Ha şu bakalım çıkar yakında daha çok yeni yaYok Esat acun aagzindan düşürmez di
bence devam eder çalışmaya şeymanin boşanmasina bakmaz:)O değil de Şeymanın Kardeşleri Acun medyada çalışıyordu şimdi ne olacak acaba :)
evlenmez. yasak aşk yaşar...Şeyma bence daha evlenmez
Zaten ailecek yüzsüzler babası bile nasıl kabul ediyordu ya hayret ettim :)bence devam eder çalışmaya şeymanin boşanmasina bakmaz:)
Şeyma Çağatay Ulusoy'la, Acun Defne Samyeli'nin kızıyla berabermiş. Ev almış hatta.TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı ile eşi Seyma Subaşı Ilıcalı birlikte geldikleri Silivri Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. Duruşmanın başında gizlilik kararı veren hakim, çifti 9 dakikada boşadı.
Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama:
“Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”
Şimdi benim ilgilendiğim işin cafcaflı kısmı. Şu an koskoca bir nesil hanım kızımız gibi kolay yoldan zengin olmaya özenecek; evli ve zengin adamlardan hamile kalmaya falan çalışacaklar. "Ooohh hamile kalsam, karısından boşatsam evlensem sonra kendim de boşansam nafaka yesem" diye düşünen sürüyle genç kız... Hatta buralarda nefret döken bazı insanların içten içe Şeyma'ya özendiklerine dahi eminim o yüzden ben daha çok işin ilerisini merak ediyorum.
Ne diyecekleri belliyarın beraber boşanöa ile ilgili açıklama yapacaklarmış
Astoria seni severim ama yorumun çok genellemeye açık niye insanları bu şekilde küçümsüyorsun nerden biliyrsun burdaki kadınların Şeyma'ya özendiklerini ilk yorumu yazan benim üstüme alındım evet nefret ediyorum Şeyma tarzı kadınlardan kahinmisin nasıl bu kadar eminsin ? bana bunu açıkla şuan düşücelerimizi filan mı okuyorsun ?
yarin mi?yarın beraber boşanöa ile ilgili açıklama yapacaklarmış
bu yorumu +1:)Vay be bir kağıt parçası ne kadar önemli keşke lidyalılar bulmasaydı.
Bol haneli kredi kartları
Bankada bol son hanelerinde sıfır olan mevduatlar.
Aşk bu mu ? Nasıl altı oyulmuş bomboş kalıyor koskoca aşk sadakat duyguları
Acun abimiz mahallede bakkal olsaydı sarışın kızımızın gönlünü çalabilirmiydi?
Ailesi ne derdi?
Başkasını bilmem de ben aşık olduğumda parası var mı ? Hiç düşünmedim
Parasızlığımızı da sevdim.
Böylesi birşeye de hiç özenmedim .
şeyma uçuk kaçık biri olduğu için babasini dinlemedi..Zaten ailecek yüzsüzler babası bile nasıl kabul ediyordu ya hayret ettim :)
acundan bir manevra bekliyorum ama yapmayabiliryarin mi?
iddialar asılsız diyecekler.. yarin sanirim bomba gibi açiklama geliyor
Gurur duyuyorum sevdim çok sevdim ve sevgisizliği ihaneti gördüğüm yerde bir dakka durmadım aldım 5 kuruşsuz çıktım kaçtım gittimbu yorumu +1:)
bende kocami parasiz halde sevdim oda beni..
sevgi önemliydi.. onlar sevgi yok..
acun mahallede bakkalci olsaydi o seda ile evli dururdu..
yasemin leyla melisa olmazdi.. zeynep olmazdi.. annesi babasi trafi kazasinda ölmezdi.. acun trajik bir hikayesi olmazdi siradan bir hayati olurdu.
evet konuşmuyor çünkü acun medyaya açiklamasina izin vermiyo sanirim ortada büyük tehdit var.yanlız acunun medya gücünü nasılda gösterdi...magazin proğramlarında tek kelime yok..kimse konuşamıyor
çok haklisinGurur duyuyorum sevdim çok sevdim ve sevgisizliği ihaneti gördüğüm yerde bir dakka durmadım aldım 5 kuruşsuz çıktım kaçtım gittim
Arkamdan beni kimse senin kadar sevmedi diye çok koştular.
Böyleleri çıkınca karşılarına .
Beden çok kıyafetlerle süsle
Makyajla süsle
Ruh Yok
Sevdim tabi hem deçok haklisin
sevgiden başka hiç bişey değer yok.
onlar gelip geçici..
ama sevgi saygi hiç eskimez.
bak kocani çok sevmişsin Allah mutluluğu daim etsin inş hep böle mutlu olun .