Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Fondoten surmeyince yüzüm harita gibi gorunuyor noldu sana ne yaptin suratina diyenlerdende bıktım. bende hic surmek istemiyorum umarim yaza kadar izler hafifler o zaman hic makyaja elimi sürmem :)

Bol bol nemlendirici sür. 6 haftaya sonuç vermeye başlıyor..
Mor veya siyah renklerin renkleri açılıyor, 5-6 aya yaklaştığında hiç bir şey kalmıyor.

ilk haftalarda yaptigi kuruluklar gitti o yuzden bepanten surmuyorum kurumadıkca.yağlı bi cildim oldugu icin kurusa daha iyi gibi güneşe hiç çıkmıyorum :)

Merhabalar, ben de 4 Ocak günü doktorumun tavsiyesi üzerine Acnelyse kullanmaya başladım. gece sürdüm sabah uyandıgımda yüzüm soyulmaya başlamıştı bile. Dermatoloğum bir de gece nemlendiricisi verdi. sabahları da 50 faktörlük güneş koruyucu kullanmamı önerdi. 3 ay boyunca haftada 3 gün kullanacakmışım bu ilacı ve kademeli olarak arttıracağız dedi. İlk hafta yüzünde 5-10 dakika, ikinci hafta 15 dk. üçüncü hafta yarım saat böyle böyle arttıracağız son zamanlarda akşamdan sürüp sabaha kadar kalacak dedi. başlayalı 4 gün olmasına rağmen etrafımdaki herkes cildinde bir parlaklık var diyor. bendeki durumlar böyle kızlar.

Kızlar size bir maske söylicem acnelyse i kullanırken haftada iki kere yada kabuklanma olduğunda yapın harika bi şekilde hepsini soyuyor. Suna dumankayanın derin sivilce izleri için olan maskesi ama ben onu kendi maske deneyimlerime dayanarak şöyle yapıyorum, bir bıldırcın yumurtası (hem küçük bir kerelik, tam maskelik,hemde normal yumurtadan daha faydalı)3 4 damla limon suyu, 3 4 damla elma suyu, 1 yemek kaşığı yaşmaya,hepsini homojen karıştırın koyulaşana kadar pirinç unu koyun. 20dk bekletin, baya bi yanma karıncalanma oluyor korkmayın,ölü deriyi resmen fosur fosur kabartın atıyor yüzünüzden ve alt tarafı iyileştiriyor, suyla yavaşça iyice durulmayın, maske kalıntıları gidince hafiften kese yapar gibi oluşturun yüZünüzü tüm deri soyulacak,nemlendirici sürün hemen ben pirdolin kullanıyorum dermakozmetik çok sevdim,tamda acnelyse kullananlara yönelik bi krem, gece yapın sabaha bişeyiniz kalmaz. O gece yanma olabilir baya.Hem tedaviye yardımcı ölü deri atılır hemde alt taraf iyileşir. Fazla nete giremiyorum, sorularınız olursa göremeyebilirim öptüm hepinizi

S.a kızlar ben de epeydir sivilce savaşındayım denemediğim ilaç kalmadı diyebilirim dermatologa gitmek çözüm olmadı bugüne kadar. Hem bitkisel hem tıbbi hem kozmetik çoğu ürünü kullanıp denedim. Yüzüm çabuk yağlanır karma bir cildim var sabah akşam temizleme jeliyle ve tonikle temizlerdim pamuktaki kiri görünce umutlanırdım. Ama sivilceler yerli yerinde dururdu hep :26:2 gün önce google'a en etkili sivilce ilacı yazdım ve bu site çıktı karşıma tabi ki :)) bir üyenin 10 yıllık sivilce savaşını okudum acnelyse epey araştırdım ve gidip aldım bu ilacı madecassol ile birlikte.

İlk gece çok az miktarda sürüp sivilce olan bölgelere kremi yayıp yedirdim. Sabah kalktığımda sivilcelerimin bazılarında yara kabukları vardı.
İkinci gece aynı şekilde sürdüm sabah uyandığımda pek fark yoktu. Ta ki havluyla yüzümü kuruladıktan 5 dk sonra aynaya bakana kadar... Yüzüm soyuluyor özellikle sivilcelerin etrafı halka halka pullanmış Ben umutluyum bu ilaçtan

Bu arada tabi ki ilk önce dermatologa gidin benim gittiklerim anlaşmış gibi aynı ilaçları yazdıkları için ben artık gitmeyi bıraktım

Son düzenleme:
inş en kısa zamanda kurtulursun sivilcelerinden benim sana sorum soyulma aşamasında makyaj yapıyo muydun yapıyoan cok mu kotu goruntu oluyo işe gidiyorumsabah lekeleri kapatmak için ister istemez makyaj yapıyorum o yuzden bi turlu baslayamadım kreme ne dersın cok mu soyulma oluyo ???

Kremi 10gündür kullaniyorum sivilcelerin durumu bu

Eklentiler

• $DSC_0656.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 1.466
  • $DSC_0655.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 772
  • $DSC_0654.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 1.011
merhaba kızlar bende acnelyse kullanmaya başladım bende sivilce yaptı ve bu durum canımı çok sıkıyor.Ayrıca çıkan sivilceler iz bıraktı beyaz tenli ve hassas bir cilde sahip olduğum için lekeler çok gözüme çarpıyor ama kullanmayı bırakmadım acnelyse'yi.
Benim gibi bu sorunla karşılaşanız var mı? ve kullanmaya devam edersem acaba lekeler geçer mi?

canım 12. günümdeyim yüzümü yeni yıkamıştım o zaman ilk yıkadığımda parlıyor :) sivilcelerim hep kırmızıydı :26:

benimde başta artmıştı 2 hafta oluyor kullanalı yavaş yavaş sönüyor çıkanlar sivilce çıkartsada devam edicem bence normal bişey alttaki sivilceleri çıkarıyo diye dşünüyorum.

benim sırtımda da az sivilce lekesi ve güneş lekesi var kullansam geçirir mi acaba? gece sürüp sabah mı yıkıyoruz?

Bir cildi yanan arkadaşlar silverdin sürün ilk çok yakacaktır 1 dk ya tüm yanmayi alır. Yedirerek değil yüzeysel ve bolca sürün. asla gündüz sürmeyin. asla ve asla güneş görmesin bu krem yüzünüzde iken. 3. gün fena yandım bende sabaha ağrı yoktu ertesi gün kizariklik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…