ben icerigini bilmedigim, gozenekleri tikayabilcek hicbiseyi yuzume surmeme sozu verdigimden, hicbisey denemiyorum bu ara. zaten acnelyse yi biraz fazla kacirirsam cildim kipkirmizi oluyo aciyo, birak bisey surmeyi, yuzumu yikarken bile cok aciyor. sadece nemlendirici suruyorum o kadar. bu ilac yuzu cok yoruyor bence, baska biseye daha gerek yok. kirmizi lekeler beni de cok rahatsiz ediyo, ama bu ilac zaten onlari soyacak, bence bizim yapmamiz gereken asdee yeterince nemlendirip gunesten korumak, ilaca baska turlu nasi yardim ederiz bilmiyorum. diher herseyin yuzumu gerip kurutmasindan, ya da yaglandirip sivilce yapmasindan korkuyorum.
benim de son sivilcem degilmis. bi sivilce daha cikti bugun. valla bilmiyorum bu isin sonu var mi, ama bekliyorum. hala yuzume surdugum diger seylerin sivilce yapip yapmadigindan supheliyim. son cikan 2 sivilcem de makyaj yapip disari cikinca olusuverdi cunku.
bu aralar yuzum cok kirmizi, en acik renk fondoten bile kapatmiyor kirmiziligi. soyulmalar da cabasi. ben her 3.gun surucem galiba, yuzume bi soguk ruzgar esti mi bile aciyor yuzum.
Anladığım kadarıyla senin cildinbenimkine höre çok hassas benim yüzüm ilaçtan dolayı o kadar acımıyor kızarmıyor da çok hafif oluyor acı tzbi soyuluyor da. soyklmadı da bi garip seninki de öyle öi milmiyorum bi iki gün aşırı soyuluyor donra bi süre tık yok. üstelik kremi her gece kullanıyorum