Biliyorum kendim için yapmalıyım giderse gitsin umrumda bile değil bunu günde kaç kez tekrarlıyorum bir bilseniz ama gene yüZünü görünce ağlamaya başlıyorum. Anlamadığım 2 hafta önce bu adam beni koynuna alıp sevgi dolu aşk sözcükleriyle severken bir anda bir günde ne değişebilir de benden tiksinir. Birikmiş içinde patlak vermiş öyle diyor. 2 hafta önce öylesine severken bir anda böyle olması beni tuhaf etkiledi yemeden içmeden kesildim resmen elimde değil yiyemiyorum. Spora ve yüzmeye yazıldım her gün araba kullanmadan yürüyerek gidip geliyorum. 1 saatlik yol neredeyse. Biliyorum forumun en ince detayına kadar okudum protein yemem lazım yumurta et balık ama içim almıyor. Az önce ufacık bir tavuk göğsü yedim ve öğürmeye başladım. Sanırım üzüntüden oluyor. Eski türk filmleri gibi oldu verem de olurmuşum bide:) özür dilerim yaaa siZleri de üzüyorum başını ağrıtıyorum detlerimle aslında ufak ta olsa bir başarım var en azından 1,5 hafta da 8 kg verdim
Canım kendini asla suçlama zaten, sen çok kısa bir zamanda yaptıklarının farkında mısın, on kilodan fazla verdin, üstelik eşin bu süreçte seni motive etmediği halde. Moral bozukluguyla kendini yemeye de verebilirdin, ama sen hırslandın ve ne güzel vermeye başladın kilolarını. Umarım eşinde en yakın zamanda senin yaptıklarının farkına varır ve seni desteklemeye başlarÇok söyledi bunları çok. O kadar yalvardı ağladı beraber yapalım dedi. Hr gün beraber yürüşe gittik. Ama çalışıyor sürekli bununla ilgilenemezki o bırakınca bende bıraktımben o onur kırıcı tüm lafları hakettim... Tamam artık kendimi suçlamıyorum. Oldu bitti ileriye odaklandım :)
evet yaaa
ben onun konu mankeni miyim seks objesi miyim
aman her daim güzel bakımlı olayım yaranayım da yaranayım gözü dışarda olmasın (bırakın yaaa gözü dışarda olanın karısı dünya güzelide olsa yine aldatır yine aldatır)
valla feminist duygularım kabarıyor sanki erkeklere sunulmuş bie metaryal gibiyiz
insan her döneminde her yaşında bir olmaz ki karakter meselesi işte
12 senelik evliyim benle ilk evlendiğinde de 79 kilo değildim yaa 47 kiloydum
Biliyormusun kendimle gurur duyuyorum kardeşim bir büyük pasta getirdi az önce eşime eşim yedi bana da ye dediler yemedim hihi:) canım bile istemedi :))
Hatta tadını bile hatırlamıyorum sanırım unuttum :) yok artık üzüldükçe yeemek yemek yok yemekler bizim düşmanımız :) yalnız ben kendime çok pis bi düşman edindim sigarayı bırakmıştım bu olaylar başladığı gün bi yaktım bida söndürmedim((( yemek yerine sigaraya saldırıyorum aartık ooff kilo vereyim gene bırakıcam...
Valla olablir kardeşim çok işgüzardır benim ağlamama bile gülmişti anlatırken. Bugun gidemedi onun yanına iftardan sonra gene çıkıyordu kardeşimin misafirleri varmış tıpış tıpış eve geldi ps3 oynadı ama olsun evdeydi en azından. Bende spor yaptım :) 9 gün tatil nasıl geçecek yahu ooff allahım yardım et :)
Günaydın arkadaşlar. Eşimin bu sabah yaptıklrını anlatmak istiyorum. Ben salondaydım yanıma geldi glukofeni alıyormusun dedi evet dedim bir iki lokma bir şey ye al istersen geç olmadan dedi yok kahvee içiyorum sadece isviçre dieti yapıyorum dedim ilacımı içtim kaç kilosun dedi 111 dedim. Sporunu ne sıklıkla yapıyorsun dedi söyledim. Kaç gün oldu başlayalı başladığımızda şu kadar kiloydun şuan bu kadar hmm günlük ortalama bir kg ye yakın veriyorsun böyle gdersen iki haftada 98 olursun dedi. 98 nerdeeee 53 nerde napıxaz biz dedi sonra ellerini kafasının arasına aldı. Ve sustu. Şimdide berbere gitti saçlarını kestirmeye. Sihirli değneğim olsa keşke hemen 53 olsam. Ama olsun başladım ve incelicem bunu biliyorum. Spor yaptığım için 98 de bile sıkı olurum aslında farkında değil :)
Eşinin bu günde bir kilo takıntısı nedir anlamış değilim. Kendisi günde bir kilo verdi diye herkes öyle vermek zorunda mıBir de hem soruyor sporunu hangi sıklıkla yapıyorsun, kaç kilo verdin ilacını alıyor musun diye, tamam önemsiyor, ilgilenmeye başladı diyoruz. Sonra da 98 nerde 53 nerde diyip moralini bozup gidiyor. Bütün bu sorularını moralini bozmak için mi yapıyor anlamadım Ama senin onun söylediklerini artık çok fazla kafana takmıyor olmana çok sevindim, kısa zamanda çok büyük şeyler başarıcaksın çok az kaldı bence
Yani kendi bünyesiyle benimkini bir tutuyor brde kilo çok olunca çok hızlı gider kilolar diye bir algı var ya onu düşünüyor sanırım... Aklıma şuda heldi o da belki bıktı böyle ayrı gayrı kalmaktan yada gerçek anlamda depresyona girdi. Bugun onun maillerini kontrol ettim iki tane iş başvurusunda bulunmuş. Hepsi üst üste olunca galiba benden çıkarıyor acısını zaten iç bir zaman iş işte kalsın modunda bşr adam olmadı hep eve getirdi iş yerindeki problemleri hep beraber beyin cimlastiği yapıp şöyle yapalım böyle yapalım dedik. Şimdi benimle paylaşamıyor bugun bana karşı oldukça ilgiliydi sebebini çözemedim. Ama bu mutsuzluğu beni çok üzüyor. Bana karşı tutumu da kendimi suçlu hissetmeme neden oluyor ama o böyle yaptıkça inanırmısın daha fazla hırslanıyorum. Belkide o beni benden iyi tanıyor böyle olunca daha çok hırslanacağımı biliyor yada o yaptıkça ben hırslandıkça devam ediyor oofff ne çok yada var :)
Yada gerçekten artık benden nefret ediyor tiksiniyor istemiyor sevmiyor. Hiç biri umrumda değil artık alıştım. Ben kilomu veririm o ne yaparsa yapar!!!
Yani kendi bünyesiyle benimkini bir tutuyor brde kilo çok olunca çok hızlı gider kilolar diye bir algı var ya onu düşünüyor sanırım... Aklıma şuda heldi o da belki bıktı böyle ayrı gayrı kalmaktan yada gerçek anlamda depresyona girdi. Bugun onun maillerini kontrol ettim iki tane iş başvurusunda bulunmuş. Hepsi üst üste olunca galiba benden çıkarıyor acısını zaten iç bir zaman iş işte kalsın modunda bşr adam olmadı hep eve getirdi iş yerindeki problemleri hep beraber beyin cimlastiği yapıp şöyle yapalım böyle yapalım dedik. Şimdi benimle paylaşamıyor bugun bana karşı oldukça ilgiliydi sebebini çözemedim. Ama bu mutsuzluğu beni çok üzüyor. Bana karşı tutumu da kendimi suçlu hissetmeme neden oluyor ama o böyle yaptıkça inanırmısın daha fazla hırslanıyorum. Belkide o beni benden iyi tanıyor böyle olunca daha çok hırslanacağımı biliyor yada o yaptıkça ben hırslandıkça devam ediyor oofff ne çok yada var :)
Yada gerçekten artık benden nefret ediyor tiksiniyor istemiyor sevmiyor. Hiç biri umrumda değil artık alıştım. Ben kilomu veririm o ne yaparsa yapar!!!
sen yapacaksin insallah canim bugün gelmedin herhalde merak ettim seni hic sorma bende 17 yasinda arkadas cevremden dolayi baslamisdim ogünden beri birakamadim bende önce kilo vereyim sonra birakacam diyorum cünkü biliyorum sigarayi birakirsam yemeklere daha cok saldiracamBiliyormusun kendimle gurur duyuyorum kardeşim bir büyük pasta getirdi az önce eşime eşim yedi bana da ye dediler yemedim hihi:) canım bile istemedi :))
Hatta tadını bile hatırlamıyorum sanırım unuttum :) yok artık üzüldükçe yeemek yemek yok yemekler bizim düşmanımız :) yalnız ben kendime çok pis bi düşman edindim sigarayı bırakmıştım bu olaylar başladığı gün bi yaktım bida söndürmedim((( yemek yerine sigaraya saldırıyorum aartık ooff kilo vereyim gene bırakıcam...
Valla olablir kardeşim çok işgüzardır benim ağlamama bile gülmişti anlatırken. Bugun gidemedi onun yanına iftardan sonra gene çıkıyordu kardeşimin misafirleri varmış tıpış tıpış eve geldi ps3 oynadı ama olsun evdeydi en azından. Bende spor yaptım :) 9 gün tatil nasıl geçecek yahu ooff allahım yardım et :)
bak merakda ediyor ama naptin diye oda cok istiyor bence benim esimde inanmiyor verecegimi ama biz kadiniz istedigimiz herseyin üstesinden geliriz bunuda basaracagiz insallahGünaydın arkadaşlar. Eşimin bu sabah yaptıklrını anlatmak istiyorum. Ben salondaydım yanıma geldi glukofeni alıyormusun dedi evet dedim bir iki lokma bir şey ye al istersen geç olmadan dedi yok kahvee içiyorum sadece isviçre dieti yapıyorum dedim ilacımı içtim kaç kilosun dedi 111 dedim. Sporunu ne sıklıkla yapıyorsun dedi söyledim. Kaç gün oldu başlayalı başladığımızda şu kadar kiloydun şuan bu kadar hmm günlük ortalama bir kg ye yakın veriyorsun böyle gdersen iki haftada 98 olursun dedi. 98 nerdeeee 53 nerde napıxaz biz dedi sonra ellerini kafasının arasına aldı. Ve sustu. Şimdide berbere gitti saçlarını kestirmeye. Sihirli değneğim olsa keşke hemen 53 olsam. Ama olsun başladım ve incelicem bunu biliyorum. Spor yaptığım için 98 de bile sıkı olurum aslında farkında değil :)
belki seninde canini sIkmak istemiyordur canim hem anlatsam ozaman birakir diyetini diye düsünüyordur belki :26:Yani kendi bünyesiyle benimkini bir tutuyor brde kilo çok olunca çok hızlı gider kilolar diye bir algı var ya onu düşünüyor sanırım... Aklıma şuda heldi o da belki bıktı böyle ayrı gayrı kalmaktan yada gerçek anlamda depresyona girdi. Bugun onun maillerini kontrol ettim iki tane iş başvurusunda bulunmuş. Hepsi üst üste olunca galiba benden çıkarıyor acısını zaten iç bir zaman iş işte kalsın modunda bşr adam olmadı hep eve getirdi iş yerindeki problemleri hep beraber beyin cimlastiği yapıp şöyle yapalım böyle yapalım dedik. Şimdi benimle paylaşamıyor bugun bana karşı oldukça ilgiliydi sebebini çözemedim. Ama bu mutsuzluğu beni çok üzüyor. Bana karşı tutumu da kendimi suçlu hissetmeme neden oluyor ama o böyle yaptıkça inanırmısın daha fazla hırslanıyorum. Belkide o beni benden iyi tanıyor böyle olunca daha çok hırslanacağımı biliyor yada o yaptıkça ben hırslandıkça devam ediyor oofff ne çok yada var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?