Acınası biriyim :(((

bence eşin biraz da seni teşvik için de bu tür şeyler söyleemiş olabilir. kesinlikle üzülme önce bir diyetisyene git ve konuş ve sonra aldığın programı düzenli uygula önemi olan azimli ve kararlı olmak diyet yapmak kolay iş. çok kişi tanıyorum kilo veren ama bu kişiler bu istek ve çalışmalarını en az bir yıl devam ettirdi. üzülme çalışmaya devam.

Canım kendini asla suçlama zaten, sen çok kısa bir zamanda yaptıklarının farkında mısın, on kilodan fazla verdin, üstelik eşin bu süreçte seni motive etmediği halde. Moral bozukluguyla kendini yemeye de verebilirdin, ama sen hırslandın ve ne güzel vermeye başladın kilolarını. Umarım eşinde en yakın zamanda senin yaptıklarının farkına varır ve seni desteklemeye başlar

Farmela, sen de bu feminist duygular varken bence hırslanıp verirsin kilolarını Benim anlamadığım evlilikte bir erkek kilo aldığı zaman kadın incecik bile olsa eşine öyle ağır hakaretlerde bulundugunu görmüyoruz çok fazla. Ama erkekler evlendikleri kadının yıllar içinde aynı kalmasını istiyorlar. Yaşlanmayacaksın, kilo almayacaksın, değişmeyeceksin. Var mı öyle bir dünya

Sigara olayını yeni okudum üzüldüm bayagı sigara biraz tokluk hissi veriyor sanırım, sigara kullanan insanlar öyle çok çabuk acıkmıyor. Ama uzun süre kullanıp bırakan insanlarda kilo alıyor sonra. Zaten bu olaylarla birlikte yeniden başlamışsın çok uzun zaman olmamış, yavaş yavaş kullanma istersen tatlım, bi de onunla ugraşma sonradan

Günaydın arkadaşlar. Eşimin bu sabah yaptıklrını anlatmak istiyorum. Ben salondaydım yanıma geldi glukofeni alıyormusun dedi evet dedim bir iki lokma bir şey ye al istersen geç olmadan dedi yok kahvee içiyorum sadece isviçre dieti yapıyorum dedim ilacımı içtim kaç kilosun dedi 111 dedim. Sporunu ne sıklıkla yapıyorsun dedi söyledim. Kaç gün oldu başlayalı başladığımızda şu kadar kiloydun şuan bu kadar hmm günlük ortalama bir kg ye yakın veriyorsun böyle gdersen iki haftada 98 olursun dedi. 98 nerdeeee 53 nerde napıxaz biz dedi sonra ellerini kafasının arasına aldı. Ve sustu. Şimdide berbere gitti saçlarını kestirmeye. Sihirli değneğim olsa keşke hemen 53 olsam. Ama olsun başladım ve incelicem bunu biliyorum. Spor yaptığım için 98 de bile sıkı olurum aslında farkında değil :)

Eşinin bu günde bir kilo takıntısı nedir anlamış değilim. Kendisi günde bir kilo verdi diye herkes öyle vermek zorunda mı Bir de hem soruyor sporunu hangi sıklıkla yapıyorsun, kaç kilo verdin ilacını alıyor musun diye, tamam önemsiyor, ilgilenmeye başladı diyoruz. Sonra da 98 nerde 53 nerde diyip moralini bozup gidiyor. Bütün bu sorularını moralini bozmak için mi yapıyor anlamadım Ama senin onun söylediklerini artık çok fazla kafana takmıyor olmana çok sevindim, kısa zamanda çok büyük şeyler başarıcaksın çok az kaldı bence

Yani kendi bünyesiyle benimkini bir tutuyor brde kilo çok olunca çok hızlı gider kilolar diye bir algı var ya onu düşünüyor sanırım... Aklıma şuda heldi o da belki bıktı böyle ayrı gayrı kalmaktan yada gerçek anlamda depresyona girdi. Bugun onun maillerini kontrol ettim iki tane iş başvurusunda bulunmuş. Hepsi üst üste olunca galiba benden çıkarıyor acısını zaten iç bir zaman iş işte kalsın modunda bşr adam olmadı hep eve getirdi iş yerindeki problemleri hep beraber beyin cimlastiği yapıp şöyle yapalım böyle yapalım dedik. Şimdi benimle paylaşamıyor bugun bana karşı oldukça ilgiliydi sebebini çözemedim. Ama bu mutsuzluğu beni çok üzüyor. Bana karşı tutumu da kendimi suçlu hissetmeme neden oluyor ama o böyle yaptıkça inanırmısın daha fazla hırslanıyorum. Belkide o beni benden iyi tanıyor böyle olunca daha çok hırslanacağımı biliyor yada o yaptıkça ben hırslandıkça devam ediyor oofff ne çok yada var :)
Yada gerçekten artık benden nefret ediyor tiksiniyor istemiyor sevmiyor. Hiç biri umrumda değil artık alıştım. Ben kilomu veririm o ne yaparsa yapar!!!

canim azmine hayran kaldim.kilolu bi insan deilim hatta cok zayif denecek bi insanim.kendimi senin yerine koydum acaba bende bu kadar azimli olabilirmiydim diye inan bilmiyorum.seni tebrik ediyorum ve konunu takip ediyorum.bastanokumaya basladim konuyu ama biturlu bitiremedim hiziniza yetisemiyorum cunku.bi 10 sayfa gerideyim ama olsun takip ediyorum ben ve sen kilo verdikce bende cok mutlu oluyorum inan.am kilo vermekte yanlis bi sistem uyguladiginida soylemeden gecemiycem.ne kadar hizli kilo verirsen o kadar hizla verdiklerini geri alirsin.arkadaslarin tavsiyelerini dinle derim.allah yardimcin olsun...

Son düzenleme:

çok güzel gelişmeler bunlar :) eşin çok seviyor seni nasıl da yanaşmaya başlamış . ben başka bir noktaya değinecem aç karnına sigara içersen mide kanseri olursun . önce yememekten miden yapışır sonra da sigarayla kötü bir hal alır çevremde iki insan cebelleşiyor bu hastalıkla bu yüzden lütfen zor da olsa ye bir şeyler ve sigarayı alma eline .

süpersin canım..yaptığın çoğumuza örnek oluyor burda bende kendimi salmıştım sayende toparlandım biraz..

dead girl şu an 95 kiloyum ama 2 hafta sonra doğum yapıcam 87 yle hamile kaldım eğer kilo vermezsem seninle aynı durumda olucam eşim dioki kilo vermezsen burnundan getircem dio:S bende hep şişmandım zaten 21 yaşındayım o beni sewio ama şişman kadnla yaşamak istemio haklı ben bile beğenmiorum kendimi o nasıl beğensin.ama ben zayıflıcam doğumdan sonra eğer yapmazsam bende 100 lü rakamları geçerim çnkü biliorum kendimi ki bnm eşim senin eşin kadr sabırlı olmaz boşanırız yani beni ne kdr sewsede boşanır.bence senin eşin yıllarca dolmuş dolmuş bişi dememiş en sonunda tepesi atmış ve şu an bence o bi pskolojik olaylar yaşıo kendi içinde kızgın bence o yzden sana öle davranıo.aman boşver davransın manken gibi olcan yakında onun sayesine=)bnmkide aynı tepkileri vercek zayıflamam için 1 2 ay sonra beni istemiomuş beğenmiomuş iğrençmişim gibi davrancak biliorum sırf beni teşfik etmek için kilo vermeye ama ben buna izin vermicem kendim yapıcam çünkü kalbim kırılır

aç kalarak kilo verilmiyor maalesef. Sana tavsiyelerim şunlar Dukan diyeti kitabını al oku. Madem inat ettin vermek istiyorsun bu diyete başla gerçekten işe yarıyor ama 4 evreyi de tamamla olur mu. Sakın bırakma sporuna devam et , yağ yakımını kolaylaştırması için sıvı lacarnitin içebilirsin spordan önce . BU şekilde devam etsen inan daha hızlı verirsin.
İnsan yemek yemediği yada az yediği zaman vucut bu yemek yemiyor benim bunu tutmam idare etmem lazım diyip depolama yönüne gidiyormuş ama az az sık sık yemeye alıştığında nasıl olsa yiyior diyip hemen yakma yoluna gidiyormuş .
Sorun olursa seve seve cevaplarım

bu kadar azmin sonu mutlaka başarı olacaktır ama eşinizinde azmettiğinizi görüp artık üstünüze gelmemesi lazım

Canım sen bu hırsla daha ne kilolar verirsin zaten sıkıntı etme Sizin evlilik yıldönümünüz yarındı sanırım eşinin bu ilgisinin sebebi belki yıldönümünüz yaklaştıgı içindir. Zaten eşini seven, önemseyen bir insan çok uzun süre bu katı halini sürdüremez diye düşünüyorum. Hele senin bu hırsını, kilo vermelerini gördükten sonra yavaş yavaş korkmaya bile başlayabilir seni kaybetmekten İşle ilgili sıkıntılar varsa eve yansıması normal zaten canım, anladığım kadarıyla eşin işinden çok memnun değil, biraz kendi haline bırak, bi şey söyleme, seninle paylaşmak istediğinde yanına gelir zaten.

Erkek İcat Eder Kadınlar Geliştirir!

Tarihin ilk çağlarında erkeklerin silahı bulmasıyla avcılılık başlamıştır...

Tarihin ilk çağlarında erkeklerin silahı bulmasıyla avcılılık başlamıştır. Avcılığın başlama sebebi ise kadınların daha çekici ve zengin görünebilmek için istediği kürkleri elde etmekti.
Erkek İcat Eder Kadınlar Geliştirir!
Fotoğrafçı: Looking Glass
Yine tarihin ilk çağlarında erkek dağ tepe bayır gezerken konuşmayı öğrendi ve kadınlara konuşmayı öğrettiler. Konuşmayı öğrenen kadınlar mağara günleri düzenlemeye ve dedikodu yapmaya başladılar.
Sürekli avcılıklık uğraşan erkekler bu işten sıkıldılar. Yerleşik hayata geçerek tarıma başladılar ve kadınlara yemek yapmaları gerektiğini öğrettiler. Bunun sonucunda aşırı yemek tüketen kadın akşama kadar mağarada oturmanın verdiği rahatlıkla hantallaştılar ve bunu diyeti icat ederek çözmeye çalıştılar.
Yerleşik yaşama geçilmesinden sonra yapılan yapıların güzel görünmesi için erkekler renkleri ve boya türevi maddeleri keşfetti. Bu en çok kadınların işine yaradı. Çünkü kadınlar makyaj yapmayı icat etti.
Zamanla sosyalleşen erkek dostluğu keşfetti, aşkı oldu. Kadın ise aşkı görünce evlilik kavramını ortaya attı.
Evlilik ile kadınları daha iyi tanımaya başlayan erkekler seks ve sıradışı fantezileri keşfettiler. Fakat kadınların seksi bulmaları pek uzun sürmedi ve seksin sonucunda başağrısını icat ettiler.
Modern yaşam, sanayi devrimi, globalleşme derken erkekler ticareti buldu ve satın alma gücü olan parayı icat ettiler. Kadınların parayı bulmasıyla neler olacağınıda siz düşünün artık_

Tüm site sakinleri ve ziyaretçileri hepinizin mubarek KANDİLİ mubarek olsun.Hayırlara vesile olsun inşALLAH hepinizin duası kabul olsun AMİNNNNNN

ablacım forumu genelde fırsatım oldukça takip etmeye çalışırım ancak çok cvp yazmam genelde,günlerdir konunu takip ediyorum ve çok etkilendim üzüntünle üzüldüm , kalpten diliyorum ki herşey en kısa zamanda gönlünce olsun,bu sıkıntılı süreci en hayırlı şekilde atlat inşallah, bu mubarek gece Rabbim dualarını geri çevirmiycektir.eminim ki bir sürü kk kadının kalbinden geçeceksin bu gece.

konu sahibi nerelerdesin merak ediyorum? gecen nasıl geçti? moralin nasıl ? habersiz kalınca seni düşünüyorum hep rabbim bu mübarek gecede gönlüne göre versin

mubarek kandiliniz kutlu olsun herkesin duasi kabul olsun insallah

sen yapacaksin insallah canim bugün gelmedin herhalde merak ettim seni hic sorma bende 17 yasinda arkadas cevremden dolayi baslamisdim ogünden beri birakamadim bende önce kilo vereyim sonra birakacam diyorum cünkü biliyorum sigarayi birakirsam yemeklere daha cok saldiracam
ay dogru ya simdi seninki evde ondan fazla gelemiyorsun herhalde insallah hersey düzelecek canim sIkma canini yola devam
bak merakda ediyor ama naptin diye oda cok istiyor bence benim esimde inanmiyor verecegimi ama biz kadiniz istedigimiz herseyin üstesinden geliriz bunuda basaracagiz insallah
belki seninde canini sIkmak istemiyordur canim hem anlatsam ozaman birakir diyetini diye düsünüyordur belki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…