Sivilceli Ciltler Acnevit?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
C

cpriolo

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi cpriolo
kızlar son günlerde bu "acnevit" nette her yerde karşıma çıkıyor ve yine her yerde çok iyi şeyler yazmışlar...tanıtımı olsun, sağlık sitelerindeki yeri olsun falan kaliteli birşeye benziyor...acaba aranızda kullanan var mı?kullananlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim...eğer cidden işe yarıyorsa bir de bunu deneyeyim, gerçi artık umudum kalmadı ama :)

• Konu Sahibi cpriolo
acneviti ben kullanıyorum serumuyla birlikte ama daha yeni bende işe yaradı gibi yüzümde değişiklik var ben tavsiye ediyorum

• Konu Sahibi cpriolo
ohh hele şükür biri cevap yazmışş...peki sivilce durumun nasıldı cnm?..iltihaplı büyüklerden mi, ya da küçük siğil gibi falan mı?..bak bunu kullanan bir tek seni bulmuşum günlerden beriii konuyla ilgilenirsen çok sevinirimm :)

• Konu Sahibi cpriolo
canın sivilcelerim büyük büyük fazla intihaplı sayılmaz ama çok kırmızıydı birde izler vardı yüzümde sivilcem çok geç geçiyordu yerleri hep belliydi şuana kadar memnunum iyui gelecek gibi bana öyle geliyor.

• Konu Sahibi cpriolo
yeni demişsin tatlım ama ne kadar oldu kullanmaya baslayalı?

• Konu Sahibi cpriolo
bir tek seni buldm ya kullanan soru yagmuruna tuttum valla pardon cnm :):)

• Konu Sahibi cpriolo
istediğini sıkılmadan sorabilirsin canım kararın ne oldu alıcakmısın

• Konu Sahibi cpriolo
suan isotrexin kullanıyorum cnm ama o bitince düşünücem bi almayı :)

• Konu Sahibi cpriolo
bende aldım bendeeeee
1 haftadır kullanıyorum sanki işe yarıyor gibi... bir tane civilcem vardı ve sanki kırmızılığı hemen yok etti... bakalım memnun kalırsam devamlı kullanırım... içeriği hoşuma gitti... yüz yıkama jelide çok iyi bu arada.

• Konu Sahibi cpriolo
oo bi kişi daha benim de bitsin isotrexin bakalım alırım belki yorumlarınızı alayım gun gectikçe daha da sekillenir?

• Konu Sahibi cpriolo
kesiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn kullanın temizleme jeli ve serumuyla birlikte......ben bişey daha keşfettim clayox maske haftada 2 defa . ne sivilce ne siyah nokta ne leke .......sadece yüzümle başbaşayım kızlarrrrrr.......başka kullanan varsa paylaşsın lütfeeeeeeeen................

• Konu Sahibi cpriolo
ya o yüzden sitedeki resimde herşey aynı aklı olan almaz

• Konu Sahibi cpriolo
bu ürün benim dayımların yani markanın sahibisengözlerimebaksanab
bir hafta sonra göndericek bakalım iyi olur iişallahsositososito

• Konu Sahibi cpriolo
kızlar sivilcelerimle başım dertte isotrexin aknilox kullandım yüzüm tahriş oldu tetradox kullandım gecmiyo rouctane kullanmak istemiyorum 2 arkadasım kullanıyo sivilceleri gecirio ama ruh saglıkları bozuldu kızarıklıklardan ve kuruluktan suratları bi garip oldu bunu denemek istiyorum ama cekiniyorum cildim cok hassas lütfen akıl verin bi de bunu denemelimiyim bi de doktora gidince yazıyolarmı receteyle internette gördüm ben yardımlarınızı bekliyorum...

• Konu Sahibi cpriolo
bence iyi bir dermatoloğa görünmelisin..bizim burda da var karşıdan bakıp yazıyorlar ilacı ama it bi üniversite hastanesine orda kan testi fln yapıyorlar sorunun karaciğer kökenine kadar iniyorlar oraya bi git derim cnm

• Konu Sahibi cpriolo
ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum serumu..ıyileşme var gibi,görenler de fark ediyorlar..Bence işe yarıyor,deneyin derim canlarım:)

• Konu Sahibi cpriolo
kızlar ben kasımın 8 i gibi başlamıştım kullanmaya..düzenli olarak kullandım..başlangıçta sabah akşam sürdüm yüzüme..daha sonraları yalnızca akşamları kullandım.Ayrıca akşamları yüzümü özel bir cilt temizleme beziyle temizledim,gözenekleri açıp peeling yapıcı özellikte bir bez.Yüzümdeki değişim inanılmaz.sivilce,leke hiç bişey kalmadı çok şükür yaa.maşşallah diyor herkes..Kesinlikle deneyin,,işe yarıcaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…