• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben icerigini bilmedigim, gozenekleri tikayabilcek hicbiseyi yuzume surmeme sozu verdigimden, hicbisey denemiyorum bu ara. zaten acnelyse yi biraz fazla kacirirsam cildim kipkirmizi oluyo aciyo, birak bisey surmeyi, yuzumu yikarken bile cok aciyor. sadece nemlendirici suruyorum o kadar. bu ilac yuzu cok yoruyor bence, baska biseye daha gerek yok. kirmizi lekeler beni de cok rahatsiz ediyo, ama bu ilac zaten onlari soyacak, bence bizim yapmamiz gereken asdee yeterince nemlendirip gunesten korumak, ilaca baska turlu nasi yardim ederiz bilmiyorum. diher herseyin yuzumu gerip kurutmasindan, ya da yaglandirip sivilce yapmasindan korkuyorum.

benim de son sivilcem degilmis. bi sivilce daha cikti bugun. valla bilmiyorum bu isin sonu var mi, ama bekliyorum. hala yuzume surdugum diger seylerin sivilce yapip yapmadigindan supheliyim. son cikan 2 sivilcem de makyaj yapip disari cikinca olusuverdi cunku.

bu aralar yuzum cok kirmizi, en acik renk fondoten bile kapatmiyor kirmiziligi. soyulmalar da cabasi. ben her 3.gun surucem galiba, yuzume bi soguk ruzgar esti mi bile aciyor yuzum.

Anladığım kadarıyla senin cildinbenimkine höre çok hassas benim yüzüm ilaçtan dolayı o kadar acımıyor kızarmıyor da çok hafif oluyor acı tzbi soyuluyor da. soyklmadı da bi garip seninki de öyle öi milmiyorum bi iki gün aşırı soyuluyor donra bi süre tık yok. üstelik kremi her gece kullanıyorum

Anladığım kadarıyla senin cildinbenimkine höre çok hassas benim yüzüm ilaçtan dolayı o kadar acımıyor kızarmıyor da çok hafif oluyor acı tzbi soyuluyor da. soyklmadı da bi garip seninki de öyle öi milmiyorum bi iki gün aşırı soyuluyor donra bi süre tık yok. üstelik kremi her gece kullanıyorum

evet benimki de oyle. iki uc gun cok soyuluyor sonra duruyor, 4-5 gune tekrar soyulmaya basliyor. acaba ben o arada soyulmuyo diye daha sik surmeye basliyorum da ondan mi, bilmiyorum. Ama hic surmezsem de mesela bi sure, surmeye basladigimin 3.gunu falan soyulmaya basliyor.

sen makyaj yapabiliyor musun? benim soyuldugu donemde makyaj cok kotu duruyor. Disari cikmak zorunda kalirsam, arkadaslarim "yuzune ne oldu" falan diyorlar.

sivilcelerim de bitmiyor bu arada hala :(

evet benimki de oyle. iki uc gun cok soyuluyor sonra duruyor, 4-5 gune tekrar soyulmaya basliyor. acaba ben o arada soyulmuyo diye daha sik surmeye basliyorum da ondan mi, bilmiyorum. Ama hic surmezsem de mesela bi sure, surmeye basladigimin 3.gunu falan soyulmaya basliyor.

sen makyaj yapabiliyor musun? benim soyuldugu donemde makyaj cok kotu duruyor. Disari cikmak zorunda kalirsam, arkadaslarim "yuzune ne oldu" falan diyorlar.

sivilcelerim de bitmiyor bu arada hala :(

sivilcelerin için elma sirkesi denedin mi?bende çok faydalı oldu inanılmaz azaldı

lirene die bi fondöten kullanıyorum kapatıcılığu mükemmel çalıştıgım için hergün makyaj yapıorum soyulurken tabi hafif belli oluyor ama çok kötü durmuyor zaten o soyulan dönemde yüzümü buhata tutup ölü deriyi iyice yumaşatıyorum ondan sonrada peelimg yapıorum. o kabuksu görüntü en aza iniyor. ya bi de sana birşey soruvam çok nadir uçlanmayan sivilcem oluyor ucu olmadığı içinde iltihabı dışarı çıkaramıyorum çok sıkıntılı birşey iyileşme srecide diğerlerind göre uzun oluyor haliyle

evett bır acnelyse bagımlısı olarak her turlu sorunuzu cevaplayabılırım kızlar... sımdı soyle kısaca kullanımımı anlatacak olursam..
2009temmuz gıbı basladım neyıme guvendıysem yazın ortasında ama sukurler olsun leke falan kalmadı cunku cok korktum sureklı gunes kremı kullandım 50faktorluk.. nyse benle baslayan bı arkadasm daha var nette tanıstıgım o benden 1 ay sonra baslamıstı..basta asırı sıvılce bastı goren nebıcım olmus dıyordu ıllekı cenemde.kı zor cıkardı benm cenemde nadiren yani..durmadım ve nerdeyse 3u aya geldıgımde sıvılceler acayıp azalmıstı 1_2tane cıkıyordu toplam pürüzsuz olmustu yuzum fakat kırmızı lekeler ıcın 6ay tamamlamam lazımdı en az cunku oyle asırı soyulma olmuyor korkmayın azar azar... herneyse unv kazandım ve okul acıldı gunes hala etkısını yıtırmemıstı ee bıde az da olsa soyulma rahatsız ettı benı ortam ya guyaa kımeyse havam =) bıraktım (ÇOK BUYUK APTALLIK ETTIM)
1ay once tekrardan cıktı sıvılcelerım bu acnevıtı kullandım 2 hafta falan ama ılk defa boyle oldu yuzum mayın tarlası gıbı kırmızı ve koca koca makyaj bıle kapatamıyordu dusunun(sınv stresıde var tabı)..dedım ya arkadas kullanıyor dıye saolsun fotosunu attı ve ınanamadım benden sonra devam etmıs ve fark superdı hıcbı kızarıklık kalmamıs lekelerı ve cukurlukları nerdeyse yok olmustu.. tekrardan gaza gldım bu sefer bırakmayacam dedım cunku bsy kaybedemezdım zaten berbattı yuzum en yakınlarım bıle bu ne hal naptın yuzune mafolmus dedıkce ıcten ıce kahroldum :(( 2 hafta once basladım ve ınanın 2 haftadaa eser yok yaa o kırmızılıkta valla aynaya bakmaya korkuyordum suan okdr duruldukı yuzum..soyuluyor duru bı hal aldı.. kendıne geldı ınanın ve bırakmayacam bu sefer ne olursa olsun..cunku acnelyse gucune gercekten ınanıyorum..suan hepsı gecmedı fakat 1 ayla suan arasında daglar kadar fark var ıns ıstedıgım sonuca ulasırsam aylar sonra fotoyla karsılastırma yaparızz

bıraz fazla uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama herkesın bu ılactan faydalanmasını ısterım uzun vadede guzel sonuclar verebılen nadir ılaclardan bırı...

canım bende buna başlamak istiyorum şimdi ama güneş problemi var napmalıyım bide ilk başta sivilceler artıyo demişsin bunlar için bepanten falan kullandın mı

lirene die bi fondöten kullanıyorum kapatıcılığu mükemmel çalıştıgım için hergün makyaj yapıorum soyulurken tabi hafif belli oluyor ama çok kötü durmuyor zaten o soyulan dönemde yüzümü buhata tutup ölü deriyi iyice yumaşatıyorum ondan sonrada peelimg yapıorum. o kabuksu görüntü en aza iniyor. ya bi de sana birşey soruvam çok nadir uçlanmayan sivilcem oluyor ucu olmadığı içinde iltihabı dışarı çıkaramıyorum çok sıkıntılı birşey iyileşme srecide diğerlerind göre uzun oluyor haliyle

aynen benim cenemdeki sivilceler de oyle. ama zaman icinde kendiliginden geciyorlar patliyorlar. o sivilceleri kendileri cikmadan istedigim kadar sikayim yine de bitmiyorlar. ben de pes ettim, sikmiyorum kendi haline birakiyorum.

aynen benim cenemdeki sivilceler de oyle. ama zaman icinde kendiliginden geciyorlar patliyorlar. o sivilceleri kendileri cikmadan istedigim kadar sikayim yine de bitmiyorlar. ben de pes ettim, sikmiyorum kendi haline birakiyorum.

Valla seni bu son mesajlarında biraz umutsuz ve ügün görüyorum. Bence doğru yoldayız sadece daha bitmedi öyle düşün ben ilk tüpü yeni bitirdim 2 ciye başladım sende durum nedir ?

Arkadaşlar acnelyse nin ne kadar süre kullanılması gerektiğini bilen varmı? İşe yarıyor ama bırakıldığında tekrar sivilce çıkıyor uzun süre de kullanılmıyor çünkü soyulmalar az sürülse de çok fazla uzun süre kullanan arkadaşlar cevap verebilirmi?

hic kullanmadim. nasi yapiyoruz, tonik gibi pamukla siliyor muyuz? deniyim bakalim ya.

bir bardak kadar suya göz kararı iki yemek kaşığı gibi elma sirkesi ekliyorum ve her gece yatmadan rutin cilt temizliğimi yaptıktan sonra yüzüme bu bir bardak suyu çarpıveriyorum, yıkamak gibi düşün
sonra durulamıyorum öylece kalıyo
bak ben monodoks kullandım
doğum kontrol hapı kullandım
soğan suyu içtim
türlü sivilce kremleri imex vs kullandım
acnelyse kullandım (1 ay)
ama her seferinde sivilcelerim tekrar etti biri bitti biri çıktı
sonrasında çok bunaldım ve hepsini bıraktım lanet olsun sivilcelerle uğraşmıycam dedim sivilceler bir yana kahverengi lekeleri kalıyodu, acnelyse soyuyodu kırmızı lekeye dönüşüyodu filan
hepsini bıraktıktan sonra gittim organik elma sirkesi aldım son çare bunu denedim
bildiğimiz dove sabunla yüzümü yıkıyorum ve elma sirkesi dışında hiçbirşey sürmüyorum
ilk hafta farketmeye başladım sivilcelerim azalmaya başladı 5-6 taneyken 1-2 taneye düştü lekelerim hafifledi
şu an 2, haftam btmek üzere ve hiç sivilcem yok, lekelerim için fondoten kullanmadan çıkabiliyorum, görenler düzelmiş cildin diyor farkediliyor yani
elma sirkesini denemeyen herkes en azından 1-2 hafta denemeli mutlaka

Ben iki gündür acnelyse kullanıyorum sorunlu bölgeye az miktarda gece sürdüm. Gündüz madecassol krem kullandım evden çıkmadım güneş görmedim yani. bugün sol dudağımın yanı kırmızı kabarmış ve şişmişti. Çok sinirlerim bozuldu yanaklarımdaki sivilce izleri için kullanmıştım yüzüm şişti resmen :( madecassol yüzünden mi acnelyse yüzünden mi anlamadım. Dudak çevreme sürmediğim halde kabardı ve yanıyor. Suan bephanthene merhem kullanıyorum sadece kabaran yere. Başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun :(

ben 17 yaşımdayken 4 ay kadar acnelyse kullandım. o dönem çok problemli bir cildim vardı. hem siyah noktalar hem de sivilce. doktorun önerisi ile kullandım ama önceden zorluk çekebileceğim konusunda uyardı. o 4 ay boyunca gerçekten cildim inanılmaz soyuldu, hassaslaştı ve kızardı. önce exfoliac(sanırım artık üretilmiyor yada getirilmiyor) diye bir jelle temizleyip ardından sürüp yatıyordum. kuruluk ve hassasiyet için sadece bepanthen krem kullandım. sonunda gerçekten pürüzsüz, siyah noktasız bebek gibi bir cildim oldu. fakat üniversiteye başlayınca stresten ve kötü beslenmekten tekrar siyah nokta sorunu başladı, dökülmelerden korktuğum için düzenli kullanamadım fakat en yakın zamanda tekrar başlayacağım.

kızlar bende kullandım bu kremden ama yüzümde kızarıklara yanmaya neden oldu.bildiğiniz tahriş etti cildimi yara desem olmaz garip bir şey cıktı yüzümde allahtan sonradan bıraktım bu kremi ben size doktorun verdiği celcoin adlı kremi öneririm gerçekten.

$cleocin-t-topical-solution-clindamycin.jpg

3 yıldır yüzümdeki yassı siğillerle uğraşmaktayım. 2 yıl önce kriyoterapi uygulandı bir defa devlet hastanesinde kayboldu 1 taneside çok küçüldü. ancak 6 ay ıcınde tekrar aynı yerlerden cıktı ve dahada çoğaldı. Ankarada özel bir hastanedeki doktor bana verrutol verdi .ne kadar dikkat etsemden siğiler dışına taştı ve 3 kere kullandım , sonra baska bır cıldıyeye gıttım ve kımysala yanık dedı bactroban yazdı. kabuk bağladı ve düştü yaralar. ancak oralar leke olarak kaldı . siğliller alnımda ve dudak üzerimde fazla. alnımda olanlar gitti ve leke olarak duruyo bunun için doktor bana contractubex verdi dudak üzerimde geçmeyen siğiller içinde acnlyse verdi ancak küçük siğiller o lekelerin üzerinde 3. günüm acnlyse kullanalı kızarıklık normal diyorlar lekelr kızardı cok hafır bır soyulma var. benim sorum acnlyse de agır bır ılac ne kadar sure kullanmaılyım ve aynı sekılde yanık yapıp leke bırakırmı ? contractubex i sgk karsılamadıgı ıcın alamadım o lekelerı gecırecek bır ozelııgı varsa almak ıstıyorum. lekelere contractubex yerıne krıyoterapımı ıstesem lekelerdede etklı oldugunu duydum. nasıl bır yol ızlemelıyım lekeler ve siğiller için. Şimdiden çok teşekkür ederim.

deride müthiş bir soyulma yapıyor oglum kullandı soyulmanın etkisi 15 günden fazla sürdü şu anda soyulma yok oglumun yüzünde yassı sigil denilen sigil türü vardı doktor ondan dolayı verdi sadece dudak çevreni koru dudaklar hassas oldugu için çatlıyor ve mutlaka gece kullan
3 yıldır yüzümdeki yassı siğillerle uğraşmaktayım. 2 yıl önce kriyoterapi uygulandı bir defa devlet hastanesinde kayboldu 1 taneside çok küçüldü. ancak 6 ay ıcınde tekrar aynı yerlerden cıktı ve dahada çoğaldı. Ankarada özel bir hastanedeki doktor bana verrutol verdi .ne kadar dikkat etsemden siğiler dışına taştı ve 3 kere kullandım , sonra baska bır cıldıyeye gıttım ve kımysala yanık dedı bactroban yazdı. kabuk bağladı ve düştü yaralar. ancak oralar leke olarak kaldı . siğliller alnımda ve dudak üzerimde fazla. alnımda olanlar gitti ve leke olarak duruyo bunun için doktor bana contractubex verdi dudak üzerimde geçmeyen siğiller içinde acnlyse verdi ancak küçük siğiller o lekelerin üzerinde 3. günüm acnlyse kullanalı kızarıklık normal diyorlar lekelr kızardı cok hafır bır soyulma var. benim sorum acnlyse de agır bır ılac ne kadar sure kullanmaılyım ve aynı sekılde yanık yapıp leke bırakırmı ? contractubex i sgk karsılamadıgı ıcın alamadım o lekelerı gecırecek bır ozelııgı varsa almak ıstıyorum. lekelere contractubex yerıne krıyoterapımı ıstesem lekelerdede etklı oldugunu duydum. nasıl bır yol ızlemelıyım lekeler ve siğiller için. Şimdiden çok teşekkür ederim.

acnelyse i çok fazla sürmemeni öneririm. yani az miktar uygulama yeterli olur, daha çok sürmen daha çok işe yaramasını sağlar diye bir şey yok, aksine zarar verirsin. doktorun söyler aslında ne kadar süre kullanman gerektiğini. leke için de güneşli havalarda dikkatli olmanda fayda var, güneş kremi olmadan dışarı çıkma. bana kalırsa yaz aylarında hiç kullanma bile. contractubex içinse taze yara izlerinde çok etkili olduğunu biliyorum. yüzündeki yara izleri için de kullanan varmış. bir arkadaşımın kardeşi göğüslerinin ilk çıktığı zaman kullandığını ve oluşan çatlakları yok ettiğini söylemişti. ben de bacağımdaki çatlaklar için kullanıyorum. daha yaraların üzerinden çok geçmemişken başlamanı öneririm, gerçekten iyi sonuç alanlar var. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Back