- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki faydasını gördün mü canım acnelyse ninBir cildi yanan arkadaşlar silverdin sürün ilk çok yakacaktır 1 dk ya tüm yanmayi alır. Yedirerek değil yüzeysel ve bolca sürün. asla gündüz sürmeyin. asla ve asla güneş görmesin bu krem yüzünüzde iken. 3. gün fena yandım bende sabaha ağrı yoktu ertesi gün kizariklik gitti
bende acnelyse kullanmaya başladım 3 gün yatmadan önce sürdüm ama suan yüzüm çok fena yanıyor ve kıpkırmızı dün sürmedim bugünde sürmicem ben mi yanlış kullandım yoksa etkisini böyle mi gösteriyor anlamadım yüzümde birtürlü geçiremediğim güneş lekeleri var simdi locoid sürdüm insallah fayda eder sizce ne yapmalıyım kullanmayı bırakayım mı ?
hayır sayolma en fazla 3 haftayı buluyor.bepanten ıyı gelıyor tahrıse surebılırsınArkadaşlar merhaba, Ben acnelyse kullanmaya yeni başladım ve korkularım var cildim 1.derece yanık oluşmuş şeklinde ve soyuluyor, insanlarla yakın oluyorum ister istemez okulum ve işim gereği. Bu soyulma 6 ay boyunca devam eder mi ? yardımcı olursanız çok sevineceğim. bir de kış ayındayız güneş koruyucu kullanmama gerek var mı? 2 gece sürüp 2 gece dinlendirmeyi düşünüyorum. Kullananlar en etkili yanıtı nasıl aldınız ne sıklıkta kullandınız?
Canım benimde senin dediğin gibi olmuştu 1.derece yanık gibi, yüzüm kıpkırmızı ve soyuluyordu görenler noldu sana diye soruyorlardı bende tüp patladı derdim inanıyorlardı çünkü o kadar kötüydü , bepanten tavsiye etmem o soyulmaya karşı bi faydası yok , vazelin kullan ve cildin iyileşene kadar ilacı sürme , tahriş olmuş çünkü kendi haline bırak biraz dinlensinArkadaşlar merhaba, Ben acnelyse kullanmaya yeni başladım ve korkularım var cildim 1.derece yanık oluşmuş şeklinde ve soyuluyor, insanlarla yakın oluyorum ister istemez okulum ve işim gereği. Bu soyulma 6 ay boyunca devam eder mi ? yardımcı olursanız çok sevineceğim. bir de kış ayındayız güneş koruyucu kullanmama gerek var mı? 2 gece sürüp 2 gece dinlendirmeyi düşünüyorum. Kullananlar en etkili yanıtı nasıl aldınız ne sıklıkta kullandınız?
Ben agustos ayindan beri kullaniyorum herhangi killanma olmadi.bazen ara veriyorum cunku soyucu oldugu icin dinlendiriyorum cildimiacnelyse kıl arttırıyor kullananlar varsa fark ettinizmi bunu acaba ?
sole dıyım cıldım aknelı 25 yasındayım bu yasıma kadar bu kdr leke veya sıvılcem olmadı ne oldusa agustos ayında oldu.hiç etkisini gören yok mu arkadaşlar