Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett bır acnelyse bagımlısı olarak her turlu sorunuzu cevaplayabılırım kızlar... sımdı soyle kısaca kullanımımı anlatacak olursam..
2009temmuz gıbı basladım neyıme guvendıysem yazın ortasında ama sukurler olsun leke falan kalmadı cunku cok korktum sureklı gunes kremı kullandım 50faktorluk.. nyse benle baslayan bı arkadasm daha var nette tanıstıgım o benden 1 ay sonra baslamıstı..basta asırı sıvılce bastı goren nebıcım olmus dıyordu ıllekı cenemde.kı zor cıkardı benm cenemde nadiren yani..durmadım ve nerdeyse 3u aya geldıgımde sıvılceler acayıp azalmıstı 1_2tane cıkıyordu toplam pürüzsuz olmustu yuzum fakat kırmızı lekeler ıcın 6ay tamamlamam lazımdı en az cunku oyle asırı soyulma olmuyor korkmayın azar azar... herneyse unv kazandım ve okul acıldı gunes hala etkısını yıtırmemıstı ee bıde az da olsa soyulma rahatsız ettı benı ortam ya guyaa kımeyse havam =) bıraktım (ÇOK BUYUK APTALLIK ETTIM)
1ay once tekrardan cıktı sıvılcelerım bu acnevıtı kullandım 2 hafta falan ama ılk defa boyle oldu yuzum mayın tarlası gıbı kırmızı ve koca koca makyaj bıle kapatamıyordu dusunun(sınv stresıde var tabı)..dedım ya arkadas kullanıyor dıye saolsun fotosunu attı ve ınanamadım benden sonra devam etmıs ve fark superdı hıcbı kızarıklık kalmamıs lekelerı ve cukurlukları nerdeyse yok olmustu.. tekrardan gaza gldım bu sefer bırakmayacam dedım cunku bsy kaybedemezdım zaten berbattı yuzum en yakınlarım bıle bu ne hal naptın yuzune mafolmus dedıkce ıcten ıce kahroldum ( 2 hafta once basladım ve ınanın 2 haftadaa eser yok yaa o kırmızılıkta valla aynaya bakmaya korkuyordum suan okdr duruldukı yuzum..soyuluyor duru bı hal aldı.. kendıne geldı ınanın ve bırakmayacam bu sefer ne olursa olsun..cunku acnelyse gucune gercekten ınanıyorum..suan hepsı gecmedı fakat 1 ayla suan arasında daglar kadar fark var ıns ıstedıgım sonuca ulasırsam aylar sonra fotoyla karsılastırma yaparızz
bıraz fazla uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama herkesın bu ılactan faydalanmasını ısterım uzun vadede guzel sonuclar verebılen nadir ılaclardan bırı...
acnelyse kullanan varmı aranızda kızlar? bir şey sormam gerekiyor acil..
ben kullandım hiç bi faydasını da görmedim bi arkadaş vasıtasıyla şu an forever living ürünleri kullanıyorum hem doğal hem zararsız 2 hafta içinde belirgin bi şekilde düzelme oluyo isterseniz arkadaşın mailini veririm derdinizi anlatın profesyonel çözümleri var..
ben 3 aralıkta başladım kreme inşallah faydalı olur.fondotensiz çıkamıyorum okula gitmek zorundayım.ama fondotenden de belli oluyor sivilceler ve izlerini hiç bişi kapatamıyor pütür pütür oluyor makyajlıyken ne sürsem yüzüme kapatıcı olarak ? hem kapatıcı etkili hemde zarar vermicek bi önerisi olan var mı?
Canım ilaç yüzünü pul pul döktüğü için, yüzüne ne sürsen ben buradayım diyor. Benim kanaatim hiç bir şey sürmemen.
Ben bu ilacı kullandığım sırada kendimi olduğum gibi sevmeme daha çok yardımcı oldu. İlacı sürdüğüm zamanlar yüzüme hiç bir şey sürmemeye çalışıyorum eğer büyük bir sivilcem var ise hafif bir concealer dokunduruyorum o kadar :) Yanında da nemlendiri taşıman önemli :)