Adaletsiz kaynana

kiradaki ev kime ait, su ankı oturdugunuz kıme aıt bılemedıgım ıcın net yorum yapamıyorum

Kayinbabam vefat etti evler paylaşıldı ama kaynanamın üzerinde her kardeş kendi kirasını alıyor
bizdeki durum olmus ve daha cok sıkıntı cekersınız maalesef

ıster vefat olsun ıster olmasın. anne baba elbette vermek zorunda degıl ama verecekse herkese adil olmalı. mesela emek veren kendısıne, ya da evler yapılırken maddı destek olan... yani hepsıne ev verecegım yerıne, adaletlı olması lazım bence benımn annem babamsa da bu.

ve bır baska krıter de, ıster vefattan once ıster sonra adını koyup herkese tapusunu vermek. cunku daha sonra ıtıraz eden dava acan kardesler oluyor mahkemeler dolu valla

Yani çok karışık yazmışsınız kira dediğiniz her ay ne kadar tutuyor? Bir de eşiniz kendi mi veriyor bu parayı annesine götürüp eline mi sayıyor bence sizin bilmediğiniz bir tezgah var orda

Ben ortada bir haksızlık göremiyorum bütün kardeşler esinizde dahil olmak üzere evlerinde kira vermeden oturuyor + 1 evin kirasını alıyor eşiniz ve kardeşleri ,diğer 3. Evin kirasını niye versin kayınvalide sözde esinizinmis 3.ev ben pek zannetmiyorum 3.evin kirası eşinize verilmiş olsa asıl haksızlık diğer kardeşlere olur 2 evden kira alıp birinde de kira vermeden oturmak, kayınvalide en doğruyu yapmış o evin kirasını kimseye vermiyor ev vergilerini ve diğer ihtiyaçlarını ödüyor.

Ben de böyle anladım. Tüm kardeşlerin oturduğu evden kira alınmıyor ve bir ev kirası alıyorlar. Ancak konı sahibi iki ev kirası istiyor ve verilmediği için cıngar çıkarıyor diye anladım. Ama doğru düzgün açıklamadığından pek anlaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…