Canim bende bir bucuk aydir kullaniyorum gunes lekelerim hafifden acildi cildim hassas deyil tahris olmuyo fazlada soyulmuyor disari cikarken 50 faktor gunes kirimi sart yoksa soyulan yerler leke oluyorburda eskıden arkadaslar cok yorum yapardı sımdı kımse yardımcıda olmuyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar
- Konu Sahibi chatLaq.
- Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2015
- 12
- 5
- 1
- 24
- 28 Ağustos 2015
- 12
- 5
- 1
- 24
- 28 Ağustos 2015
- 12
- 5
- 1
- 24
Canım bende o ilacı doktordan istedim ama yazmadı cildin çok hassas pembemsi zaten bu ilaçla daha kırmızı olur dedi sivex kullanıyorum oda soyma yapıyo ama çok hafif acnelyse bazı ciltleri aşırı tahriş ediyo sen kaç yaşındasın istersen mesaj at yardımcı olurum..yaaa neden kimse cevap vermiyor
- 28 Ağustos 2015
- 12
- 5
- 1
- 24
16 yaşındayım ama cildim o kadar hassas değil ve lekelerimde o kadar abartılacak derecede yok ama çok sinir oluyorum
16 yaşındasın ve ergenlik dönemindesin bu 18 yaşına kadar sürüyo genelde ama zamanla azalıyo cildin hassas değilse çok abartma benim cildimde çok temizdi ergenlik dönmeinde sivilceler çıktı ve lekeler oluştu expigment kullandım lekelere iyi geldi onun dışında kullandığım çoğu ürün zarar verdi cildim kendi kendine düzeldi diyebilirim ama cildini temiz tut suyla tek olmaz bak imex sabun var imex in kremi çok kötü ama sabunu muhteşem sayesine sivilcelerim bayağı azaldı ve gözeneklerim küçüldü sabun cildin ph sına uygun çok hafif benim cildimde her şey alerji yapıyo ama ilk defa bu çok iyi geldi kremlerdende önerebilecem clindoxyl ve sivex ben gönül rahatlığıyla öneriyorum çünkü cildim çok hassas bana iyi geliyosa genelde diğer ciltlerde sorun çıkaracağını düşünmüyorum eğer cildin yağlıysa maden suyuyla yıka onun dışında elinden geldikçe tatlı ve çok yağlı yememeye dikkat et.
Ben de 25 temmuzda kullanmaya başladığım acnelyse krem macerasını anlatıp yardimci olmak istiyorum. Öncelikle doktora gitmeden kullanmanızı önerme. Çünkü yüzümde birkaç sivilce var diye gittiğim aile hekiminin verdiği imex ile facia yaşadım resmen Cenemde bir sürü ufak ufak sivilce oluştu kızarıklık da dahil aylarca bepanten fito gibi kremler kullandım geçmedi. Sonunda randevu alıp cildiyeye gidebildim,
Böylece kurtaricim acnelyse ile tanıştım öncelikle ilk hafta bir gün ,ikinci hafta iki gün (orn:. P.tesi ve perşembe) yani aralıklı 3.hafta 3 gün şeklinde 7.hafta hergün kullandım gece yatmadan. Güneşe çıkmam gerektiğinde güneş koruyucu 50 f kullandım. Bu sekildey cok faydasini goreceksiniz emin olun.Şu an 51. Gün .cenemdekiler %70 geçti.t bölgemde sivilce ,sivilce izleri vardı büyük oranda gitti siyah noktadan eser yok .3 ay kullan kontrole gel dedi doktor .kontrolden sonra da ne yapacak artıkonu 1 ay sonra yine yyazarım .uzun oldu baya ama her türlü deneyimimi paylasabilirim her zaman
Böylece kurtaricim acnelyse ile tanıştım öncelikle ilk hafta bir gün ,ikinci hafta iki gün (orn:. P.tesi ve perşembe) yani aralıklı 3.hafta 3 gün şeklinde 7.hafta hergün kullandım gece yatmadan. Güneşe çıkmam gerektiğinde güneş koruyucu 50 f kullandım. Bu sekildey cok faydasini goreceksiniz emin olun.Şu an 51. Gün .cenemdekiler %70 geçti.t bölgemde sivilce ,sivilce izleri vardı büyük oranda gitti siyah noktadan eser yok .3 ay kullan kontrole gel dedi doktor .kontrolden sonra da ne yapacak artıkonu 1 ay sonra yine yyazarım .uzun oldu baya ama her türlü deneyimimi paylasabilirim her zaman
Ben de 25 temmuzda kullanmaya başladığım acnelyse krem macerasını anlatıp yardimci olmak istiyorum. Öncelikle doktora gitmeden kullanmanızı önerme. Çünkü yüzümde birkaç sivilce var diye gittiğim aile hekiminin verdiği imex ile facia yaşadım resmen Cenemde bir sürü ufak ufak sivilce oluştu kızarıklık da dahil aylarca bepanten fito gibi kremler kullandım geçmedi. Sonunda randevu alıp cildiyeye gidebildim,
Canım bu ilaç çok kızaıklık yapıyo diyolar cildi hassas olanlara önermiyolar o kızarıklar çok uzun süre geçmeyedebilir
Aynen öyle o yüzden kimse kafasına göre netten bakıp almasın.Benim kizarikliklarim geçti ve geçiyor her gün de.ama herkeste aynı etkiyi göstermez özellikle hassas cildi olanlar mutlaka doktor kontrolünde almalı, birde benim cildimde katman olusmustu sanki yani kalinlasma gibi doktor cenemden aşağıya baktı ve ona göre karar verdi zaten soyulmasi gerekiyordu yani.bunu da dikkate alın derim
OTE="mrysude, post: 42656049, member: 688752"]Canım bu ilaç çok kızaıklık yapıyo diyolar cildi hassas olanlara önermiyolar o kızarıklar çok uzun süre geçmeyedebilir[/QUOTE]
Ayn
OTE="mrysude, post: 42656049, member: 688752"]Canım bu ilaç çok kızaıklık yapıyo diyolar cildi hassas olanlara önermiyolar o kızarıklar çok uzun süre geçmeyedebilir[/QUOTE]
Ayn
Merhaba bana da dermatolog bir yakınım önerdi kremi sivilce izlerim için fakat henüz almadım. Siyah noktalarım da çoook fazla, bir türlü çaresini bulamadım acaba bu krem siyah noktaları yok etmede etkili mi?
- 27 Eylül 2015
- 9
- 0
- 1
Evet kesinlikle etkili benim burnumda vardi gecti hic kalmadiMerhaba bana da dermatolog bir yakınım önerdi kremi sivilce izlerim için fakat henüz almadım. Siyah noktalarım da çoook fazla, bir türlü çaresini bulamadım acaba bu krem siyah noktaları yok etmede etkili mi?
Çok Teşekkürler :) doktora bir tekrar danışıp ona göre kullanmayı düşünüyorum. İnşallah ben de faydasını görürürüm bir türlü kurtulamadım şu siyah noktalardan...Evet kesinlikle etkili benim burnumda vardi gecti hic kalmadi
durum nasil acabaBugün 33. Günüm.pek soyulma yok ama çok kaşınıyor. Yuzum Hala harita gibi ama sabırlıyim :)geçeceğine inaniyorum.
- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
ürünü kullndınızmı yada kullanıyormusunuzben de yarın cilt doktoruna gitmeyi düşünüyorum. yanaklarımda çukur şeklinde sivilce izleri var. onlardan kurtulmak için acnelyse kullansam işe yarar mı diye soracağım. kimyasal peeling yapıyor sonuçta. bakalım ne diyecek. bir de sen güneş koruyucusu olarak kaç faktör krem kullanacaksın. benim losyonum var 8 faktör ama bilmiyorum yeterli olur mu?
Her ne kadar, yazının üzerinden zaman geçmiş olsa da yeni okuyan arkadaslar için yazmak istedim-. Soyulmamaya bir şey diyemem ama prospektüste zaten kızarıklıgın normal olmadığı yazıyor. Bence sizinkisi doğru kullanimin sonucu yani.Yanagimdaki kirmizi izler icin basladim 3 hafta oldu haftada 3 kez suruyorum ama soyulma yok herkes yuzum soyuldu diyor bende soyulmuyor neden boyle benim cildim ya
UOTE="fatcinderella, post: 43126430, member: 488266"]Çok Teşekkürler :) doktora bir tekrar danışıp ona göre kullanmayı düşünüyorum. İnşallah ben de faydasını görürürüm bir türlü kurtulamadım şu siyah noktalardan...[/QUOTE]
Rica ederim kesinlikle doktor kontrolünde kullanılması gerekir
Rica ederim kesinlikle doktor kontrolünde kullanılması gerekir