze almışsın affetmişsin yalanlarını.
Ama olmazmış ilerisi asla olmazmış.
Askerde canı sıkılmış macera aramış. OLMADIĞI ve asla OLAMAYACAĞI hayallerindeki kendini, hayal dünyasında gerçekleştirerek mutlu olmuş.
Rabbim sana senin hakettiğin gibi bir insanı nasip etsin. Üzme kendini

Allah razi olsun, cok sagol.
Evet cok saf ve temizim, bana yapilmasini istemedigim birseyi baskasina yapmam. cok vicdanliyim. o yüzden ona karsi kullandigim cümle icin özür diledim, cünkü onu söylemis olmak ve özür dilememis olmak beni gün be gün daha da yipratiyordu, icimden atmak istedim.
ben bi söz bu kadar icimi yakiyorsa, onun o koca yalani onu geceleri nasil uyutuyor? aklim bunu almiyor.

Ne yapıyoruz o zamaan? bundan sonra öyle internetten birilerini bulurum tanışırım hayalleri kurmuyoruz. Bu hayat erkekler olmadan da güzel. Keyfine bak tatlım. Hepimiz aldatılıyoruz, hepimiz gün içinde yalanlar duyuyoruz. Boşver bunu. Kapat bu defteri, ve internetten birini bulurum düşüncesini de sil kafandan

ben internetten biriyle tanisma hayalinde degilim ki, yukarda yazdigim gibi tesadüfen tanistik ve ciddi olmadan geyik muhabbeti yaparak ilerledik. ilk adimi o atti. benim amacim sevgili bulmak degildi ki.

Olay fenalar fenası diyeyim.
Genelde böyle hoca tarzı insanlar toplum baskısından kendilerini baskıladığı için bir yerde patlak verip,
Hiç durumuna uygun şeyler yapmıyorlar fark ettim , hacı hocadan korkacaksın diye bundan diyorlar sanırım.
Bence size güzel ders olmuş, oh olsun mahiyetinde demiyorum, bekar genç kızsın tabii ki de tanıştığın kişiler olacak
Sadece daha dikkatli olman için dedim.
Sana olduğu kadar uç nokta olmasa da, ben de geçen haftalarda internet ortamında gayet kültürlü, atletik ve sporcu, yakışıklı görünen biriyle görüştüm. Öyle ki kendimi çok şanslı bile hissettim, benimle görüşmek istiyor diye.
Ay ama Allah kahretmesin adam bildiğin Ahmet Kural'ın Angaralı dilini kapan Recep İvedik'ten daha Recep İvedik biri çıktı. Hala hayatımın en büyük şoku.
Sıntır, manda.

ilk olarak sunu söylim kendisi meslegini veya o kisilikte biri olmayi secmis, ailesi karsi cikmis, böyle cübbeli sakalli gezme ortalikta diye, hatta kendisi dedi cok tepki aliyorum günlük hayatimda bi yere gittigimde "iiyyy bu kilik kiyafet ne" diye insanlar bana cok laf atiyor dedi ama bilerek sectim bu yolu cokta mutlu ve huzurluydum askere gelene kadar

yani ailesinden veya cevresinden yana hic bir baski yok, kendisi secmis, kimsede desteklememis zaten.

Adresini ver de kafana bi tane huni göndereyim diyeydin. Töbe ya Rabbim. Kıyamam canım anlıyorum duygularını.Olumsuzluklarını sürekli düşün ve bol bol dua et Allah büyük

adresi var ki bende.....ona burdan biseyler göndermistim. onda bile dedim ya ben taa buralardan sana biseyler gönderdim postayla....hic mi icin ciz etmedi?

Face kullanmıyorum diyen bi erkeğe inanmış gibi yapsamda ilk günden bakardım arar bulurdum.. sen mi çok safsın adam mı kurnaz bilemedim.

Daha da kötüsü sen bu adamı yine affedeceksin eminim.. adam güzel oynuyor çünkü.

Bide cübbeli fln die dindar sanmayın .. giyim kuşamdan belli olmaz bi insanın dini. Hayatına geçirmesi lazımdı ..
Gerçekte dinine bağlı olsaydı “ kalp kırmak Kabe’yi yıkmak gibidir”sözünü uygular senle oynamazdı..

onu affetme gibi bi durumum yok, kendisi zaten herseyin yalan oldugunu söyledi, duygularinin bile. o beni sevmemis ki hic. neden benden af dilesin, dilese bile bu benimle beraber olmak istiyor anlamina gelmez ki?
cok farkli anlamissiniz konuyu. öyle bi durum yok.

Allah aşkına koskoca bi insan yüzünü bile görmediği insan için bukadar gözyaşı döküp acı çeker.daha ortada gerçek bi ilişki bile yokken bukadar hatayı niye affeder.valla ben çocuktan çok size şaşırdım.hayat zaten zor birde zorla kendinize dert aramayın

yüzüm gördüm diye yazdim, okumadiniz mi? saatlerce görüntülü konusuyorduk, sabahlara kadar, sesli de görüsüyorduk. onun tipini konusmasini ve hareketlerini kamera üzeri cok gördüm ki kendisi de gayet rahat davraniyordu, boyunu posunu felan hep gösterdi, binlerce fotograf gönderdi.
yani kendini saklamadi hicbir zaman, böyle olunca da süphe etmedim.

bana önceki halinden gönderdigi fotograflarda vardi, simdiki halinden de, ama o cübbeli hali beni sok etti.

Back