• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
lütfen acnelyse kullanan ve sonuç alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? yoksa kimse hiç etkisini görmedi mi sadece soyulma mı yapıyor?

ya lütfen cevaplar mısınız ? benim yüzümde çok az var belirli zamanlarda çıkıyor ama onlar pek sorun değil benim için . benim sırt ve göğüs bölgemde var aşırı derecede ve izleride var ve ben bu sebeblerden dolayı bikini bile giyemiyorum el losyon sabun krem falan hepsini kullandım ama sırt bölgeme etki etmiyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edebilir misiniz cylindoxil tretin benjamin falan kullandım hep . 6.sınıftan beri böye 9.sınıfta doktora gittim ve tretin cylindoxl ve limonlu bir sabunu kullandım yüzümdekileri geçirdi ama vücumda geçmiyorlar izleride var :((((

ya merhaba bende acnelyse kremi yeni kullanmaya başladım 4. günümdeyim çok fazla soyulmam ve yanma var cildimde ara vermem gerekiyor mu

meraba arkadaşlar acnelyse kremi kullanmaya yeni başladım bugün 4. günüm çok soyuluyo ve yanma var yüzümde bu normal mi acaba birde olan kızarıklıklar ne yapmam gerek bir şey söylerseniz çok sevinirim

lütfen acnelyse kullanan ve sonuç alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? yoksa kimse hiç etkisini görmedi mi sadece soyulma mı yapıyor?
Ben gecen sene acnelyseyi kullanmistim ve cok guzel sonuc aldim yuzumde cok az sivilce cikiyodu ve izler gitmisti ama ilaci birakinca helsi geri dondu simdi sivilce hali kullaniyorum tabi sizde farkli etki gosterebilir

meraba arkadaşlar acnelyse kremi kullanmaya yeni başladım bugün 4. günüm çok soyuluyo ve yanma var yüzümde bu normal mi acaba birde olan kızarıklıklar ne yapmam gerek bir şey söylerseniz çok sevinirim
canım ara ver kızarıklık soyuldugu ıcın acnelyse harika bir kremdir ve hassaslastıgını gordugun an ara ver sadece sivilceli bolgeye sur

Arkadaşlar merhaba, Ben acnelyse kullanmaya yeni başladım ve korkularım var cildim 1.derece yanık oluşmuş şeklinde ve soyuluyor, insanlarla yakın oluyorum ister istemez okulum ve işim gereği. Bu soyulma 6 ay boyunca devam eder mi ? yardımcı olursanız çok sevineceğim. bir de kış ayındayız güneş koruyucu kullanmama gerek var mı? 2 gece sürüp 2 gece dinlendirmeyi düşünüyorum. Kullananlar en etkili yanıtı nasıl aldınız ne sıklıkta kullandınız?
Yuzun tamamıne surmenı tavsıye etmem canım
gecen yıl tamamına surmustum ve sonuc berbattı yuzumdeki deriler kalıp kalıp dokuluyordu ve kıpkırmızıydı ama suan sadece sivilceli bolgekere suruyrum fazlasıyla faydasını gordum hergun sur ama hassaslastıgını gordugunde ara ver 1-2 gun sonra devaammm

bende acnelyse kullanmaya başladım 3 gün yatmadan önce sürdüm ama suan yüzüm çok fena yanıyor ve kıpkırmızı dün sürmedim bugünde sürmicem ben mi yanlış kullandım yoksa etkisini böyle mi gösteriyor anlamadım yüzümde birtürlü geçiremediğim güneş lekeleri var simdi locoid sürdüm insallah fayda eder sizce ne yapmalıyım kullanmayı bırakayım mı ?
Yuze tamamen uygulandıgında sonuc oyle oluyor canım bolgesel sur bende gecen yıl tamamen surdum ve resmen yyzum yanmıs gibi olmuştu

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu kremi bir buçuk sene önce kullandım. Sonuç aldım mi evet aldım.
Diyeceğim o ki, bu kremi gün aşırı kullanın. Ve gunes koruyucuyu da unutmayın en az 50 faktör olsun. Ben aptal gibi her gece surdum, ve gunduz de gunes kremi kullanmadim. Sonuç cenem feci şekilde tahriş oldu. Neyse ki şuan durum iyi. Ama kullanan arkadaşlar bu noktalara dikkat lütfen.

arkadaşlkullandım
arkadaşlar ben bu kremi 3 gün üst üste sürdüm.
başta sadece soyulmalar vardı
soyulmalar olunca bıraktım
bırakmama rağmen yüzüm feci derecede kızardı soyuldu.
bırakalı iki ay olmama rağmen yüzümde hala kremin izleri var
doktora gittim seboreik egzama olmuş dedi. acnelyse adlı kremi kullandğımı ondan beri geçmediğini söyledim. muhtemelen ondan olmuştur dedi.
bu egzamayı bilenler ne kdr illet bi hastalık olduğunu bilirler.
kullanmadan önce bir kez daha dşünün ve kesinlkle doktor kontrolnde kullanın derim
bir çok arkadaşımızın cildine iyi gelmiş. buna bir diyeceğim yok ama herkesin cildi farklıdır.
ben sadece geceleri sürüyordum bephanten kullanıyordum ama yinede böyle oldu.
şimdi yüzümdeki egzamayı geçrmeye çalışıyorum.

u kremi 3 gün üst üste sürdüm.
başta sadece soyulmalar vardı
soyulmalar olunca bıraktım
bırakmama rağmen yüzüm feci derecede kızardı soyuldu.
bırakalı iki ay olmama rağmen yüzümde hala kremin izleri var
doktora gittim seboreik egzama olmuş dedi. acnelyse adlı kremi kullandğımı ondan beri geçmediğini söyledim. muhtemelen ondan olmuştur dedi.
bu egzamayı bilenler ne kdr illet bi hastalık olduğunu bilirler.
kullanmadan önce bir kez daha dşünün ve kesinlkle doktor kontrolnde kullanın derim
bir çok arkadaşımızın cildine iyi gelmiş. buna bir diyeceğim yok ama herkesin cildi farklıdır.
ben sadece geceleri sürüyordum bephanten kullanıyordum ama yinede böyle oldu.
şimdi yüzümdeki egzamayı geçrmeye çalışıyorum.
Canim ayni sorun bende var egzama dan kurtulabildinmi ne kullandin

ben yanaklarımı bir defa agda ile almıştım 2 gün sonra yüzümün aldıgım yerleri alerji gibi sivilcelerle doldu bunun üzerine acnelyse krem aldım bilinçsiz bi şekilde bolca yanaklarıma sürdüm :D 2 gün geçmedi yanaklarımın derisi tamamen soyuldu kıpkırmızı ve inanılmaz bi acıydı yara kremleri vs 5 gün sonra yüzüm bebek gibiydi bunu kullanmak isteyenler bepanten kremle birlikte çok az şekilde kullansın yaşadığım bi tecrübeydi paaylaşmak istedim gerçekten etkili bi krem

her gün kullanmak zararlı değil mi? en fazla 2 güne 1 kullanmak lazım derinizi soyuyorsunuz resmen

mrb canım c
Kremi 10gündür kullaniyorum sivilcelerin durumu bu
cildinde ufak tefek sivilceler olmasına sagmen cok parlak gorunuyor bildiğim kadarıyla sivilceye cok etkısı yok cildi soyuyor bende bugun aldım ama bilmiyorum baslasammı kac gunde bir kullanıyosun birde cilt tipini ogrenebilirmiyim benim de sivilcelerim senınkiler kadar sen işacı kullandıktan somramı cıktı yoksa varmıydı zaten cevap verirsen sevinirim iyi gunler

Kızlar benim de sırtımda birçok büyük sivilce çıkıyor ve izleri kalıyor. Bu kremi kışın sırtıma sürsem fatdası olur mu acaba?

Kızlar bugün olumlu yorumları okuduktan sonra gidip acnelyse aldım yanında da bepanthen aldım tahrisi engellemek icin.
15 tatilde oldugumuz icin pek sorun yapmaz ama 2 hafta sonra okullar tekrar acılır okulda herhangi bir sorun(kızarıklık vs) olmaması icin nasıl kullanabilirim?
Kremden sonuc aldinizmi peki

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu kremi bir buçuk sene önce kullandım. Sonuç aldım mi evet aldım.
Diyeceğim o ki, bu kremi gün aşırı kullanın. Ve gunes koruyucuyu da unutmayın en az 50 faktör olsun. Ben aptal gibi her gece surdum, ve gunduz de gunes kremi kullanmadim. Sonuç cenem feci şekilde tahriş oldu. Neyse ki şuan durum iyi. Ama kullanan arkadaşlar bu noktalara dikkat lütfen.
Peki lekeler gittimi

Back