Keşke daha anlaşılır olsa, eşinizin diğer kardeşlerine veriyor ama size mi vermiyor?Meraba arkadaşlar kaynanamla aynı apartmandayim kirada da evimz var kaynanamm o evi kirasını bize vermiyor diğer kardeşlerinin de var evi onlar kirasını alıyorlar ,bizim kirayla kaynanam ev vergilerini oduyir herkesin diğerlerinin çocuklarına okul kıyafeti falan alıyor ,ben de calisiyorumm hakkima girllildigini düşünüyorum çünkü ben çalışırken eşim kirasını ortada kullandırılır,bı kaç kez istedik vergiler anca oluyor dedi yine istedik düğün zamanı abisinin kırasindan eşya harcanmış ona borç oduyir msz düğün olali 6yil oldu şimdiye borç minkalir diye düşünüyorum ,bir de evin 2 odasını babam aldı 2 beyaz eşyayı babam aldı ne düğün borcu diyorum ,siz olsanız yerimde nendusunursnz naparsnz
Evet diğer kardeşleri alıyor kirasını eşim alamıyor kaynanam diğer kardeşlerin ev vergilerine çocuklarının kıyafetine kullanıyor düğün borcumz var diyor düğün olalai 6 sene olmusKeşke daha anlaşılır olsa, eşinizin diğer kardeşlerine veriyor ama size mi vermiyor?
Evler kaynanamın üzerinde onlardan kalma ev satturmazEvi satın gitsin kafaniz rahat eder
Ya da kira kontratinda sizin ibaniniza yatırılması isteyin
Evler kaynanamın üzerinde onlardan kalma ev satturmaz
Bana biraz saçma geldi, yani diyelim kadının 4 çocuğu var 3 tanesine kira veriyor size sıra gelince vermiyor öyle mi?Evet diğer kardeşleri alıyor kirasını eşim alamıyor kaynanam diğer kardeşlerin ev vergilerine çocuklarının kıyafetine kullanıyor düğün borcumz var diyor düğün olalai 6 sene olmus
Aynen öyle eşimin 2 tane var diğer kardeşlerden 1 tane fazla zamanjnda eşimle abisi bi yerden arsa degismisler abisi eşime ev vermiş diğerlerinde 1 er kira esimde 2 kira var ama diğer arsayla degisilen yeri kaynanam ortak vergilere toeunlarinin okul kıyafetlerine veriyorBana biraz saçma geldi, yani diyelim kadının 4 çocuğu var 3 tanesine kira veriyor size sıra gelince vermiyor öyle mi?
Aynen. Fiziki olarak yok ,ama siz kimi haklı bikurdnz takar miydmz anlamnda konu acmstimO zaman yapacak biseyiniz yok malesef
Kocan sesini cikarmadikca bu böyle devam ederAynen öyle eşimin 2 tane var diğer kardeşlerden 1 tane fazla zamanjnda eşimle abisi bi yerden arsa degismisler abisi eşime ev vermiş diğerlerinde 1 er kira esimde 2 kira var ama diğer arsayla degisilen yeri kaynanam ortak vergilere toeunlarinin okul kıyafetlerine veriyor
E siz bu konuyu açtınız daha önce.Meraba arkadaşlar kaynanamla aynı apartmandayim kirada da evimz var kaynanamm o evi kirasını bize vermiyor diğer kardeşlerinin de var evi onlar kirasını alıyorlar ,bizim kirayla kaynanam ev vergilerini oduyir herkesin diğerlerinin çocuklarına okul kıyafeti falan alıyor ,ben de calisiyorumm hakkima girllildigini düşünüyorum çünkü ben çalışırken eşim kirasını ortada kullandırılır,bı kaç kez istedik vergiler anca oluyor dedi yine istedik düğün zamanı abisinin kırasindan eşya harcanmış ona borç oduyir msz düğün olali 6yil oldu şimdiye borç minkalir diye düşünüyorum ,bir de evin 2 odasını babam aldı 2 beyaz eşyayı babam aldı ne düğün borcu diyorum ,siz olsanız yerimde nendusunursnz naparsnz
Aynen öyle bennde eşimle sürekli tartisiyorum hakkimzi savunmuyin diyeKocan sesini cikarmadikca bu böyle devam eder
Evi satın gitsin ne sana kalsın ne onlara ? Bi ihtimal varmı böyle bir şey için? Paracılar çok net. Ben olsam asla böyle bir yerde durmamMeraba arkadaşlar kaynanamla aynı apartmandayim kirada da evimz var kaynanamm o evi kirasını bize vermiyor diğer kardeşlerinin de var evi onlar kirasını alıyorlar ,bizim kirayla kaynanam ev vergilerini oduyir herkesin diğerlerinin çocuklarına okul kıyafeti falan alıyor ,ben de calisiyorumm hakkima girllildigini düşünüyorum çünkü ben çalışırken eşim kirasını ortada kullandırılır,bı kaç kez istedik vergiler anca oluyor dedi yine istedik düğün zamanı abisinin kırasindan eşya harcanmış ona borç oduyir msz düğün olali 6yil oldu şimdiye borç minkalir diye düşünüyorum ,bir de evin 2 odasını babam aldı 2 beyaz eşyayı babam aldı ne düğün borcu diyorum ,siz olsanız yerimde nendusunursnz naparsnz
Evler kaynanamın üzerinde satturmazEvi satın gitsin ne sana kalsın ne onlara ? Bi ihtimal varmı böyle bir şey için? Paracılar çok net. Ben olsam asla böyle bir yerde durmam
Yani ortada adaletsizlik olduğu için öyle başlık yaptımBaşlık Deniz Seki şarkısı gibi olmuş:
şarkıların günahı yok
acıtan sensin içimi
hangimiz istedi söyle
bu adalesiz seçimi