- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
-
- Konu Sahibi esraylmz03
çok gerekli değil .Avukatlık bürosunda çalışanlar evrak takibi yapar .Bence gerek yok ama isterseniz açıköğretim adalet bölümü var .Zevkle okursunuz .Kolay bir bölüm .Kızlar merhaba eşim avukat hukuk bürosu var kendine ait.ben de uluslararası ilişkiler mezunuyum çalışıyordum babamın yanında evlenince işi bıraktım şimdi şöyle bi durum var ben eşimin yanında çalışmak istiyorum ortam müsait kendisi ofiste durmuyo zaten ve ona daha faydalı olacağımı düşündüğümden dolayı adalet bölümü okumak istiyorum bu bölümü okuyan var mı nasıl bi bölüm zor mu gerekli mi sizce
2. Üniversite kapsamında sınavsız olarak aöf adalete yazılabilirsiniz.Kızlar merhaba eşim avukat hukuk bürosu var kendine ait.ben de uluslararası ilişkiler mezunuyum çalışıyordum babamın yanında evlenince işi bıraktım şimdi şöyle bi durum var ben eşimin yanında çalışmak istiyorum ortam müsait kendisi ofiste durmuyo zaten ve ona daha faydalı olacağımı düşündüğümden dolayı adalet bölümü okumak istiyorum bu bölümü okuyan var mı nasıl bi bölüm zor mu gerekli mi sizce
hukuki terimleri öğrenmek, dilekçe yazabilmek ne bilim adliyedeki önemli işleri halledebilmeniz için kesinlikle okulunda öğrenmeniz gerekir. açıktan okursanız eşinizin desteğiyle tam olmasada öğrenirsiniz gene bişiler.
ben avukatlık bürosunda asistanlık yapıorum. dilekçe yazarken falan çok eksiklerim oluo. onun dışında adliyedeki, noterdeki, icralardaki ufak tefek işleri hallediorum. bu şekildede illaki bi yardımınız olur ama avukat olmanız hem size hem eşinizin işlerine iyi gelebilir.
adalet bölümü küçümsenecek bir bölüm değil bu bölümü bitirdikten sonra katiplik gibi bölümlere basvuru yapabılıyorsunuz kpss dısında sözleşmelı çalışma ımkanınız var,ayrıca adalet açığı hep var eğer aöf den okuyacaksa arkadas en güzel ve önü açık bir bölüm diyebilirim sonuçta bu ülkenın avukat ve hakım dısında katiplerede ihtiyacı var..Hukuk bürosunda çalışabilmek için adalet bitirip bitirmemiş olmanız önemli değil ki.
Bende adalet okudum ama ben hukuğa geçiş yapabilmek için okudum.
Hukuk okumak gibi bir hedefiniz yoksa adalet okumanız çokta mantıklı değil.
Ha yok illa bir bölüm okumak istiyorum diyorsanız okuyun tabi zararı olmaz.