hala gecmedı yanık gıbı kızark kaldı yuzum yanı ılk halnden ıyıden acnlyse kullananlar lutfen bı cevaap cok uzuluyormnapsam szce bı fkr werın?
sırta bılmem de :) yuze cok ıyı bebek gıbı yapıo
benim yüzümü soydu ya :97:
sırta bılmem de :) yuze cok ıyı bebek gıbı yapıo
Anladm cnm saol yinede sorarm bi doktora . nemlendirciyide ihmal etmein fazla kurulukk ii olmuo .d cilt açisindan zararli oluo kırısık çıkabilio dikkat edin ..
3 gündür geceleri acnelyseyi, sabah ve akşam madecassolu sürüyorum. Tabi aralarda bepanthene kremi de kullanıyorum. Yanaklarımda kızarıklıklar başladı. Çenemin altı güzel soyulduBu gece acnelyseyi sürmeyeceğim. Güneş kremi olarak 50 faktörlü avène kremi aldım. Genelde evden pek çıkmıyorum. Evdeyken güneş kremi kullanmam gerekli mi? Bir de laptopun ekranından gelen ışık iz bırakır mı kızlar?
Selam kızlar. Tedaviye 2 aydır devam ediyorum. Yalnız bu iki ayın içinde 10 gün kadar kremi kullanamadım. Size sonuçları göstermek istiyorum. Aralıklarla sol yanağımın fotoğraflarını çektim.
Eki Görüntüle 249380 Eki Görüntüle 249381 Eki Görüntüle 249382
Birincisi 15 Ağustos, ikincisi 23 Ağustos (sivilceler rengl dönemimden dolayı artmıştı) ve sonuncu 30 Ağustos. Bir kaç haftadır cildim acnelyseden dolayı kızarmıyor. Bu yüzden bepanthene ile madecassolu arada bir kullanıyorum artık. Banyoda buharın etkisiyle yumuşayan cildimi nazikçe ovalıyorum ve üst deri çok güzel soyuluyor. Şu an sonuçtan çok memnunum. İzler hafifledi.Bu izler tamamen geçene kadar acnelyseyi bırakmayı düşünmüyorum. Sizi yine sonuçtan haberdar ederim kızlar. Bu arada ben evden pek çıkmamaya özen gösteriyorum. Sık sık dışarı çıkıyorsanız bu kreme başlamak için kışı bekleyin.
Çok çok iyi bayagı etkili olmus yuzundeee :):) Bir şey soracaktım ben aknilox ve tretin kullanıyorum yüzümde tabiki gözle görülür değişimler var fakat hala sivilceler çıkmaya devam ediyor. Seninki kadar değil yani. 1.5 aylık bir kullanım. Sence devam mı edeyim yoksa acnelyse mi alayım aknilox yerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?