Fondoten surmeyince yüzüm harita gibi gorunuyornoldu sana ne yaptin suratina diyenlerdende bıktım. bende hic surmek istemiyorum umarim yaza kadar izler hafifler o zaman hic makyaja elimi sürmem :)
Bugün 33. Günüm.pek soyulma yok ama çok kaşınıyor. Yuzum Hala harita gibi ama sabırlıyim :)geçeceğine inaniyorum.
canm senın de benım kadr olmuss hee ben de 5. ayımı doldurdumm sukurr cogu gıttı sıvılcedee cok az cıkıyorr bazı gunler de o da ama lekeler tamamıyle gıtmedı daha bugun tca mı yaptımm bakalım bı ondan bı ondan =)
inş en kısa zamanda kurtulursun sivilcelerindenS.a kızlar ben de epeydir sivilce savaşındayım denemediğim ilaç kalmadı diyebilirim dermatologa gitmek çözüm olmadı bugüne kadar. Hem bitkisel hem tıbbi hem kozmetik çoğu ürünü kullanıp denedim. Yüzüm çabuk yağlanır karma bir cildim var sabah akşam temizleme jeliyle ve tonikle temizlerdim pamuktaki kiri görünce umutlanırdım. Ama sivilceler yerli yerinde dururdu hep :26:2 gün önce google'a en etkili sivilce ilacı yazdım ve bu site çıktı karşıma tabi ki :)) bir üyenin 10 yıllık sivilce savaşını okudum acnelyse epey araştırdım ve gidip aldım bu ilacı madecassol ile birlikte.
İlk gece çok az miktarda sürüp sivilce olan bölgelere kremi yayıp yedirdim. Sabah kalktığımda sivilcelerimin bazılarında yara kabukları vardı.
İkinci gece aynı şekilde sürdüm sabah uyandığımda pek fark yoktu. Ta ki havluyla yüzümü kuruladıktan 5 dk sonra aynaya bakana kadar... Yüzüm soyuluyor özellikle sivilcelerin etrafı halka halka pullanmışBen umutluyum bu ilaçtan
Bu arada tabi ki ilk önce dermatologa gidin benim gittiklerim anlaşmış gibi aynı ilaçları yazdıkları için ben artık gitmeyi bıraktım
Kremi 10gündür kullaniyorum sivilcelerin durumu bu
Tatlım kaçıncı günündesin şuanda? Harika gidiyorsun :))
Yalnız fotoraflara baktımta biraz yüzün kızarmış, bezelye tanesinden biraz daha az sürüyorsun değil mi? sanki biraz doz aşmışsın gibime geldi..
merhaba kızlar bende acnelyse kullanmaya başladım bende sivilce yaptı ve bu durum canımı çok sıkıyor.Ayrıca çıkan sivilceler iz bıraktı beyaz tenli ve hassas bir cilde sahip olduğum için lekeler çok gözüme çarpıyor ama kullanmayı bırakmadım acnelyse'yi.
Benim gibi bu sorunla karşılaşanız var mı? ve kullanmaya devam edersem acaba lekeler geçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?