Adaletsiz kaynana

Apartmana bakım yapıldı aidat 2500tl bizim 2evbvar zaten kiranın 5000i aidata gidiyor kalan 5000 i de ortada yeniliyor
Alamadığınız kira da 5bin₺. 5bin lira için her gün eşinizle kavga ettiğinize değiyor mu? Belli ki eşiniz bizim ihtiyacımız yok ben almayacağım diyor annenize o da harcıyor. Kaynanaya kızmaya gerek yok. Peşini bırakın artık size de yazık.

Hoşgeldin Ceylan. Ayni konuyu 28. kez actiginda cevaplar degismeyecek kuşum. Kaynanalık adalet arama mercii degildir. Bedavaya kadinin evinde yasiyorsunuz. Cok sukur de yoluna devam et yada kendi evine cik irtibati kopar. Gerci senin kocisinin gıkı cikmayacagi icin ilk alternatif daha muhtemel.

Bu kaçıncı konunuz?
Tüm vaktinizi bunu düşünerek geçirince yorulmuyor musunuz?
Çabucak yaşlanacaksınız, yazık size.

İşiniz gücünüz kayınvalide, görümce.
6 yıl olmuş, kira ödemeden yaşıyorsunuz. İstemişsiniz kayınvalide vermiyor. Karı koca işiniz gücünüz var. Evde oturup bu konuyla ilgili eşinizle kavga etmenin ne manası var?
Çalıyorsunuz kendinize çalışıyorsunuz. Çok zorunuza gidiyorsa çıkın işten belki yıllardır derdine düştüğünüz kirayı alırsınız.

Tamam da ev sizin değil ki tapu kiminse söz hakkı onun olur ister çocuklarına verir ister torunlarına harcar ister hayır yapar
burada iş eşiniz de oda seslenmiyorsa sizin yapacak bir şeyiniz yok
Tamam bizim degil ama diğer kardeşler kiralarını alıyor biz alamıyoruz ortada haksızlık var

Tamam bizim degil ama diğer kardeşler kiralarını alıyor biz alamıyoruz ortada haksızlık var
Haksızlık yok demedim haksızlık vardır ama bunu dile getirmek için eşiniz ailesi ile konuşacak evlat ayrımı yapıyorsunuz onlar haklarını alıyor bana hakkı mı verin yeni yılda kirayı ben alacağım dire konuşma yapması lazım siz her seferinde eşinizle kavga ederseniz sizin huzurunuz bozulacak burada iş eşinize düşüyor sizin de söz hakkınız yok maalesef
onların kendi malları ister verirler ister vermezler karışamayız ki

Evler kaynanamın üzerinde satturmaz
Ozaman neden evimiz diyorsun ? sizin değil bu durumda kayınvalidenizin kayınpederinizin evi ama sizin değil! Bukadar sahiplenmeyin başkaların malını kusura bakma..eşin ailesiyle bu ayrımcılığı konuşacak seninle hiç bir ilgisi yok bence bu konunun. Eğer diğer evlatlara yapılıyor eşine aynı değer verilmiyorsa demek ki anne oğul veya baba oğul arasında bir uyuşmazlık var, buna benzer şeyler yaşadım. Tamamen değer konusu maalesef ben olsam taşınırım ayrımcılık göreceğime kiramı başkasına öderim daha iyi.

Ben de öyle anladım valla

Babası yok anlaşmazlık da yol anne oğul arası aksine her işine eşim koşar ,eşim taşınsa ben de taşınacak ama tasinmiyor

O zamanda dedım âdil olsa ıyı olurdu..
Vermıyor kadın zorla mı alacaksınız?
Ki hala vermemiş.
Esinız de ses etmiyor daha ne?
Yapacağınız başka birşey yok.

Son düzenleme:
yani oturduğunuz ev artı 1 kira alıyorsunuz 2.evin kirasını istiyorsunuz değil mi ?
öğrenebilir miyim kira tutarı ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…