Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım.Bneimde sivilce problemim var.Neredeyse her yerimde çıkıyor Bende geçen yıl arkadaşımın önerisiyle acnelyse aldım.Ona doktor vermiş tüm yüze sür mercimek büyüklüğünde ve güneş koruyucu sür demiş.Bende geçen yıldan beri yüzüme sürüyorum hala da kullanıyorum.benim alnımda lise zamanında çıkmış sivilceleri yolduğum için çukurluklar var yanaklarımda çıkıyor ama kırmızı iz kalıyor.Geçen yıl doktora gitmiştim alkol gül suyu karışımı bir ilaç verdi.eczanede hazırlıyorlar.o çok iyi gelmişti.sırtımdaki sivilceler içinde kullandım onu.bir de eritretin diye krem vermişti o da acnelyse gibi az bi soyulma yapıyordu.daha sonra gidemedim yoğunluktan.acnelyse aldım hatta 2. tüpüm.Çukurlar geçiyor gibi ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.Yüzümün fotoğraflarını yükleyecektim ama yükleyemedim yardımcı olursanız yükeyebilirim hata oluştu diyor sürekli...

Benim yüzümde de siyah noktaları sıktıgım için hafif cukurlar acnelyse kullansam sizce daha cok derinlesir mi? Kafam cok karıstıı

Merhaba arkadaslar acnelyse kullanan arkadaslarıma sesleniyorum yüzünüz nasıl oldu bide ilk kullandıgınız gunlerde yüzünüzde siyah nokta sivilce artısı oldu mu lütfen kafam karıstı bırakmalı mıyım sanki yüzümdeki sivilceler siyah noktalar daha da belirginlesti gibi

ben bir haftadır acnelyse kullanıyorum ve yüzüm çok gergin dudak çevremse felaket durumda kurudu, soyuldu ve acıyor. benim yüzümde yağ bezeleri, delikler ve çukurlar var cilt tipim de karma. doktor verdi ama bu şikayetlerimi geçirir mi bilmiyorum hala terreddütteyim. kullananlar yardımcı olabilir mi acabaaa?

hanımlar ben yıllardır bıyıklarımı cımbızla alıyordum birkaç hafta önce lazer yaptırdım şuan rahatım. ama cımbızdan dolayı dudak üstümde bir renk açılması var. acnelyse krem aldım bu gece uygulamayı düşünüyorum faydası olur mu acaba??

meraba ben birşey sormak istiyorum biliyorum çok zaman geçmiş olabilir ama öncelikle benim ağzım çenem falan kurudu ne yapmam lazım bepanten sürün diyorsunuz ama ben sabah kalkar kalkmaz acnelyseyi temizlemek için temizleme jeli ile temizliyorum sonra güneş kremi sürüyorum bepanten i ne zaman sürmeliyim birde geçti mi sivilceler faydasını gördün mü acnelyse yi bıraktığın zaman yine çıktı mı sivilce ? kusura bakma çok soru sordum ama şuan çenem ve ağız çevrem oynatamıyorum

Sivilce çıkmaya devam ediyor ama yaşımın ilerlemesinden dolayı azaldı tabi ki.. Geçen ben de kullanayım tekrardan dedim ancak güneşten korunmama rağmen hafif karardı şakak bölgem ve hemen bıraktım malum güneş lekesi yapma ihtimalide var dikkat edin derim..

bende aknetrent tedavisinden sonra bugün doktora gittim ve bu acnelyse kremi verdi onun yanında bıoface diye bi krem var 320 tl için yandı o paraya ama bugün aldım sabah akşam kullancakmışım diğer kremide 5 gün kullancakmış umarım artık bebek gibi yüzüm olur o kadar harcadğım zamana paraya değer :/

Kızlar 3 kışdır acnelyce kullanıyorum. Yaz bitince açılmış gözenekler ve güneş lelerine birebir... Akşamları göz altı ve dudak kenarlarımdan uzak durarak çooook ince bir tabaka olarak iyice yedire yedire masajlar sürdürüyorum. Çok sürmüyorum, böylece yavaş ve ince tabakalar halinde soyuluyor. Sabah kalkınca beyaz sabuna yıkıyorum böylece tüm ölü deriler kalkıyor, çok hafif hareketlerle kese yapıyorum ve üstüne güzel nemlendirecek birşey sürüyorum. Bazen normal nemlendirecek, bazen sarı kantaron yağı, bazen bir oil kullanıyorum. Böylece hiçi bir şekilde soyulmuş ve çirkin görünen bir ciltle gezmiyorum. Ama şunu söyleyin 3 senedir hep iyi ki kullanıyorum diyorum keza cildim bebek cildi gibi oluyor ve gözenekler küçülün tertemiz bir cilt kalıyor. Valla hepimize Allah akıl fikir versin :)))) neler yapıyoruz

acnelyse kullanan varmı aranızda kızlar? bir şey sormam gerekiyor acil..

acnelyse kullanan varmı aranızda kızlar? bir şey sormam gerekiyor acil..

ben kullandım hiç bi faydasını da görmedim bi arkadaş vasıtasıyla şu an forever living ürünleri kullanıyorum hem doğal hem zararsız 2 hafta içinde belirgin bi şekilde düzelme oluyo isterseniz arkadaşın mailini veririm derdinizi anlatın profesyonel çözümleri var..

Merhaba kızlar bende acnelyse kullanmaya başlayacağım bugünn inşş bende de faydalı olurr.. 2 günde bir kuklanıcam benn. Kızlar bi de ilk sayfalarda okudum excipial hydroyu önerenler var bende gttm bugun almaya eczacı o vücut için dedi yüze olmaz dedi bepanthen plus verdi haberiniz olsunn.. Ha söylemeyi unuttumm bende de arada çok sivilce çıkar geçer ama genellikle izlerden şikayetçiyimmm

Reklam yapmanın yasak olduğunu biliyor musunuz ve sırf reklam için kullandım faydasını görmedim demek sizce doğru bi şey mi. Üstüne dediğiniz marka ile ilgili ayrı bi konu açmışsınız.

ben 3 aralıkta başladım kreme inşallah faydalı olur.fondotensiz çıkamıyorum okula gitmek zorundayım.ama fondotenden de belli oluyor sivilceler ve izlerini hiç bişi kapatamıyor pütür pütür oluyor makyajlıyken ne sürsem yüzüme kapatıcı olarak ? hem kapatıcı etkili hemde zarar vermicek bi önerisi olan var mı?

Canım ilaç yüzünü pul pul döktüğü için, yüzüne ne sürsen ben buradayım diyor. Benim kanaatim hiç bir şey sürmemen.
Ben bu ilacı kullandığım sırada kendimi olduğum gibi sevmeme daha çok yardımcı oldu. İlacı sürdüğüm zamanlar yüzüme hiç bir şey sürmemeye çalışıyorum eğer büyük bir sivilcem var ise hafif bir concealer dokunduruyorum o kadar :) Yanında da nemlendiri taşıman önemli :)

Fondoten surmeyince yüzüm harita gibi gorunuyor noldu sana ne yaptin suratina diyenlerdende bıktım. bende hic surmek istemiyorum umarim yaza kadar izler hafifler o zaman hic makyaja elimi sürmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…