Olabilir gerçi gersey beklenir bir iki zamana çıkar kokusuValla bilemiyorum ama sanki tanıyan birisi yazmış gibi
vallaha bak çok ciddiyim.baktıkça bakasım geliyor.yeni bi haber varmı diye.ben böyle değildim bu hayat beni böyle yaptıBende öyle :)
nerde o mesajValla bilemiyorum ama sanki tanıyan birisi yazmış gibi
sevgili gibi mi:)Ortada yuva yoktu ki zaten birarada değillerdi pek :)) belki yine sevgili gibi takılırlar :)
ben üzülmüyorumay banane yaw acundan şeymadan.aaaaaiyice çıldırdım
sanırım ben bir yuvanın yıkılmasına üzülüyorum
Daha Eylül ayında Acun bana çok aşık, 2. çocuğu istiyor diye açıklama yapmıştı Ayşe Arman'a hanım kızımız...
Şeyma ülkede evlilik dışı çocuk yapan ya da 2. kadın olan tek ünlü değildi ama çok tepki aldı kadınlardan.
Çünkü ilişkisini gizli saklı yaşamak yerine gözler önüne sermeyi tercih etti hiç çekinmeden.
Sosyal medya hesabından adam hala evliyken adamın terliğini kolunu bacağını paylaşarak o dönemki eşine göndermeler yaparak hem kadını hem çocuklarını çok üzdü..
Boşanınca da bir kaybı yok, dünyanın tazminatını aldı ama nedense manevi olarak hak yerini buldu bence.
İçeriden bunun dedikodusunu almış birisi olarak yazıyorum, boşuna yormayın güzel zihinlerinizi bu insanlar için. Kendilerinin ne zaman evlenecekleri de, ne zaman boşanacakları da belliydi aylar öncesinden. Hanım kızımız üzerine yapışan "kötü sıfattan" bir an evvel kurtulup en azından "eski eş" statüsüne geçmek ve kızına (ve kendine tabii ki) maddi manevi güvence sağlamak istedi. Karşı taraf da bunu onayladı, göstermelikten kısa bir evlilik yaşayıp boşandılar. İbrahim Tatlıses'in eski eşlerine yaptığı gibi düşünebilirsiniz. Kızımız zaten evliliğe uyumlu birisi değil, hoş anne olmaya da değil bence yani her insanın içinde anaçlık duygusu yok kızının annesinden ziyade uçarı ablası gibi. Single mom olarak takılır; tekrar evlenmek yemez çünkü para gider. Muhtemelen bu tarz yaşam stilini sürdürmeye devam edecektir eskisi kadar sınırsız olmasa da. Beyefendinin de 4. evlilik haberini duyarsınız ilerleyen zamanlarda.
Eyyorlamam bu kadar.
şeyma yine zengin evli adam bulur yasak aşkını yaşar.. melisaya kardeş yaparr:)Ben size soyliyeyim yasak ask tatli geliyodu evlendiler tadi kacti
Aldım ben cevabı :)
Şeyma kökenli mi Acun kökenli mi peki ?
Zeynep hanımın bir daha acunu kabul edeceğini zannetmemBelli de zeynepe döner kimbilir. Ama geçti o tren sanki.
Şeymanında tek gecelik ilişkileri oluyor olabilir.
Eser Olmasın o eser yenenler mi :) :)vallaha bak çok ciddiyim.baktıkça bakasım geliyor.yeni bi haber varmı diye.ben böyle değildim bu hayat beni böyle yaptı
neyse devam edelim.esat vardı esat şu acunun kankası her yerde dibinde bitiyordu.dün yoktu videoda.onla ilgilimi acaba
Yok Esat acun aagzindan düşürmez diEser Olmasın o eser yenenler mi :) :)
Bende öyke magazine ilgim baskası birden hiç böyle değildim
50. Sayfalarda canımnerde o mesaj
O değil de Şeymanın Kardeşleri Acun medyada çalışıyordu şimdi ne olacak acaba :)sevgili gibi mi:)
evlendikten sora sevgili sözcüğü kullanilmiyor ki
mahsuscuktan aşktı o...;
ama bu evlliğin kurban Acun ılıcali.
Madem Planlı ayrılıktı neden öyle bi röportaj verdi o zamanDün boşanma haberini okuyunca aklıma ilk gelen o röportajdı ve vay be demiştim ne kadar uyumlu harika bir çift...Demek işin iç yüzü farklıymış, o zaman belki de özellikle verilen bir röportajdı.
Yok izlemedim.. İyiyimişIcra demiyor bi de video da hicranın bizle alakası yok diyor izlediniz mi :)))
Şeyma bence daha evlenmezşeyma yine zengin evli adam bulur yasak aşkını yaşar.. melisaya kardeş yaparr:)
Aldatma varmış ama iki tarafında kaçamakları olmuş benim Anladığım :)Ben anlamadım bana da anlatsana