Adalet bölümü

ben inan çok bağdaştırıyorum. bu insan zaten kazanmış bunu, dgs dede o zaman söz den fazla yapar :) eminim alese girmiştir. lisans mezunlarının çoğu zaten alesten 90 üstü alıyor. en azından benim arkadaşlar öyle :)

Ben dgs kursuna gidiyorum. Ales'e hazırlanan bir çok öğrenci var :) 70 ile 80 arası alıyorlarmış. 90 üstü almamız lazım diyorlar. O yüzden lisans mezunu olmakla pek bağdaştıramadım :) Bende memurluğu kazanmasaydım lisansa devam edecektim ama sildirdim kaydımı. Fakat şimdi dgs'nin bazı konularında ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorum.

Ben de bu bölümü açıköğretimden 1 yıl okudum ve bıraktım..Kolay bir bölüm değil ben bana göre olmadığını anladım o yüzden bıraktım..
Eğer sen ilgiliysen yapabilirim diyorsan oku hem sonrasında hukuka geçiş yapabilirsin hemde bitirdikten sonra hakimlik,katiplik gibi sınavları var onlara da girebilirsin..Her açıdan avantajlı bölüm..
Ama dediğim gibi ilgiliysen yapabilirim diyorsan oku bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…