Adaletsiz kaynana

evet eskiden de açılmıştı konu şimdi boşansanız o evlerden hak filan alamazsınız miras yolu ile edinilmiş mal ki kv nin üzerinde emeğiniz yok bişey yok taktınız kira da kira diye ne var ne güzel 2 tane ev kalacak işte aç gözlülük yapmayı bırakın artık millet kiralarda sürünüyor yazık günah geçmiş konunuzda da şey demiştiniz tüm maaşımı ayrı briktirmek istiyorum kirayı da evin giderlerine harcamak istiyorum.
kazanıp çalışıp ev alaydın böyle düşünürdün eşinin ailesinden kalan ev senlik bişey yok olmayabilirdi o ikinci ev olmasa neyi dert edecektin acaab takıntılı gibi

Ev onun ,tapu verdiyse de eşinin size ne ?

Ayni konuyu neden 2.kez acacak kadar dert ediyorum, diye dusunurdum.

Mal kaynananin, ister atar, ister satar, ister yakar, ister paylaşır...

Burda da herkes kayınvalide galuba ,size kayınvalideniz aynı şeyleri yapsa sanki sesiniz çıkmayacak
Sizin aileniz size bedavadan ev verdi mi bir tane? Hiç sanmıyorum. Sizin haddiniz değil kayınvalidenizin malına laf söylemek. Kadın daha yaşıyor ölmemiş yani ev sizin de değil kadının kendi malı. Kaldı ki bir tane aile evinde oturuyorsunuz kira vermeden. Kocanız ile annesinin malının kavgasını etmeye, bunun için aile huzuru kaçırmaya utanmıyor musunuz cidden? Demek ki adamın aile malı olmasa ya da bedava evde oturma imkanı olmasa hiç gün yüzü görmeyecek miş adam.

anlaşılmıyor pek bişey benim anladığım eşinizin pısırık olduğu
cesaretiniz varsa kaynana ile siz kavga edecek kazandığınız parayı eşiniz ile paylaşmayacaksınız
İşte beni anlayan bı kişi çıktı ,eşim o evin kirasını ortada vergilere yediriyor evin büyük ihtiyaclari benim maaştan alınıyor mesela hakkima girdiklerini düşündüğüm için bu kadar takıyorum ,bundan sonra maaşımı paylaşmayı düşünmüyorum

Babam verdi inanki hatta isyerime de yakındı ama kabul etmediler kaynanam apartmanda tek kalmasindiye ,pardon da ben de çalışıyorum benim maasimla eve fırın alındı mesela eşim de kirasiyla annesine kardeşlerine yardım editor sizxe normal mi

Ev vergisi bildiğiniz gibi fazla değil yılda bir kez verilen bir şey sene boyunca vergi mi veriyorlarmış.

Kadin adaletli siz acgozlusunuz... ayni konuyu kacinciya aciyorsunuz. Kadin bir kirada size veriyor. Herkes gibi sizde bir kira aliyorsunuz. Fazladan daireyle ortak vergileri ödüyor. Kaldi ki kp yokken kv yaptirmis o daireleri istese hic birinize vermez... sizinki dagdan gelip bagdakine laf soylemek, sizin hic emeginiz olmayan dairelere, kiralara bu kadar takilmasaniz mi acaba?

Babanız kirasını versin o zaman, veriyor mu?
Fırını evinize almışsınız ne var bunda? Ayrıca Eşinizin kirası yok, o ev kayınavalidenin ve kadın istediği gibi kullanıyor. Bunu kabul edin artık.
Sanki sizin olan parayı yiyorlarmış gibi kafanızda kurup kendi evinize aldığınız eşyayı mesele yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…