Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

bu yorumu +1:)
bende kocami parasiz halde sevdim oda beni..
sevgi önemliydi.. onlar sevgi yok..
acun mahallede bakkalci olsaydi o seda ile evli dururdu..
yasemin leyla melisa olmazdi.. zeynep olmazdi.. annesi babasi trafi kazasinda ölmezdi.. acun trajik bir hikayesi olmazdi siradan bir hayati olurdu.
Annesi babası kazada niye ölmüş ki ?
Zengin olmasıyla ne alaka onu anlayamadım

Vay be bir kağıt parçası ne kadar önemli keşke lidyalılar bulmasaydı.
Bol haneli kredi kartları
Bankada bol son hanelerinde sıfır olan mevduatlar.
Aşk bu mu ? Nasıl altı oyulmuş bomboş kalıyor koskoca aşk sadakat duyguları :KK43:
Acun abimiz mahallede bakkal olsaydı sarışın kızımızın gönlünü çalabilirmiydi?
Ailesi ne derdi?
Başkasını bilmem de ben aşık olduğumda parası var mı ? Hiç düşünmedim
Parasızlığımızı da sevdim.
Böylesi birşeye de hiç özenmedim .[/QUO

Erkeklere parasızlıklarında bile destek olan kadınlar olduğumuz için kaybedioruz aynı eski eşi gibi Acunun .Kimin ne yaptığı daha iyi ya da kötü bunlar çok önemli değil bu konu da gördüğümüz gibi erkek her zaman kazanıyor parayı bulan erkek önce eşini değiştirir klasik o yüzden Şeyma'ya da kızamıyorum ben yanlış bir yolu seçti ama karşısındaki adamın layık olduğu buydu zaten olan çocuklara oldu istedikleri kadar para için de yüzsünler beyinleri yanmıştır onların çoktan

şeyma istanbul u terk etmiş...şimdi aklıma geldi..acaba şeymanın üzerinden ( videolar falan ) acuna komplomu kurdular,,,adam işini çok büyütmüştü...rakipler falan....bitirdin be şeyma acunu

şeyma istanbul u terk etmiş...şimdi aklıma geldi..acaba şeymanın üzerinden ( videolar falan ) acuna komplomu kurdular,,,adam işini çok büyütmüştü...rakipler falan....bitirdin be şeyma acunu
Bence bi süre gitmek istemiştir.
Acuna komplo kurmazlar ya

iş dünyası ,medya dünyası..acun pastanın tamamını aldı nerde ise....şeymada zayıf noktası idi..oradan şeymanın hovardalığından adamlar vurdular gibi geliyor..( çok film izliyorumm çokkkkk )
Hmmmm çok farklı bir bakış acısı

Annesi babası kazada niye ölmüş ki ?
Zengin olmasıyla ne alaka onu anlayamadım
annesi babasi balıkesire giderken kaza geçiriyor. vefat ediyor Banu 11 aylıkmişti sans eseri o kazadan kurtuluyor. 1991 seneydi. acun o zaman zengin bile degildi. ünü yoktu.. acun firarda programi 1997 senesinde sunmaya başlamişti.

ben acunu daha çok seviyorum takip ederim onu.. :)
şeymayi sevmemişim.. zeynepi daha çok sevmişim çünkü tam birbilerine uygundu. :63:

annesi babasi balıkesire giderken kaza geçiriyor. vefat ediyor Banu 11 aylıkmişti sans eseri o kazadan kurtuluyor. 1991 seneydi. acun o zaman zengin bile degildi. ünü yoktu.. acun firarda programi 1997 senesinde sunmaya başlamişti.
Annesi babası eceliyle ölmüş ama Acun sıradan bi muhabirdi ben Hatırlıyorum o seneleri

Gurur duyuyorum sevdim çok sevdim ve sevgisizliği ihaneti gördüğüm yerde bir dakka durmadım aldım 5 kuruşsuz çıktım kaçtım gittim
Arkamdan beni kimse senin kadar sevmedi diye çok koştular.

Böyleleri çıkınca karşılarına .

Beden çok kıyafetlerle süsle
Makyajla süsle
Ruh Yok
aynen benim uğruna terkedildiğim makyaj kıyafet kamuflajı giyinmiş bir beden ama eski eşim senin kadar sevilmedim kimse tarafından yazmıştı sevişmek için beden çok önemli olan kalp ve ruh

X