Adam bambaska biri cikti, soktayim

icim cok aciyor, bunu bana neden yapti? haketmedim. keske ögrenmeseydim diyorum ama o zaman da aci cekecektim, simdi en azindan onun ne mal oldugunu biliyorum.

Kesinlikle öğrenmeliydin böyle devam etseydi ve daha uzun bir zaman sonra gerçek yüzü nasıl bi yalancı olduğu ortaya çıksaydı acın kat kat daha fazla olacaktı çünkü çok daha fazla bağlanmış olacaktın. Haketmediğimiz neler yaşıyoruz canım yalnız değilsin sebebi insan olamamaları vicdan yoksunluğu Allah korkusuzluğu.. Yani böyle dini kullanıp içinden bir canavar çıkan o kadar çok insan var ki bu da onlardan bir tanesi. Kendisini o şekilde kamufle ediyor ama bak ne olduğu ortaya çıkıyor yalancının mumu yatsıya kadar .. Senin ne hissettiğini asla anlayamayacak. Anlamasını bekleme ve birgün sana pişmanım palavralarıyla dönerse sakın inanma affetme !!

Kesinlikle öğrenmeliydin böyle devam etseydi ve daha uzun bir zaman sonra gerçek yüzü nasıl bi yalancı olduğu ortaya çıksaydı acın kat kat daha fazla olacaktı çünkü çok daha fazla bağlanmış olacaktın. Haketmediğimiz neler yaşıyoruz canım yalnız değilsin sebebi insan olamamaları vicdan yoksunluğu Allah korkusuzluğu.. Yani böyle dini kullanıp içinden bir canavar çıkan o kadar çok insan var ki bu da onlardan bir tanesi. Kendisini o şekilde kamufle ediyor ama bak ne olduğu ortaya çıkıyor yalancının mumu yatsıya kadar .. Senin ne hissettiğini asla anlayamayacak. Anlamasını bekleme ve birgün sana pişmanım palavralarıyla dönerse sakın inanma affetme !!

kendisi de bu sözü kullandi biliyor musun? "biliyordum ögrenecegini, yalancinin mumu yatsiya kadar" dedi....defalarca tekrarladi ne kadar pisman oldugunu ister inan ister inanma dedi, olabilir pisman olabilir, seytana uydum diyor, bu bir bahane. günlerce mi seytana uydun? bana seni seviyorum derken de mi seytana uydun? o mu zorladi bunlari söylemeye? o mu sana video cektirdi?

2 aydir uyuyorum zaten, ara ara iyi oluyordu, aman bee bosver diyordum, ara arada aklima geliyordu agliyordum üzülüyordum. bugün de bu olay olunca iyice koptum....dedigim gibi elim ayagim titredi. cok korkunc bi duyguydu.

atlaticam, Allahin izniyle bunu da atlaticam...Allah kahretsin böyle vicdansiz insanlari, birakin artik bu isleri.....yemin ederim biktim
Çok yalnız kalma bunları düşünecek vakit bırakma kendine geçer bi süre sonra. Hiç-bir aşk acısı baki kalmıyor çok aşırı aşık olsan bile.

kendisi de bu sözü kullandi biliyor musun? "biliyordum ögrenecegini, yalancinin mumu yatsiya kadar" dedi....defalarca tekrarladi ne kadar pisman oldugunu ister inan ister inanma dedi, olabilir pisman olabilir, seytana uydum diyor, bu bir bahane. günlerce mi seytana uydun? bana seni seviyorum derken de mi seytana uydun? o mu zorladi bunlari söylemeye? o mu sana video cektirdi?

bu şeytanda hep yalancı erkekleri kendine uyduruyor:işsiz:

Yalanları sıralarken pişman olacağını düşünmemiş mi? Vicdan muhasebesi yapmamış mı acaba? Gerçekten tipik ergen yani konuşmaları falan kayda değer bir tek sözü bile yok. Diyorum ya sen yat kalk şükret asla büyütemezdin bu ergeni adam edemezdin.

Bu internetten tanismalar cidden çok tehlikeli. Yani özelikle uzun süre görüşmeden devam ettirilenler. Kafanda bir adam/kadin yaratıyorsun ve aslında onu seviyorsun. İçinde büyüdükçe büyüyor, gerçek tanismalarda böyle degil ama görüşmeden ilerleyen ilişkide hayallerindeki insanın yerine koyuyorsun onu. O hayali yıkacak hiçbir hareket, mimik, koku, reel bir şey olmayınca masal gibi geliyor. Buluştuktan sonra ya da bu olaydaki gibi gerçekler ortaya çıktıktan sonra bile vazgeçemiyor olmak da bundan. Adamı zaten kafasında sevdi, yokluğunda sevdiğin bi insanı hayatından çıkarmak daha zor oluyor yani özetle.

Tüm bu yalanlara rağmen sana şimdi seni çok sevdiğini söylese sevinçten yüreğin ağzına gelir dimi? Neyse ona dair ne varsa hepsini yok et. Fotoğraflar, videolar, konuşma kayıtları hepsini sil. Ortaya çıkıp kendini hatırlatmazsa 1-2 aya kalmaz normallesmeye başlar hayatın

Yalanları sıralarken pişman olacağını düşünmemiş mi? Vicdan muhasebesi yapmamış mı acaba? Gerçekten tipik ergen yani konuşmaları falan kayda değer bir tek sözü bile yok. Diyorum ya sen yat kalk şükret asla büyütemezdin bu ergeni adam edemezdin.

yalan yalani dogurdu diyor, engellemeyedim diyor, falan filan iste....bos laflar.
degdi mi diyorum...degdi mi beni böyle kirmana. bisey diyemiyor.

aslinda normal konusmalarda cok sakin birisiydi, gayet mantikli konusurdu, asla dini konulara girmezdi, o yüzden bu kadar sasirdim, kendisi cok bilgisi, cok kitap okur ve cok seyi bilirdi, tarihle coook ilgilenirdi, iste sana herseyi anlatsin, edebiyat hastasiydi felan yani öyle bos beles insan izlenimi asla birakmadi beni....o yüzden de bu kadar bosluga düstüm gercekleri ögrenince

Tüm bu yalanlara rağmen sana şimdi seni çok sevdiğini söylese sevinçten yüreğin ağzına gelir dimi?

bu lafin beni mahvetti, hüngür hüngür agladim.......evet, o kadar zayifim ki bana gel dese giderim, hemde kosa kosa....cünkü o böyle degildi ki.....benim kafamda en azindan, kalbimde böyle bi insan degildi, böyle birini sevmemistim ben......bütün söyledigi hersey bosmus...hicbiri dogru degilmis

İletişimi kesmek yerine hala adama sorular soruyorsun, neden, gerçekten o kadar sevdin mi.. nasıl oluyor o sevgi, hiç yüzyüze gelmeden, tanımadan etmeden bir iki video çekti iki güzel söz söyledi diye nasıl sevebiliyorsun.. katil mi, tecavüzcü mü, uyuşturucu bağımlısı mı hiçbir şey bilmeden, onun çevresinde onun hakkında bilgili olan bir insan bile tanımadan nasıl sevebiliyorsun.. sevemiyorsun, aslında hayalinde oluşturduğun adamı seviyorsun.. kaldı ki adam yalancının teki.. kendine özsaygın olsun, bu adamla bi daha muhatap olma.. görüşmedikçe gerçekleri daha net göreceksin bence.. ve şu an nasıl böyle yalan söyler diye şoka giriyorsun ya, dediğim gibi katil de çıkabilir di tecavüzcü de, her şey olabilirdi.. insanlara bu kadar kolay güvenme..

İletişimi kesmek yerine hala adama sorular soruyorsun, neden, gerçekten o kadar sevdin mi.. nasıl oluyor o sevgi, hiç yüzyüze gelmeden, tanımadan etmeden bir iki video çekti iki güzel söz söyledi diye nasıl sevebiliyorsun.. katil mi, tecavüzcü mü, uyuşturucu bağımlısı mı hiçbir şey bilmeden, onun çevresinde onun hakkında bilgili olan bir insan bile tanımadan nasıl sevebiliyorsun.. sevemiyorsun, aslında hayalinde oluşturduğun adamı seviyorsun.. kaldı ki adam yalancının teki.. kendine özsaygın olsun, bu adamla bi daha muhatap olma.. görüşmedikçe gerçekleri daha net göreceksin bence.. ve şu an nasıl böyle yalan söyler diye şoka giriyorsun ya, dediğim gibi katil de çıkabilir di tecavüzcü de, her şey olabilirdi.. insanlara bu kadar kolay güvenme..

güvenmiyorum aslinda biliyormusun, yani güvenmiyordum daha dogrusu. ta ki annem bana "senin halin nolucak böyle" diyene kadar, zaten cok cirkin bir evlilik gecirmisim, o da yalanlarla yürüyen bir evlilikti, o soku atlattim ama kimseye güvenmeme karari aldim, kimseye sans vermedim bu sefer annem yalniz mi ölüceksin, insanlara sans tani herkes eski esin gibi degil dedi...hakli da....ama ya bende sorun var ya da insanlar cidden cok acimasiz, böyle yalancilar denk geliyor nedense.

dedigim gibi saatlerce sabahlara kadar konusuyorduk, bazen sadece dakikalar boyunca sadece bakisiyorduk, ya bi insanin bakisindan da belli olmaz mi?

ben sahsen video felan cekmem, sonucta devir kötü....internete felan düser, ne bilim beni aileme rezil eder felan filan, ama o cekti ve atti....bana göre basit seyler degil bunlar, ama tabi herkesin görüsü ve yasadiklari farkli, sende haklisin

sorulari da aklimin böyle biseyi almadigi icin sordum yani hicbir anlam veremedim neden yaptigina dair, anlamak istedim, cok kötü bosluga düstüm bilmiyorum anlatabildim mi......

cok tesekkür ederim yorumun icin, dogruluk payi cok

Bak canim en cok yalannedenler en cok zeki olanlarmis zaten unutma bunu.. bilgili falan fistan onemli degil adi ustunde YALANCIII... ve korkunc tarafi ise yapdigi yalanlar boyle sacma sapan degisik seyler ustune.. ne astsubayi ne meslegi.. yani kuran okutmayi ogrettgi icinmi kendisinden utaniyor... bu nasil utanclik olabilir... dedigi hicbir sey birbirini tutmuyor.. KACKACKACC UZAKLASSS MUMKUNSE HERYERDEN AMA HERYERDEN Sil... ne asklar unutuluyorrr 6 aylik biseymi unutulmayacakk... feci korkuncc cift kisilikli hatta 3-4 kisilikli

Bak canim en cok yalannedenler en cok zeki olanlarmis zaten unutma bunu.. bilgili falan fistan onemli degil adi ustunde YALANCIII... ve korkunc tarafi ise yapdigi yalanlar boyle sacma sapan degisik seyler ustune.. ne astsubayi ne meslegi.. yani kuran okutmayi ogrettgi icinmi kendisinden utaniyor... bu nasil utanclik olabilir... dedigi hicbir sey birbirini tutmuyor.. KACKACKACC UZAKLASSS MUMKUNSE HERYERDEN AMA HERYERDEN Sil... ne asklar unutuluyorrr 6 aylik biseymi unutulmayacakk... feci korkuncc cift kisilikli hatta 3-4 kisilikli

evet cok dogru, cok korkunc bir insan....hatta kendine de dedigimde sasirmistim....ben ocak ayinda gelicektim, görüsecektik, kim bilir bana neler yapicaktin dedim. beni ne zannettin diyor bide. ben öyle birimiyim diyor. evet öyle birisin

Almanya damisin hala.Bosver almanci kizi kacirmis issiz.

Almanya ya kapak atmak ister issiz gencler.Ama bu fena ruh hastasi dengesiz.Sakin kanma.Belliki Almanya icin yanasti sana.Sonra birini buldu yada bir sebepten cikarina ters dustun.Oyle yavsak birine benziyor.Cok var bunlardan.Daha duzgun birini hakediyorsun.unut gitsin.Zamanla unutursun.Sana iyilik uapmis uzaklasarak yoksa sen birakamazdin.
Bir de yalniz kalma korkusuyla onune gelene tutunma.Guvenme herkese.Kendini koru.Zirhlarin olsun.Hele ki netten birine.

Almanya ya kapak atmak ister issiz gencler.Ama bu fena ruh hastasi dengesiz.Sakin kanma.Belliki Almanya icin yanasti sana.Sonra birini buldu yada bir sebepten cikarina ters dustun.Oyle yavsak birine benziyor.Cok var bunlardan.Daha duzgun birini hakediyorsun.unut gitsin.Zamanla unutursun.Sana iyilik uapmis uzaklasarak yoksa sen birakamazdin.
Bir de yalniz kalma korkusuyla onune gelene tutunma.Guvenme herkese.Kendini koru.Zirhlarin olsun.Hele ki netten birine.

dedigim gibi almanya konusu hic acilmadi, o istemiyordu zaten, ciddi biseyler olursa senin gelmen gerekicek derdi. o konuda benden yararlanmak istedi diyemicem.

ama evet dogru bunlari ögrenerek kendimi büyük bi hatadan korumus oldum.

dedigim gibi almanya konusu hic acilmadi, o istemiyordu zaten, ciddi biseyler olursa senin gelmen gerekicek derdi. o konuda benden yararlanmak istedi diyemicem.

ama evet dogru bunlari ögrenerek kendimi büyük bi hatadan korumus oldum.
Belki de ayak yapiyordu.istemem yan cebime koy.Yok mu boyleleri var

Benim hacı hocaya hiç güvenim yok açıkçası ne çıkıyorsa onlardan çıkıyor yada benim gördüklerim bunlar bilmiyorum. Öyle netten aşk olur olmaz değil ama devamı pek gelmez. Gelse de çok ama çok dikkatli olmak gerek. Bazen üzülmeden olgunlaşamaz insan. Böyle biri ders olur bi bakıma bi daha böyle birseye inanmazsın en azından.
ne cikarsa ondan cikar lafini kiniyorum

Konu sahibi keske bu kadar inanmasaydiniz .. Adiniza uzuldum o adamda bu yaptignn cezasini alir merak etmeyin keser doner sap doner

Benim hacı hocaya hiç güvenim yok açıkçası ne çıkıyorsa onlardan çıkıyor
Yeşilçam ve bilumum yerli filmlerde nerde yavşak, güvenilmez, alavere dalavereci, yalancı, her türlü hileyi hurdayı barındıran, tuhaf huy ve hareketlere sahip olarak tasvir edilip zihnimize işlediler ve bize alıntıladığım şu cümleyi yıllarca söylettirdiler. Yıl olmuş neredeyse 2018 hala böyle olduğuna inanan var mı?

Allah aşkına koskoca bi insan yüzünü bile görmediği insan için bukadar gözyaşı döküp acı çeker.daha ortada gerçek bi ilişki bile yokken bukadar hatayı niye affeder.valla ben çocuktan çok size şaşırdım.hayat zaten zor birde zorla kendinize dert aramayın

X