• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar yardım ıstıyorum sızden :( bende bu kremı bır aydır kullanıyorum.regl donemımde 3 tane sıvılcem cıktı agrılı ıntıhaplı karısık.
bugun gene oynadım ve başa sardım cok uzgunum sızce ne yapmalıyım lutfen yardım edın

Kizlar kullanan yokmu bu ilaci.brn 1 aydir kullaniyorum ama halen sivilcelerim var cikiyor.hafta ici oynadim.belirgin sekilde duruyorlar.az once hematen ilr bepanteni karistirip surdum aksam gene bu kremi surucem veya ne yapim

bende acnelyse kullanmaya başladım 3 gün yatmadan önce sürdüm ama suan yüzüm çok fena yanıyor ve kıpkırmızı dün sürmedim bugünde sürmicem ben mi yanlış kullandım yoksa etkisini böyle mi gösteriyor anlamadım yüzümde birtürlü geçiremediğim güneş lekeleri var simdi locoid sürdüm insallah fayda eder sizce ne yapmalıyım kullanmayı bırakayım mı ?

Bir cildi yanan arkadaşlar silverdin sürün ilk çok yakacaktır 1 dk ya tüm yanmayi alır. Yedirerek değil yüzeysel ve bolca sürün. asla gündüz sürmeyin. asla ve asla güneş görmesin bu krem yüzünüzde iken. 3. gün fena yandım bende sabaha ağrı yoktu ertesi gün kizariklik gitti
peki faydasını gördün mü canım acnelyse nin

bende acnelyse kullanmaya başladım 3 gün yatmadan önce sürdüm ama suan yüzüm çok fena yanıyor ve kıpkırmızı dün sürmedim bugünde sürmicem ben mi yanlış kullandım yoksa etkisini böyle mi gösteriyor anlamadım yüzümde birtürlü geçiremediğim güneş lekeleri var simdi locoid sürdüm insallah fayda eder sizce ne yapmalıyım kullanmayı bırakayım mı ?

3 gun kullanımdan sonra ara verıceksın bepanten sur ıyı gelır yanmasını alır.zaten o kabuklasıcak.dokulmeler baslıyacak

kızlar bende acnelyse kullanıyorum 2 haftadır.. yüzümde ufak sivilce ve daha önceden çıkan büyük sivilcelerin izleri vardı.. ilk gün sivilce sabunuyla yıkadım yüzümü kurladım 3 4 dakka sonra çok çok az yüzeysel burnum , dudak ve göz çevremdem 1 parmak aralıklarla heryere sürdüm bişey olmadı sabah kalktım yıkadım s.sabunuyla sonra bepanten sürdüm ve öylece bıraktım 1 gün ara verdim sonra tekrar gece aynı işlemi yaptım 1 gün ara verdim sonra aynı işlemi yaptım ve 6 gün geçmişti kullanalı ama ben 1 gün aralık koyarak 3 kere sürmüştüm sadece suratım hem alıştı hem bi anda yüklenmedim diye çok kızarma fln olmadı şimdi hergün yatarken yüzümü sivilce sabunuyla yıkayıp kremı sürüp yatıyorum sabah tekrar yıkayıp bepanten sürüyorum... suratımdaki izler siyah noktalar gitti 2 3 tane sivilcem kaldı ama onlarda kabuklaştı dökülcek.. suratıma az bişey budra sürüyorum ve çok gzl duruyo bence sizde böyle yapın..:)

kızlar aktif sivilceleriniz yani içi iltihaplı veya kırmızı uçlu sivilceleriniz varsa acnelyse iyi gelmez hatta azdırır.O yüzden ancak lekelriniz varsa kullanmanız gerekir.Ama bunda da miktar önmeli çok çok az sürmelisiniz yoksa yara yapar cildi tahriş eder

1 aya yakın süredir acnelyse kullanıyorum. Cildim hassas oldugu icin hemen iz kalıyor. Doktor lazer kullanımını kesip acnelyse ve fucicort kullanmamı, ona göre lazere devam edeceğimizi söyledi. Lekelerin cidden koyü renginin gittiğini görüyorum ama o kabuklanmis deriyi kaldırdığımdan mı cildim hassas oldugundan mı cildimde kizariklik oluştu. Koyü renk yerine kirmizi renk oldu tenim. Sizce neyden olmuştur? Ve nasıl gecer?

Arkadaşlar merhaba, Ben acnelyse kullanmaya yeni başladım ve korkularım var cildim 1.derece yanık oluşmuş şeklinde ve soyuluyor, insanlarla yakın oluyorum ister istemez okulum ve işim gereği. Bu soyulma 6 ay boyunca devam eder mi ? yardımcı olursanız çok sevineceğim. bir de kış ayındayız güneş koruyucu kullanmama gerek var mı? 2 gece sürüp 2 gece dinlendirmeyi düşünüyorum. Kullananlar en etkili yanıtı nasıl aldınız ne sıklıkta kullandınız?

Arkadaşlar merhaba, Ben acnelyse kullanmaya yeni başladım ve korkularım var cildim 1.derece yanık oluşmuş şeklinde ve soyuluyor, insanlarla yakın oluyorum ister istemez okulum ve işim gereği. Bu soyulma 6 ay boyunca devam eder mi ? yardımcı olursanız çok sevineceğim. bir de kış ayındayız güneş koruyucu kullanmama gerek var mı? 2 gece sürüp 2 gece dinlendirmeyi düşünüyorum. Kullananlar en etkili yanıtı nasıl aldınız ne sıklıkta kullandınız?
hayır sayolma en fazla 3 haftayı buluyor.bepanten ıyı gelıyor tahrıse surebılırsın

acnelyse kıl arttırıyor kullananlar varsa fark ettinizmi bunu acaba ?

Canım benimde senin dediğin gibi olmuştu 1.derece yanık gibi, yüzüm kıpkırmızı ve soyuluyordu görenler noldu sana diye soruyorlardı bende tüp patladı derdim :KK48: inanıyorlardı çünkü o kadar kötüydü , bepanten tavsiye etmem o soyulmaya karşı bi faydası yok , vazelin kullan ve cildin iyileşene kadar ilacı sürme , tahriş olmuş çünkü kendi haline bırak biraz dinlensin

Kızarıklık kalmadı şimdi iyi cildim cevaplarınız için çok sa olun. Söylediğim gibi ben yeni kullanmaya başladım sadece soyuyor yüzümü hiç izlerimde bir değişiklik yok, ümitsizliğe kapılmak üzereyim. Siz ne kadar zamanda etkisini gördünüz izleriniz geçti mi tamamen?

bende pek gordugum sayılmaz :( bı gıdıyo bı gelıyor.bakalım bı sure daha kullanıcam sonucu yazarım

hiç etkisini gören yok mu arkadaşlar
sole dıyım cıldım aknelı 25 yasındayım bu yasıma kadar bu kdr leke veya sıvılcem olmadı ne oldusa agustos ayında oldu.
kullandım fayda vermedı doktora gıttım clındox dıye krem verdı 2 gun bunu 2 gun acnes kullan dedı.
ama bı bakıyorum duzeldı dıyorum bı bakıyorum aknelerım azıyor sıvılce oluyor.cıldırcak dereceye geldım.ne yapcam bılmıyorum belkı onumuzde gunlerde tekrardan doktora gıdebılırım gecmezse

Back