Sivilceli Ciltler Acnevit?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
  • Konu Sahibi cpriolo
kızlar kesinlikle kullanın derim.ben lazer için bi özel hastaneye gidiyordum ve kırmızı kırmızı sivilcelerim vardı mafoldumben gel cilt temizliği yapalım dediler yok dedim. daha sonra o bayan bana acnewit serum ve jeli önerdi umudum yoktu ama aldım 2 hafta hiç erinmeden kullandım ve mükemmel :teytey: kırmızı sivilcelerimi önce kuruttu sonra yavaş yavaş küçülttü gerçekten çok mutluyum tavsiye ederim şu an tamamen bitti gibi ama artık günlük temizlik için jeline günde bir defa devam edicem.kaydirigubbakcemile2

• Konu Sahibi cpriolo
Size katılıyorum. Bana eczacı tavsiye etti, acnevit temizleme jeli ve serum kullandım, sonucuna inanamadım. Yüzümde tahriş, kaşıntı hiçbirşey olmadı. Siyah noktalar uçtu sanki. Herkez cildine ne kullanıyorsun diye soruyor, cildimin rengi değişti,

• Konu Sahibi cpriolo
ya kızlar ben de acnevit kullanıyorum 5 gün oldu ama sivilcelerim arttı çok garip ya nasıl olablir nerde yanlış yapıyorum ben. cildimin temizliğine de dikkat ediyorum

• Konu Sahibi cpriolo
ayrıca evet cildimin rengi değişti daha da kırmızı oldu

• Konu Sahibi cpriolo
aman yaa o serum yedı benı yedı.... berbat ettı yuzumu yaaa hayatımda ilk defa okdr sıvılce cıktıı dusunun arkdslrımla tokalasamıyordum opmeyın dıyordum yaa... konduramıyordum daa dıyorrdum yapmıyordur yaa sınav stresıdır falan dıyordum ama bırakınca ılacı anladım oymus..neyse kı acnelyse kullanınca tekrar puruzsuzlestı yuzum ınss lekelerdee gıdecekk aylar sonraa

• Konu Sahibi cpriolo
evet aynen sana katılıyorum. benim suratımı da mahvetti bıraktım o yüzden. tretine devam yani

• Konu Sahibi cpriolo
annem azımı burnumu dagıtacak =)) onca para verdırttım yalvar yakar sımdı oyle kosede duruyoo ooff ıcıma cıyo yaa nysekı jelı ıyı kullanıyorum arada ama serumu bıdaha aslaa surmem cok fecıı yapmıstı yaa

• Konu Sahibi cpriolo
benim cildim zaten yağlıydı. bence o da gözenekleri açtı ve fazlasıyla yağlandırdı. Jelin, serum gibi bir yan etkisini gördün mü acaba?

• Konu Sahibi cpriolo
acnevit'i bende kullanıyorum şuan cilt lekelerime çook iyi geldi.. günlük temizleme mendili var kokusunu TCA kimyasal peeling'in kokusuna benzettim.. ondan soora da jelini sürüyorum yüzümde baya düzelme var.. eczaneden 2 sini 50 liraya aldım.. yani biri 25 biri 27 falandı..

• Konu Sahibi cpriolo
bu arada ilk başlarda sivilceler artabilir kızarıklık oluşabilirmiş.. bende de oldu 1 haftada düzene girdi..

• Konu Sahibi cpriolo
keşkee gırseydı canm yaa ama berbat ettı benım yuzumu yenı yenı sondurdum cıkarttıklrını..

• Konu Sahibi cpriolo
bende bi kaç aydır jel ve acnevit serumunu kullanıyorum çok faydasını gördün sivilcelerden kurtulduğum gibi lekeler izlerde gitti birde süper bi site buldum acnevit ürünleri indirimde çok uygun fiyatı Acnevit jel
15tl acnevit serum 25 tl bakimliolmak.com site sipariş verdim ertesi gün öğlen gedli ürünler.

• Konu Sahibi cpriolo
kızlar eczanelerde ne kadar acnevit bileniniz var mı ; ona göre netten alacağım...

• Konu Sahibi cpriolo
bunları nasıl kullancaz peki serumu tüm yüzemi yoksa sivilceli yeremi sürcez sadeece ..kullanımı nasıl ..

• Konu Sahibi cpriolo

ben de bu siteden şimdilik sadece jeli aldım... daha önce de birkez kullanmıştım... sorun yaşamadığım için tekrar almaya karar verdim...

serumu da önümüzdeki ay alabileceğim sanırım...

şimdilik sabah akşam kullanıyorum... 1 hafta oldu... reglim yaklaşıyor ve durum iyi gibi şimdilik... ama ben ayrıca sıkılışsın diye tonik filan kullanmıyorum... siz kullanıyor musunuz?

• Konu Sahibi cpriolo
bunları nasıl kullancaz peki serumu tüm yüzemi yoksa sivilceli yeremi sürcez sadeece ..kullanımı nasıl ..

jeli normal temizleme jelleri gibi sabah akşam kullanacaksın canım... istersen daha sonra günde birkez kullanabilirsiniz...

serumu da jeli ile temizledikten sonra tüm cildine sürüyormuşsun... nette öyle yazıyordu... ben şu an serumuna başlamadım...

• Konu Sahibi cpriolo
kızlar alayımmı benim çenemde çıkıyor ilk önce ucu beyaz sonra kuruyup kırmızı leke kalıyor ne olur yardım edin ya deliolacam ..alnımda minik minik pütür pütür çıkıyor alayımmı kesin sonuç verirmi bu ...

• Konu Sahibi cpriolo

herkesin cildi farklı farklı canım... deneyebilirsin ama kesin sonuç verir mi bilemeyiz ki biz...
ama çok iltihaplı sivilcelerin yok anlaşılan... bence deneyebilirsin...

• Konu Sahibi cpriolo
KÜÇÜk bÖcÜk Çoj saĞol ılgn ıÇın canım ..tamma lacaĞım ve yazacaĞım gelıŞmelerı ..serumu ve jelını alacaĞım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…