Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
nasıl kullanılıyor sivilce izlerinde? sürüp hemen yıkıyorum yıkamadan duramam

sürüp hemen yıkadıgınız takdirde sonuc alamazsınız.
eğer kremle uyumak istemiyorsanız daha öncesinde sürüp ilacın emilmesini sağlamak için 2 3 saat falan durmalı cildinizde.
bana doktor öyle söylemişti.
ama ben gece yatarken sürüyorum sabah yıkıyorum.

Gece sürüp uyudum, bu sefer azıcık sürdüm ama: sadece parmağımla kremi değdirip yedirdim yeterli mi ne kadar sürmeliyiz? hiç kızarıklık soyulma falan olmadı çünkü

Gece sürüp uyudum, bu sefer azıcık sürdüm ama: sadece parmağımla kremi değdirip yedirdim yeterli mi ne kadar sürmeliyiz? hiç kızarıklık soyulma falan olmadı çünkü

azcık sür zaten canım çok sürme tahriş oluyor.
ben bir iki kere sanki çok sürersem hemen iyileşir gibi düşünerek mahvetmiştim cildimi.
sen az az güzelce yedir.
etkisini göreceksin.
etkili bir ilaç emsin yeter.

Son düzenleme:
Bu ara eczanelerde acnelyse ve tretin bulmak zor benim oturduğum bölgede en azından...
Bir de ben 3 yıldır dönem dönem kullanıyorum acnelyse'i uzun soluklu bir ilişkimiz var kendisiyle ve tüpten tüpe yapısında farklılıklar gözlemliyorum bazen rengi daha mat bazen daha parlak yağlı oluyor...
Aynı şeyler dikkatini çeken oldu mu benim kadar uzun süre kullanıp?
Ve artık cildimin verdiği tepki de değişti eskiden 1 gecede tüm sivilcelerim fln söner giderdi... Cildim kururdu, şimdi sanki daha fazla yağlanıyor, soyuluyor ama sivilceler eskisi gibi hızlı yokolmuyor...
Tretin bulabilsem onu denicem ama piyasada yok şuara...

Arkadaşlar mrb, Acnelyse'i ilk, 16 yaşımda yanağımda çıkan siyah noktalar için kullandım, dermatoloji Dr'u gözetiminde 3 ay boyunca kullandım, sonuç mükemmeldi. Şimdi yeniden kullanmaya başladım. Her 2 gecede bir sadece istediğim bölgeye incecik sürüyorum, öncesinde yüzümü güzelce temizleyip yağsız nemlendirici ile nemlendiriyorum. Gündüzleri de nemlendirici sonrası yüksek koruma faktörlü,yağsız bir güneş kremi kullanıyorum. İlk günler dökülme görmeyebilirsiniz, ama acele etmeyin, incecik sürmeye devam edin, amaç cildi yakıp canınızı acıtmak değil, derinin ince ince soyulmasını sağlamak. Bu ilacın fazlası zarar, azı yarar, bunu sakın unutmayın.

Merhaba arkadaşlar,
Acnelyse ile 13 şubatta tanıştım çok mükemmel bi tanışma olmadı ben 3 aydır sivilce tedavisi görüyorum son gittiğimde doktor artık hem ilaç hemde acnelyse kullanmamı istedi ve o gün başladım ben gece yatmadan önce kremi sürdüm doktor ince tabaka halinde sadece iz olan yerlere sür dedi tabi ben ince tabaka halinde sürdüğümü sanırken sanırım biraz fazla sürdüm ve ilacı cildim bütün gece emdi sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu yüzümde taa ki akşam üstü duş alana kadar sıcak suyu gören derim bi güzel yumuşadı ve duş esnasında soyuldu elimde böyle beyaz beyaz deri bende seviniyordum ilaç ne çabuk etkisini gösterdi derim soyuldu falan filan duştan bi çıktım aynaya bakmamla çığlık atasım geldi suratım pancar gibi kırmızı böyle bi surat görmedim mahvoldum dedim resmen ve o gün sevgililer günü 1 saate dışarı çıkacagım yüzüme ne yaptıysam olmadı kızarıklık gitmiyo herneyse o gün bi şekilde bb kremimi sürüp çıktım dışarı 3 gün yüzüm kızarık gezdim sadece bepanthol sürdüm yüzüme derim kabuk kabuk soyuluyor ve kalın kalın deri atıyordum resmen ve dün ilacı daha bilinçli bir şekilde kullanmaya başladım benim yaptığım hatayı yapmayın çok az sürün birazda ilacı siz yedirin masajla daha iyi sonuç alabilirsiniz...

Kızlar bu kremi ne kadar süre kullandınız? Kaç aydan sonra etkisini görüyorsunuz? Ben çok sabırsızım pes etmek te istemiyorum.

Arkadaşlar ben de 5 gündür kullanıyorum ve işe yarıyo gerçekten şimdiden etkisini belli etmeye başladı, umarım hepsinden kurtulurum

arkadaslar ben kullanmaya baslayalı 5 gun oldu. ilk once gece yatmadan once tum yuzume surdum sabah uyandıgımda birsey yoktu ancak ertesi gun tum yuzume surmeme ragmen yalnizca cenem ve dudak ustum soyuluyordu,inanılmaz sekilde kurumustu ve gerilmisti yuzum.hemen bepanten surdum ancak pul pul gorunum cok kotuydu ve soyulan cenem ve dudak ustum 1.derece yanık gibi kızardı cok komik ve kotu bi goruntu ortaya cıktıı iki gundur insan icine cıkamıyoruumm bu yuzden okula gidemiyorum(( kremi birdaha kullanmama kararı aldım

Canım hiç takma bende üniversite okuyorum benimde ilk zamanlarda olmuştu burun kanatlarım ve göz altım kızarmıştı.. inan bi 10 gün sonra vücut alışıo hiç kızarma olmuo kesinlikle devam et ben 2.ayımdayım 7 defa soyuldu ortalama az sıkılaştı gözenekler gelişim %15 diyim. Memnun sayılırım 6-7 ay dvm etcem ama bahar geldi talihsizlik kullanmayı bırakıyorum bu aralar kasımda devam ederim

Merhaba kızlar,
bende aldım kullanmaya başladım sivilceler yüzünden yüzümde hem çukur şeklinde hem de koyu izler kaldı. soyulmaya başladı yüzüm güneşe çıkmamaya da özen gösteriyorum size sorum şu bu soyulan deriler eski deriler mi yoksa yeni deriler mi anlayamadım yüzümde acıyor çok

Kızlar bende 4 gündür kullanıyorum yüzüm acayip soyuldu benek benek kırmızı kaldım.yüzümdede pullanmalar var.ancak en nefret ettiğim burnumda ve alnımda okadar kuruluğa rağmen sivilceler var.doktor 3 ay dedi ama bakalım inşallah benimkide sizlerinki gibi güzel olur..

allah kahretsin bu kremi. hem işe yarıyor hem de soya soya mahvediyor bıktırıyor adamı.

yüzüme bi duruluk geldiği doğru, ama anlamadığım bişey benim hala sivilcelerim çıkıyor. 1 ay oldu kullanıyorum kremi, çok kızarıp soyulmadıkça en azından her 2. gece sürüyorum. gündüzleri kuruluğa dayanamadığımdan süreki bephanten sürüp duruyorum. evden çıkacaksam da güneş kremi.

kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama, sanki derimin altında kalan yağ bezesi gibi beyaz noktaları vs. sivilce yapıp dışarı atıyor bu ilaç. nerden bu kanıya vardım derseniz, çenemde kocaman 5 tane falan sivilce çıkmıştı. sonra acnelyse kullanmaya başladım. bu koca sivilceler söndüler ama sonra tekrar celallenip uç verdiler, tekrar tekrar.. sivilcenin içinde hiç bişey kalmayana dek, yani içinde beze gibi hissedilecek hiç bi birikinti kalmayana dek sivilce tekrar tekrar uç verip patlıyor. ama bu süreç oldukça uzun sürüyo. çenemde şu an hala kabarık 3 sivilce var. en az 5-6 kere de soyuldu cildim. ilk defa ben 1 ay boyunca yüzümde bi sivilcenin geçmeden kaldığını görüyorum. sivilce dediğin normalde 1 haftaya yok olur gider. acaba benim sivilcelerim hep tam boşalamadan kurudular da içinde mi kaldı yağ, şimdi bu ilaç adam mı edecek.. yoksa saçmalıyo muyum, boşuna mı uğraşıyorum, bilmiyorum.

canım benim henüz 1 ay olmadı ama cildim gayet güzelleşmeye başladı.Ve 3 ay dolana kadar devam edicem.benimde yüzümde soyulma eskisi kadar olmuyor.nedenini bilmiyorum ama:S bir de ben her gerildiğimde bepanthole başvuruyorum.Ve sivilceli bölgeye gece acnelyse sürdüğümde sabah kesin yokolmuştur diyorum aynaya bi bakıyorum hala orda.belkide bephantol bu hale getiriyordur cildini.bi nemli bi kuru cildin dengesini bozmuş olabilirbence.ben azaltıcam artık çünkü böyle kremin faydasını göremiyorum.evdeyken dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışicamsende istersen böyle dene

yüzümün bi tarafı nası güzel oldu, gözenekler eskisi gibi belirgin değil. siyah noktalar çok çok azaldı. gerçekten işe yarıyor. ben her 2. gece sürmeye devam edicem. çok az sürüyorum ve ona rağmen evden çıkamıycak kadar soyup soğana çeviriyor yüzümü. olsun, işe yaradığı sürece umrumda değil. düğünüm yok iş görüşmem yok, ne olcak yani..

Bephanteni malesef bırakamam, bırakırsam bence hastanelik felan olabilirim. madecassol sürmek istiyordum ama o krem beni kıpkırmızı yapıyor, hem de yağlı, gözenekleri tıkıyor kesinikle, siyah noktalarımı azdırıyor.

çenemin bi yanında da hala deri altında büyük 3 tane sivilce var. çıkmıyo bu sivilceler sinir ediyolar beni. bi de yüzümdeki kırmızı sivilce izleri geçmiyorlar, ya da çok yavaş, zamanla. sivilce çukurlarından zaten çoktan vazgeçtim, ama bari şu kırmızı lekeler geçsin isterdim.

gördüğüm kadarıyla gelinen en son sonuç güzel (tabii ben göremedim çünkü kullanmayı bıraktım) ama bi o kadar da sert yorumlar var. cilt lekeleri konusunda da anlatmıştım bi daha anlatıyım..

yüzümdeki gözenekler için ağırlıklı olmak üzere sivilceler söndükten sonra kalan izler için özel bi hastanenin cildiye bölümüne gitmiştim ve doktor bana acnelyse'i önerdi. içinde asit var, önce 15 dakika beklet, sorun olmazsa yarım saat beklet gibisinden zamanı arttırmamı söyledi. (sonrasında yıkamamı söyledi yani, ilginç aslında ama krem asitli) ben ilk sürdüğümde yarım saat beklettim. cildim hassas ama bu derece etki etmesine şaşırdım çünkü yüzümün her tarafı felaket derece soyuldu, pul pul oldu. fondoten sür kapat desen çok kötü pürüzlü bi görünüm oluyo bu durumda pudranın nasıl durduğunu anlatmak bile istemiyorum. e soyuk bi yüzle dışarı çıkamıyosun kapatıyım desen daha kötü oluyo, dışarı çıkmak istemiyodum. kontrole gittiğimde yüzümün halini hem doktor gördü, hem de ben rahatsızlığımı anlatınca direk ilacımı değiştirdi ama ben verdiği ilaca da geçemedim çünkü yüzüm düzelmek bilmedi. elimde nemlendiriciyle yaşadım o aralar. en kötüsü de burun kanatlarının yanlarındaki bölgelerde (dudak üstü değil) o kadar soyulmadan sonra kızarıklıklar kaldı. tabiiki ilk hali gibi değil hafifler ama yine de kendime kızdım niye yüzümle uğraştıysam diye.

yalnız şimdi tekrar çok kısa bi süre bekleterek kullansam mı diye düşünüyorum yine de az kullanıp çok soyuldu diyenler var. çok kararsızım benim tavsiyem bu kremi gerçekten dikkatli kullanın ve ardından hemen nemlendirin, kızarınca da nasıl olsa evdeyim, nasıl olsa geçer diye devam ettirmeyin çünkü o soyulan yerlerde kalıcı ton farklılıkları olabilir.

Son düzenleme:
ben bıraktım dayanılacak gibi değil elimde nemlendirici ile dolaştım o kadar kuruydu ki hemen emiyordu kızarıklıklar 1 haftada geçti :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…