• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

Kiloyu takıntı haline getirmiş, moralim çok bozuk bir şekilde dolaşıyordum forumda... Yazınızı okudum, oturup ağladım.. :14:

Biraz toparlayınca yazıyım dedim.

Üzülmeyin.

Maşallah, çocuğu olan bir annesiniz, kadınsınız, güçlüsünüz.

Sizi tebrik ve takdir ediyorum... Destekliyorum...

Umarım çok mutlu olursunuz...

Mrhaba arkadaşlar dün hiç giremedim çünkü kayınvalidemlerdeydik. Alatacak çok şeyim var ama eşim evde şuan pek yazamıyorum. Kısaca özet geçeyim

Aabada giderken gene birbirimize girdik bizi indirdi aşşağı bastı gitti. Allahtan kayın validem ve kayınpederim evde yoktu görümcem evdeymiş benim halimi görünce sarıldı noldu abla dedi. Bende başladım anlatmaya hem ağladım hem anlattım. Abisine kızdı sizin söylediklerinizi söyledi falan neyse hadi ablacım kuaföre gidelim dedi manikür pedikür saçlara fön falan neyse eve geldik. Görümcem çok güzel makyaj yapar birde makyaj yaptı. Bunları abim için değil sen kendini güzel ve cazibeli hisset diye yapıyorum çünkü öylesin abim seinle evlenebilmek için camdan atacaktı kendini o günleri na hatırlatmak lazım dedi. Neyse ok dedim ne dediyse yaptım

Adam tabi hala suratıma bakmıyor. Görümcem gitti abisin yanına yaa dedi ablam ne kadar güzelleşmiş ne kadar zayıflamış öyle tanıyamadım görünce... Eşimde hadi ya zayıflamışmı diye sormuş. Oda evet inanılmaz değilmiş benimde onun yaptıklarını yapmam lazım neler yaptıki öyle demiş... Eşimde ne dese beğeirsiniz ben onu sıkı bir kampa soktum yemiyor içmiyor bl bol spor yaptırıyorum ona... Görümcemde valla abicim banada yapmalısın bunları demiş....
İ
Neyse iftardan sonra bunun elinde gene telefon habire yazıyor. Görümcem yeminler ediyor kandil mesajı ablacm baktım diyor ama esiden asla yazmadı bana yazdırırdı üşenirdi şimdi elinden bırakmıyor görümcemn odasında ağlıyorum. Bahçeye inilcekmiş o sırada daldı odaya hadi gelmiyormusunuz dedi. Geliyoruz dedi görümcem. Bunlar önden önden indiler. Biz kayınpeder falan arkadan gidiyoruz. Sonra görümcei çektim bahçede yürüyelim biz diye. Onlar oturdu çay içiyor. Ne konştunuz dedim. Nden ağlıyor diye sormuş benim için. Oda o kadar makyaj yaptı güzelleşti bir iltifat etmedin demiş. Eşimde önce zayıflasın demiş... Zayıflamış zaten daha ne yapsın demiş. Biraz daha demiş... Nyse olay bu olayları kardeşinin veya ailesinin bilmesini istemiyor anladığım kadarıyla o yüzden ne kadarını bilip bilmediğini öğrenmek içn kardeşinin ağzını aramış. Kardeşine göre mahsus yapıyor bütün bunları. Abisi beni çok seviyormuş zayıflayayım diye taktik yapıyormuş ama ben asla yaviz vermemeliymişim zayıfladıktan sonra onu süründürmeliymilim asla yemeğini ütüsünü yapmamalıymışım... O öyle yapıyorsa sende böyle yap kaybetme duygusu nasıl oluyormuş öğrensin dedi bu egoyu söndürmek lazım ne bu kasıntılık dedi...

Kiloyu takıntı haline getirmiş, moralim çok bozuk bir şekilde dolaşıyordum forumda... Yazınızı okudum, oturup ağladım.. :14:

Üzülmeyin.

canım benim sakın haaa iyice moralini bozma bu sana destek olsun güç versin ben 1 haftadır nezaman pc başına otursam zayıflama sayfalarındayım ve beni gaza getiren şeyler var içindeee..dün üye oldum bende sırf kendimi ii hissederim diye burda ortam çok güzel ve sana tavsiyem bugün itibariyle başla ...kib

Üzülmeyin.

Canım benim ağlama lütfen ben artık ağlamamaya çalışıyorum kocam çok ikili oynuyor bunu anladım. Sende lütfen kilonu takıntı yapma artık desteğin için çok teşekkürler umarım hep beraber çok ama çok mutlu oluruz:54:

dead girl şu an 95 kiloyum ama 2 hafta sonra doğum yapıcam 87 yle hamile kaldım eğer kilo vermezsem seninle aynı durumda olucam eşim dioki kilo vermezsen burnundan getircem dio:S bende hep şişmandım zaten 21 yaşındayım o beni sewio ama şişman kadnla yaşamak istemio haklı ben bile beğenmiorum kendimi o nasıl beğensin.ama ben zayıflıcam doğumdan sonra eğer yapmazsam bende 100 lü rakamları geçerim çnkü biliorum kendimi ki bnm eşim senin eşin kadr sabırlı olmaz boşanırız yani beni ne kdr sewsede boşanır.bence senin eşin yıllarca dolmuş dolmuş bişi dememiş en sonunda tepesi atmış ve şu an bence o bi pskolojik olaylar yaşıo kendi içinde kızgın bence o yzden sana öle davranıo.aman boşver davransın manken gibi olcan yakında onun sayesine=)bnmkide aynı tepkileri vercek zayıflamam için 1 2 ay sonra beni istemiomuş beğenmiomuş iğrençmişim gibi davrancak biliorum sırf beni teşfik etmek için kilo vermeye ama ben buna izin vermicem kendim yapıcam çünkü kalbim kırılır

Malesef öyle tatlım biz kalbimizle beynimizle severken onlar başka yerleriyle seviyor malesef. Onlar için her zaman bakımlı güzel olmalıyız.. Sende moralini bozma doğumdan sonrada spor yapma lütfen çünkü spor anne sütünü acılaştırıyormuş ben bunu kızım altı aylık olup beni emmediği zaman anlamıştım o zamanda diete spora başlamıştım kızım sütümü içmemeye başladı dr sporun anne sütünü acılaştırdığını söylemişti. Bebeğin doğduktan sonra zaten baya bir kilon gidecek sonrada doğru beslenmeyle her şey güzel olucak inan bana... Hep beraber başarıcaz ben inanıyorum buna

Canım sen bu hırsla daha ne kilolar verirsin zaten sıkıntı etme :34: Sizin evlilik yıldönümünüz yarındı sanırım eşinin bu ilgisinin sebebi belki yıldönümünüz yaklaştıgı içindir. Zaten eşini seven, önemseyen bir insan çok uzun süre bu katı halini sürdüremez diye düşünüyorum. Hele senin bu hırsını, kilo vermelerini gördükten sonra yavaş yavaş korkmaya bile başlayabilir seni kaybetmekten :52: İşle ilgili sıkıntılar varsa eve yansıması normal zaten canım, anladığım kadarıyla eşin işinden çok memnun değil, biraz kendi haline bırak, bi şey söyleme, seninle paylaşmak istediğinde yanına gelir zaten.

Hatırlamıyor sanırım evlilik yıldönümümüzü. Az önce yürüyüş yapıcam dedi e gitti hatırladığına dair hiç bir iz yok. Umrumda değil hatırlamassa hatırlamasın !!! Az önce tartıldım 110,600 çıktı tartıda dans edip şarkı söylemeye başladım geldi baktı sonrada yarına kadar 109 u görmen lazım dedi gittti salaaaaakk şeyyy....

ablacım forumu genelde fırsatım oldukça takip etmeye çalışırım ancak çok cvp yazmam genelde,günlerdir konunu takip ediyorum ve çok etkilendim üzüntünle üzüldüm , kalpten diliyorum ki herşey en kısa zamanda gönlünce olsun,bu sıkıntılı süreci en hayırlı şekilde atlat inşallah, bu mubarek gece Rabbim dualarını geri çevirmiycektir.eminim ki bir sürü kk kadının kalbinden geçeceksin bu gece.

Çok ama çok saol canım bende dün gece çok dua ettim umarım her şey düzelir ama çok büyük bir yara aldı evliliğimz. Hoş görümceme göre monotonluktan kurtulmuşuz aktion olmuş ne güzel işte diyor ya neyse. Ben aktion istemiyorum ki monoton iyiydi beee:)

Mrhaba arkadaşlar dün hiç giremedim çünkü kayınvalidemlerdeydik. Alatacak çok şeyim var ama eşim evde şuan pek yazamıyorum. Kısaca özet geçeyim

Aabada giderken gene birbirimize girdik bizi indirdi aşşağı bastı gitti. Allahtan kayın validem ve kayınpederim evde yoktu görümcem evdeymiş benim halimi görünce sarıldı noldu abla dedi. Bende başladım anlatmaya hem ağladım hem anlattım. Abisine kızdı sizin söylediklerinizi söyledi falan neyse hadi ablacım kuaföre gidelim dedi manikür pedikür saçlara fön falan neyse eve geldik. Görümcem çok güzel makyaj yapar birde makyaj yaptı. Bunları abim için değil sen kendini güzel ve cazibeli hisset diye yapıyorum çünkü öylesin abim seinle evlenebilmek için camdan atacaktı kendini o günleri na hatırlatmak lazım dedi. Neyse ok dedim ne dediyse yaptım

Adam tabi hala suratıma bakmıyor. Görümcem gitti abisin yanına yaa dedi ablam ne kadar güzelleşmiş ne kadar zayıflamış öyle tanıyamadım görünce... Eşimde hadi ya zayıflamışmı diye sormuş. Oda evet inanılmaz değilmiş benimde onun yaptıklarını yapmam lazım neler yaptıki öyle demiş... Eşimde ne dese beğeirsiniz ben onu sıkı bir kampa soktum yemiyor içmiyor bl bol spor yaptırıyorum ona... Görümcemde valla abicim banada yapmalısın bunları demiş....
İ
Neyse iftardan sonra bunun elinde gene telefon habire yazıyor. Görümcem yeminler ediyor kandil mesajı ablacm baktım diyor ama esiden asla yazmadı bana yazdırırdı üşenirdi şimdi elinden bırakmıyor görümcemn odasında ağlıyorum. Bahçeye inilcekmiş o sırada daldı odaya hadi gelmiyormusunuz dedi. Geliyoruz dedi görümcem. Bunlar önden önden indiler. Biz kayınpeder falan arkadan gidiyoruz. Sonra görümcei çektim bahçede yürüyelim biz diye. Onlar oturdu çay içiyor. Ne konştunuz dedim. Nden ağlıyor diye sormuş benim için. Oda o kadar makyaj yaptı güzelleşti bir iltifat etmedin demiş. Eşimde önce zayıflasın demiş... Zayıflamış zaten daha ne yapsın demiş. Biraz daha demiş... Nyse olay bu olayları kardeşinin veya ailesinin bilmesini istemiyor anladığım kadarıyla o yüzden ne kadarını bilip bilmediğini öğrenmek içn kardeşinin ağzını aramış. Kardeşine göre mahsus yapıyor bütün bunları. Abisi beni çok seviyormuş zayıflayayım diye taktik yapıyormuş ama ben asla yaviz vermemeliymişim zayıfladıktan sonra onu süründürmeliymilim asla yemeğini ütüsünü yapmamalıymışım... O öyle yapıyorsa sende böyle yap kaybetme duygusu nasıl oluyormuş öğrensin dedi bu egoyu söndürmek lazım ne bu kasıntılık dedi...
valla gorumcenize helal olsun en dogrularini soylemis gercekten ve cok guzel addimlar atmis cok iyi niyyetli biri oldugu malum bencede siz guclu olun katiyyen kendinizi birakmiyin zayiflayinca bir guzel ders verirsiniz:47:

mubarek kandiliniz kutlu olsun herkesin duasi kabul olsun insallah

sen yapacaksin insallah canim bugün gelmedin herhalde merak ettim seni hic sorma bende 17 yasinda arkadas cevremden dolayi baslamisdim ogünden beri birakamadim bende önce kilo vereyim sonra birakacam diyorum cünkü biliyorum sigarayi birakirsam yemeklere daha cok saldiracam :25:
ay dogru ya simdi seninki evde ondan fazla gelemiyorsun herhalde insallah hersey düzelecek canim sIkma canini yola devam :29:

bak merakda ediyor ama naptin diye oda cok istiyor bence benim esimde inanmiyor verecegimi ama biz kadiniz istedigimiz herseyin üstesinden geliriz bunuda basaracagiz insallah :34:

belki seninde canini sIkmak istemiyordur canim hem anlatsam ozaman birakir diyetini diye düsünüyordur belki :26:

Seninde kandilin mübarek olsun canım. İnşallah allah dualarımızı kabul eder... Kayınvalidemlerdeydik canım o yüzden gelemedim. Yalnız kayınvalidem beni çok korkuttu hiç bir şeyden haberi olmadığı halde ( asla anlatmaz annesine eşim çünkü araları iyi değil) bana ne iltifatlar ne övgüler yağdırdı... Sen harkulade güzel akıllı okumuş bir kadınsın başaramayacağım hiç bir şey yok ne kadar zayıflamışsın dön bakayım sana inanılmaz olmuşsun hayatta seni kimsenin üzmesine izin verme sen tek başına muhteşem bir bireysin seni oğlumdan daha çok seviyorum dersem şnanmazsın belki ama bu doğru sen kızlarımın ablasısın vss vss ama görmelisiniz ne iltifatlar ne övgüler. Benim gözlerim doldu tabi ben farkındayım seni zen bir şeyler var ama buna sakın izin verme erkekler bunu haketmez dedi. Onlar için üzülürsen abartılar daha da üzerler dedi. Görümcemle birbirimize baktık ( görümceme her şeyi anlattığım bir üst yazıda) ikizde ürperdik yuh dedik kadın resmen ermiş :)
İstiyorlar eşlerimiz vermemizi ama inanmıyor işte onlara ne kadar iradeli ve güçlü olduğumuzu gösterelim canımmm

Belkide ondan anlatmıyordur ama diyetimi bırakmayacağımı anlamalı artık. Hiç bir şey yemediğimi yediğimde ne kadar mide bulantısı çektiğimi ne saman anlayacak

valla gorumcenize helal olsun en dogrularini soylemis gercekten ve cok guzel addimlar atmis cok iyi niyyetli biri oldugu malum bencede siz guclu olun katiyyen kendinizi birakmiyin zayiflayinca bir guzel ders verirsiniz:47:

Evet cnım gerçekten harkulade bir insandır 20 yaşında olmasına rağmen inanılmaz olgundur ... Onların aile yapısı azıcık karışıktı eşim tamamen soğuktu onlara karşı kardeş olarak görmezdi onları. Annesine babasına yabancı gibiydi. Benim sayemde araları şuan çok iyi oldu bunun hepsi farkında abimi sen değiştirdin ablacım derler. Ondaki iyilikleri sen ortaya çıkardın şuanki bunalımından gene sen çıkaracaksın buna inanıyorum diyor...

İ

ay senin o görümceni yerim ben ne tatlı hatunmuş :) sana da destek oluyor ne güzel canım işte,bişeye sıkıldığında ona anlat derdini bence,bak bence çok şanslısın ailesi sana karşı çok iyi ya eşin gibi saçmalasalardı??!!!
ayrıca görümcenin dediklerine katılıyorum,zayıfla,ona ,inat ettiğin için değil kendin için zayıfla,sonrada onu süründür!anca böyle aklı başına gelir!

Canım eşinin ailesi yönünden gerçekten çok şanslıymışsın. İyi olmuş gitmeniz, kayınvalidenin görümcenin söyledikleri, iltifatları moralini yerine getirmiştir. Eşinin mesajlarına takılma, görümcen bakmış yemin etmiş sana kandil mesajı diye. Seni sinirlendirmek için de yapıyor olabilir. Evlilik yıldönümüne de takılma eşine de söyleme bence, sen kilolarını verince acısını çıkartırsın bu zamanların :34:

canım ya bak işte şöyle seni fark edecek bir cemaate karış nasıl da hemen fark edildin ? azıcık da olsa mutlu olmadın mı? kocandan gelmeyecek daha bu iltifatlar ama neden başkalarının iltifatları ile mutlu olmayasın? çok tatlı bir görümcen varmış , ben de görümceyim ama gelinimiz sen gibi değil, neyse bebişim daha yolun başındasın ve bu gayretle olacak, hem bak eşin pek atarlı şu ara didişme bak kendi işine Allah için uğraşma, duyarsızlaş ona karşı ağlama ağladıkça kızıyordur daha çok, daha güçlü ol canım, Allah ı:31:n izniyle atlatacaKSIN

canım eşinin duyarsızlığı gün geçtikçe artıyor sanki bu kadarda olmaz dedirtiyor ama sen aynen böyle devam et arkanda seni takip eden bir sürü insan var..bence çok güçlü ve eşine hala bağlı bir eşsin sen kıymetini bilmeyen utansın..

İ

gerçekten helal olsun allah bozmasın maşallah ailesi ne tatlı insanlarmış. çok şanslısınız bence sakın üzülmeyin.

Dün görümcelerim aniden geldiler beni süsleyip püsleyip kızımı alıp gittiler bizde yemeğe çıktık güya evlilik yıldönümümüz ya orada gene bir sürü laf işittim. Her şey için beni suçluyor. Dediğiniz gibi gün geçtikçe daha da kötüleşiyor. Görümcelerime göreyse masus yapıyor hala beni çok seviyor hayatında da asla kimse yok. Yemekten sonra akşam kayınvalidemlere gittik ben kızların odasına gidip ağlamaya başladım onun yanında ağlamıyorum artık duygu sömürüsü yaptığımımdüşünüyor çünkü. Görümcem geldi yanıma anlattım dediklerini mahsus yapıyor diyor... Bu yaşadığım en kötü evlilik yıldönümümdü. Kayınvalidem hediye almış verdi. Haberi yok hiç bir şeyden ama benim Üzüntümü görebiliyor kardeşlerine de eşim hiç bir şey anlatmıyor. Kızlar diyorki abim çok asidir istemese çeker giderdi yanında durmazdı dilkat ediyoruz gözünün içine bakıyor ağlayıp ağlamadığına diyorlar. Her zaman 10 kg ye kadar verdin hep bıraktın bizce bırakma artık diye yapıyor diyorlar. Abimiz çok inat ve sürekli stratejiler kuruyor diyorlar. Her şeyi sana inat yapıyor diyorlar. Umarım doğru söylüyorlardır ama doğru bile söylüyor olsalar benden bir şeyler gidiyor kızlar. Sanki eski ben olmaktan çıkıyorum artık... Kalbimi bir boşluk kaplıyor

yazmıştım ama okumadın sanırım sen

Okudum canım artık azıcık yesem bile tok hissediyorum. Hiç bir şey yiyemiyorum bunu çözmem lazım. Dün ikiölokma tavuk ve bol salata yedim sanki dünyaları yemişim gibi şişkinlik hissettim. Görümcem anoraksi olmamdan korkuyor :( bugun tartıldım 109,600 üm. 99 ne kaldıki sadece 9 kg

Kendini hiç üzme gerçekten azimli ol o kadar seneden sonra yaşanmışılktan sonra dış görünüşün içn senden ayrılmak istiyorsa üzülme derim. kendi saglıgın için ve mutlu hissetmen için zayıfla ve bak kendine

Canım iyi güzel söylüyorsun da onuda anlamaya çalışıyorum. Bir gün öncesi sevip sarıldığı hdi artık sensiz uyuyamıyorum dediği kişiye bir gün sonra bunu yapıyor başka ayak olsa önceden beri soğuk olmazmıydı ? Bende öyle düşünüyorum canım başkası varsa zaten kabul edemem. Önce kilo verip sonrada güzellik ve makyaj kursuna gitmeyi planlıyorum bu seneyi bu şekilde geçiricem eğer devam ederse tavırlarına ve başka şeylerde çıkarsa yurt dışına gidicem ve orada bir yer açmayı hedef koydum. Bu seneki hedeflerim o akdar çok ki hepsini başarıcam allahın izniyle :)
Daha önce bir gün öyle bir gün böyle olması konusunda moralini bozmamak için fikrimi yazmamıştım ama benim mantıklı bir açıklamam var. bir erkeğin etrafında güzel bir bayan varsa ve diyalogları da iyiyse (eşini aldatıyorsa demiyorum, belki sadece hoşlanıyor veya o bu sebeple sık görüşmeye başlamış) içine dönüp eşine haksızlık ettiğini düşünebilir, sonra vicdanını rahatlatmak için eşine çok iyi davranır. esasında sebepsiz iyi davranış 'sende benimle böyle ilgilen' anlamına gelebilir. eşine ne kadar iyi davranmak istese de eşini diğer bayanla da karşılaştırmadan duramaz; neden kilolu, neden bakımsız, neden güzel giyinmiyor, neden bu kadar somurtuk, neden benle ilgilenmiyor, elalem benle bu kadar ilgiliyken en yakınım karım neden böyle diye sorabilir kendi kendine.
Ben sana derim ki aldatmışsa zaten bitmiştir ama kafası karışıksa sadakati de varsa sana döner, sen bu süreçte ona yardımcı ol. Yani baltalayıcı ters davranışlara da girme.' ne eşim için ne de onu çatlatmak için kilo vereceğim , kendim için vereceğim gibi' bi cümle yazmıştın , çok güzel bir karar, çıkış noktası eşin ama düşüncenin merkezine onu oturtmuyorsun. yıllardır kilo verelim vs. diye etmediği teklif kalmamış adamın. sen de kilo vermek istiyorsun ve yıllardır kulak asmamış olmanı hata olarak değerlendiriyorsun işte sana fırsat kilolarını güzzeel güzeeel mutluu mutlu ver eşin de çocuğun da evliliğinde bu pozitif durumdan nimetlensin.

Back