• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sakın ama sakın kullanmayın! Tretin, acnelyse. Bunlar yazın kullanılmaz arkadaşlar, ciltte farklı lekeler bırakır güneşten kaynaklı lekeler olusur. Evdeki normal ısıklar, bilgisayardan gelen ısıklar dahi leke bırakıyor. Güneş koruyucu yeterli kalmayabilir yaz için. Eylül,ekim ayında kullanın bunları.

Bencede yazın kullanılmamalı ben kullnıyodum ama çok mecbur kalmadıkça kullanmamak lazım yazın . Zaten yüzlerimiz hassas bide güeşle birlkte hepten zarar görücez cildimiz

kafamda sığır ılıgı yuzumde acnelyse:)) sampuanımda cam terebentın:)) doğallık patlaması yaşıyorum AYYYHHH...:d şaka bır tarafa da bugun basladım geceyı beklemedım surdum bu gece surmem ztn 3 4 saat kalması gerekıomus:expıgment actı rengını acnlysede yok etse de kurtulsaam:) yazarım yıne buraya esen kalın

yaa bugun cok kötu bısey oldu:((((bu gece uyurken yuzume surdum:(( snra sabah dusa grdm elımı yuzum yıkamamıstım dus snra sı yuzum soyldu yandı kızardı cıger gıbı oldu::(( gecer mı acaba bı kac gune buz koydum hametan srdm sabah ki halnden daha ii sızde de oldumu böyle cok soyukluk?

hala gecmedı yanık gıbı kızark kaldı yuzum yanı ılk halnden ıyıden acnlyse kullananlar lutfen bı cevaap cok uzuluyorm:( napsam szce bı fkr werın?

hala gecmedı yanık gıbı kızark kaldı yuzum yanı ılk halnden ıyıden acnlyse kullananlar lutfen bı cevaap cok uzuluyorm:( napsam szce bı fkr werın?

korkma canım herkeste oluyor ilk kullanımda böyle kızarıklık yanıklar, biraz ara ver acnelyse e ve bepanten sür mutlaka geçecek sıkıntı yapma ;)

coook saolbrckakdgn:=)))yanı bepnhtne merhemı surdum daha yağlı dıe:)) braz daha ıı ay umarım gecer tumden yaa tekrar saol:))

ben bu kremi hayatimda asla yuzume surmem. bikac defa yaptim bunu yuzum nasil kizarmisti nasil aciyordu anlatamam... sadece sivilcemin uzerine suruyorum sivilcemi kurutsun diye...

dun gece bepanthene sürdm uyudm:))) sabah bı uyandııııım yuzum soyuldu cok yağlı oldugu ıcın bepanthene fayda etti:))yuzum bebek poposu gıbı oldu:) ben yanaklarıma suruodm ama smdı anlmda ufak tefek bı kac bsy war onlara ada yapcam:D yanı acıtıo brz kızarlklık fln oluoda sürün gtsn duzelıo bı haftaya ama bepntne merhem ıle kullanın:)

3 gündür geceleri acnelyseyi, sabah ve akşam madecassolu sürüyorum. Tabi aralarda bepanthene kremi de kullanıyorum. Yanaklarımda kızarıklıklar başladı. Çenemin altı güzel soyuldu :1: Bu gece acnelyseyi sürmeyeceğim. Güneş kremi olarak 50 faktörlü avène kremi aldım. Genelde evden pek çıkmıyorum. Evdeyken güneş kremi kullanmam gerekli mi? Bir de laptopun ekranından gelen ışık iz bırakır mı kızlar?

Acnelyse krem mi ?
Bende sırtım için kullansam acaba faydasi olur mu ?
Zoretanin adli ilaci kullandm yaklaşik bi seneyi buldu yüzümde sivilceden eser kalmadi ama kollarm ve srtımda hala bitmedi tabi eskiye oranla çok çok iyi ama halaa war ve bu cnimi sıkıyo kilo alip vereden dolayi yirtklarda var sivilceyle brleşince ii bir moral bozuyo artik ilaç kullanmakta istemyrm sizce bu acnelyse sırtıma ve kollarima yarar mi güzelce bi soyulsnda istyrm zaten?

Ben 3 haftadır kullanıyorum da ikisini tretin ile acnelyse. Tam etkisini ne zaman gösterir? Ya da etkisini ne zaman gostermeye başlar çünkü çenem hariç hiçbir yer soyulmadı.

3 gündür geceleri acnelyseyi, sabah ve akşam madecassolu sürüyorum. Tabi aralarda bepanthene kremi de kullanıyorum. Yanaklarımda kızarıklıklar başladı. Çenemin altı güzel soyuldu :1: Bu gece acnelyseyi sürmeyeceğim. Güneş kremi olarak 50 faktörlü avène kremi aldım. Genelde evden pek çıkmıyorum. Evdeyken güneş kremi kullanmam gerekli mi? Bir de laptopun ekranından gelen ışık iz bırakır mı kızlar?

Selam kızlar. Tedaviye 2 aydır devam ediyorum. Yalnız bu iki ayın içinde 10 gün kadar kremi kullanamadım. Size sonuçları göstermek istiyorum. Aralıklarla sol yanağımın fotoğraflarını çektim. :60:

$15.08.2011.jpg $23.08.2011.jpg $30.08.2011.jpg

Birincisi 15 Ağustos, ikincisi 23 Ağustos (sivilceler rengl dönemimden dolayı artmıştı) ve sonuncu 30 Ağustos. Bir kaç haftadır cildim acnelyseden dolayı kızarmıyor. Bu yüzden bepanthene ile madecassolu arada bir kullanıyorum artık. Banyoda buharın etkisiyle yumuşayan cildimi nazikçe ovalıyorum ve üst deri çok güzel soyuluyor. Şu an sonuçtan çok memnunum. İzler hafifledi. :16: Bu izler tamamen geçene kadar acnelyseyi bırakmayı düşünmüyorum. Sizi yine sonuçtan haberdar ederim kızlar. Bu arada ben evden pek çıkmamaya özen gösteriyorum. Sık sık dışarı çıkıyorsanız bu kreme başlamak için kışı bekleyin. :34:

Selam kızlar. Tedaviye 2 aydır devam ediyorum. Yalnız bu iki ayın içinde 10 gün kadar kremi kullanamadım. Size sonuçları göstermek istiyorum. Aralıklarla sol yanağımın fotoğraflarını çektim. :60:

Eki Görüntüle 249380 Eki Görüntüle 249381 Eki Görüntüle 249382

Birincisi 15 Ağustos, ikincisi 23 Ağustos (sivilceler rengl dönemimden dolayı artmıştı) ve sonuncu 30 Ağustos. Bir kaç haftadır cildim acnelyseden dolayı kızarmıyor. Bu yüzden bepanthene ile madecassolu arada bir kullanıyorum artık. Banyoda buharın etkisiyle yumuşayan cildimi nazikçe ovalıyorum ve üst deri çok güzel soyuluyor. Şu an sonuçtan çok memnunum. İzler hafifledi. :16: Bu izler tamamen geçene kadar acnelyseyi bırakmayı düşünmüyorum. Sizi yine sonuçtan haberdar ederim kızlar. Bu arada ben evden pek çıkmamaya özen gösteriyorum. Sık sık dışarı çıkıyorsanız bu kreme başlamak için kışı bekleyin. :34:

Çok çok iyi bayagı etkili olmus yuzundeee :):) Bir şey soracaktım ben aknilox ve tretin kullanıyorum yüzümde tabiki gözle görülür değişimler var fakat hala sivilceler çıkmaya devam ediyor. Seninki kadar değil yani. 1.5 aylık bir kullanım. Sence devam mı edeyim yoksa acnelyse mi alayım aknilox yerine :)

Çok çok iyi bayagı etkili olmus yuzundeee :):) Bir şey soracaktım ben aknilox ve tretin kullanıyorum yüzümde tabiki gözle görülür değişimler var fakat hala sivilceler çıkmaya devam ediyor. Seninki kadar değil yani. 1.5 aylık bir kullanım. Sence devam mı edeyim yoksa acnelyse mi alayım aknilox yerine :)

Teşekkür ederim canım. :61: Aknilox hakkında bir bilgim yok.
Acnelyse ile tretinin içeriği aynı. Yalnız acnelyse tretinin iki katı retinoik asit içeriyor. Soyucu etkisi daha fazla. Eğer cildin hassas değilse tretin yerine acnelyseyi kullanabilirsin. :34:

Back