- 8 Aralık 2008
- 872
- 80
- 643
okula gidiyorum :S kızarıklık o kadr da ciddi mi oluyo bepanthane almayı düşündüm nemlendirici yerine kurumada çok sorun olmaz baya yağlı bi cildim var reancutanne kullanmıştım 1.5 sene önce geçmişti ama bu sene tekrarlı özellklede bu aralar çok feci böyl bişeye ihtiyacım var zamanla geçicek elbet ama bıktım yani 17 yaşındayım üniversiteye böyle gitmek istemiyorum şuan bile çok kötüyüm aynaya bakasım yok arkadaşlarım abartmamamı söylüoalr ama işte bn sinir oluyorum kendime güvenim dahi kalmadı dış görünüşü olarak inş işe yarar.Peki nasıl süreyim her yanamı çnkü yanaklarımda baya bi sivilce izi var çenemde de iltahaplı sivilceler sadece lekelere sürsem bile alnım hariç her yere sürmem gerekicek
Canım benim ilk sürüyosan sivilce çıkan tüm o bölgelere yay onu iyice... Üst üste 2 gün sür... 3. gece sürme... 4. gece gene sürersin kızarma ve kuruma çok olmazsa... Zaten sivilcelerin azalınca sadece çıkanlara sürersin...
Çok aşırı bi kızarma olmucak hemen... O kızarma dediğim gibi üst üste 3-4 gün sürersen olur... Kızarma da kişiden kişiye değişiyor herhalde...
Ama bendeki kızarma pudrayla kapanan bi kızarmaydı...