• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

anlamadı yaaa
sadece elma mı
nasıl uygulanıyor

oooo bende de migren var acıkınca başım ağrısın hemen migrenimi tetikliyor
evet senle aynı fikirdeyim öyle yok karatay yok dukan öyle ağır diyetler
bi kere diyet havasında olmayım sıkılmayım yeter

yani şuan bol su içmeye hareket etmeye
yağlı ve hamur işlerinden uzak durmaya
fast food yememeye abur cubur
bide onun dışında porsiyonlarımı küçülttüm o kadar

aslında en güzeli aşagıdakı mesajda yazdıgınız gibi herseyı olçüsüyle yiyip sakınılacak seylerden uzak durmak
ama hem kılosu fazlaysa bı ınsanın vede motıve gerekıyosa kesınlıkle 3-5 günlük diyetler yapılıp sonra dedıgın uygulanmalı
5 gün elma diyeti yapıp sonra bu dedıgın gibi beslenırsen daha cok motıve olursun
atıyorum 2 ay sonra kılo vermen durdu 3-4 günlük bi şok daha..
benım dıyetısyenım zamanında bana 4 günlük dukan 2 günlük elma veriyodu hep
vücudu soklamak lazımmm

konuyu baştan sona kadar okudum. eşine hem kızdım hem hak verdim. uslup ve destek şekli çok yanlış.
ama şöyle düşünüyorum yıllarca bu gidişata dur demeyen bir kadın var ve sabrı tükenmiş. belli ki yıpranmış o da
üstelik bir zamanlar ciddi kilo veren bir adamı türlü bahanelerle ikna etmeye çalışmak mümkün değil
çünkü o yapmış ve olmuş ona göre herkes yapabilir. sana yakıştıramadığı bu başarısızlık bence görüntünden önce
ben de 86 kilodan 66 kiloya düştüm bir süre önce çevremde ve eşimde kırıcı bir söz duymadım hiç
ama keşke duysaymışım dedim geçtiğimiz günlerde biliyor musun?
kız kardeşim 2 yıl önceki yılbaşı fotoğraflarımla yeni fotoğraflarımı yan yana koymuş bana gönderdi
eski sen, yeni sen diye
ve o resimlere bakarken benim hiç dostum, hiç sevenim yok muymuş niye kimse beni kendime getirmemiş
ben neymişim nolmuşum dedim kendi kendime
şimdi genç ve güzel bir kadın görüyorum eski fotoğraflardaysa yaşlı sağlıksız obez bir kadın
zerre çekicilik yok. kaldı ki kilolarımla çok barışık kendini prenses gibi hisseden
bir kadındım ben nasıl da bir özgüvenim vardıysa artık:27:
kendin için mutluluğun için sabret ve bu kez vazgeçme
ben diyete başlıyorum dediğimde annem hıhıı tabi derdi
haklıydı kadın hiç istikarar görmedi ki ben de
ama ben zayıfladıkça ikna oldular
şimdi her fırsatta ne kadar güzel olduğumu sağlığım için bunun en doğrusu olduğunu söylüyorlar
kaldı ki ben şeker hastasıyım insülin oluyorum
ama sağlıklı beslenerek ve spor yaparak 6-7 ay gibi bir sürede büyük değişim gösterdim
sen de sabır ve istikararla yapabilirsin.
insülin direncin de varmış sakın kafana göre ilacı içmemezlik etme
sonra o direnç diyabet dönüşüyor sen farkına varmadan.
kolay gelsin, her şey yoluna girer merak etme. önce sen, önce sağlığın.

taşlar yerine oturuyor canım eşini az çok çözdüm on kilo çok etkilemez çünkü hep bu seviyede bırakmışsın o da artık yorulmuş inanmıyor sana ve böyle de görmek istemiyor artık sadece sabırlı ol ve yirmi kilo kadar ver o zaman inanacaktır sana sen evlenmeden önceki halinden bile daha güzel olacaksın 80 le aşık olmuş sana 60 larda ellilerde kara sevda olur :)

Evet canım hep bu seviyede bıraktım o nedenle ilk başta demiştim ya 90 ları görsem belki hal ve tavırları düzelir veriyor bu kadın bu sfeer oldu der belki. Her şey normale girer ve ben kilo vermeye devam ederim. Ne kaldıkş 90 a 111 kg yim hadi 11 kg daha vermem lazımmm...

ya işte olay bu zaten aslında kımseye fatura kesmemek lazım
bu kılolar sadece tembellıgımız yüzünden bizim üstümüze yapıştı kaldı
ve herkes kendınde bi laf etme hakkını buluyor biz vermedıkce
zaten eşlere kızıyoruz ama aslında biz kendımıze kızıyoruz
bunu kendimize nasıl yaptık diye,benım eşımde senın eşinin eskı halı gibi süreklı zayıflamam için çabalıyor falan
demekkı oda bıkacak ve bana bunları yapacak...
ama n eyaparsa yapsın ben kendımı artık zayıf görmek ıstıyorum...
haydı canım el ele verıp atlatalım şu dönemleri

Zaten ben ağladıkça neden ağlıyorsunki sen kendine ağlamalısın olayları bu boyuta sen getirdin kendi pişmalığına ağla cevabını almak çok ağır oldu. Evet canım hadi yaa el ele verelim kurtulalım şu lanet kilolardan

aslında en güzeli aşagıdakı mesajda yazdıgınız gibi herseyı olçüsüyle yiyip sakınılacak seylerden uzak durmak
ama hem kılosu fazlaysa bı ınsanın vede motıve gerekıyosa kesınlıkle 3-5 günlük diyetler yapılıp sonra dedıgın uygulanmalı
5 gün elma diyeti yapıp sonra bu dedıgın gibi beslenırsen daha cok motıve olursun
atıyorum 2 ay sonra kılo vermen durdu 3-4 günlük bi şok daha..
benım dıyetısyenım zamanında bana 4 günlük dukan 2 günlük elma veriyodu hep
vücudu soklamak lazımmm

Bencede kilo fazla olunca şok diyetler ilk başta iyi geliyor bir iki haftada 10 kg kaybetmek inanılmaz motive ediyor. Öbür türlü yağdan gittiği için tartıda ancak gram gram kabediyor insan..

konuyu baştan sona kadar okudum. eşine hem kızdım hem hak verdim. uslup ve destek şekli çok yanlış.
ama şöyle düşünüyorum yıllarca bu gidişata dur demeyen bir kadın var ve sabrı tükenmiş. belli ki yıpranmış o da
üstelik bir zamanlar ciddi kilo veren bir adamı türlü bahanelerle ikna etmeye çalışmak mümkün değil
çünkü o yapmış ve olmuş ona göre herkes yapabilir. sana yakıştıramadığı bu başarısızlık bence görüntünden önce
ben de 86 kilodan 66 kiloya düştüm bir süre önce çevremde ve eşimde kırıcı bir söz duymadım hiç
ama keşke duysaymışım dedim geçtiğimiz günlerde biliyor musun?
kız kardeşim 2 yıl önceki yılbaşı fotoğraflarımla yeni fotoğraflarımı yan yana koymuş bana gönderdi
eski sen, yeni sen diye
ve o resimlere bakarken benim hiç dostum, hiç sevenim yok muymuş niye kimse beni kendime getirmemiş
ben neymişim nolmuşum dedim kendi kendime
şimdi genç ve güzel bir kadın görüyorum eski fotoğraflardaysa yaşlı sağlıksız obez bir kadın
zerre çekicilik yok. kaldı ki kilolarımla çok barışık kendini prenses gibi hisseden
bir kadındım ben nasıl da bir özgüvenim vardıysa artık:27:
kendin için mutluluğun için sabret ve bu kez vazgeçme
ben diyete başlıyorum dediğimde annem hıhıı tabi derdi
haklıydı kadın hiç istikarar görmedi ki ben de
ama ben zayıfladıkça ikna oldular
şimdi her fırsatta ne kadar güzel olduğumu sağlığım için bunun en doğrusu olduğunu söylüyorlar
kaldı ki ben şeker hastasıyım insülin oluyorum
ama sağlıklı beslenerek ve spor yaparak 6-7 ay gibi bir sürede büyük değişim gösterdim
sen de sabır ve istikararla yapabilirsin.
insülin direncin de varmış sakın kafana göre ilacı içmemezlik etme
sonra o direnç diyabet dönüşüyor sen farkına varmadan.
kolay gelsin, her şey yoluna girer merak etme. önce sen, önce sağlığın.

Haklı hemde çok haklı malesef ben aynada kendime bakmaya korktuğum için göremiyordum baktığımda gözlerimi kaçırıyordum. Ben kendime bakamazken gözlerimi kaçırırken eşim benim günde güne şişmanlağımı gördü. Kızımla parka giderlerdi hadi sende gel derlerdi yorgunum gelemem derdim. Uyum sağlayamazdım onlara. İlacım bugun hiç kötü etki yapmadı gayet iyiyim içmeye devam edicem. Dün çok hasta etti sadece o kadar...
Ne güzel bir başarı öyküsü ne kadar güzel anlatmışsın. Grçekten ben artık eşim için değil yada ona pişman etmek için değil tamamen kendim için kendi benliğim için zayıflamak istiyorum

Haklı hemde çok haklı malesef ben aynada kendime bakmaya korktuğum için göremiyordum baktığımda gözlerimi kaçırıyordum. Ben kendime bakamazken gözlerimi kaçırırken eşim benim günde güne şişmanlağımı gördü. Kızımla parka giderlerdi hadi sende gel derlerdi yorgunum gelemem derdim. Uyum sağlayamazdım onlara. İlacım bugun hiç kötü etki yapmadı gayet iyiyim içmeye devam edicem. Dün çok hasta etti sadece o kadar...
Ne güzel bir başarı öyküsü ne kadar güzel anlatmışsın. Grçekten ben artık eşim için değil yada ona pişman etmek için değil tamamen kendim için kendi benliğim için zayıflamak istiyorum

teşekkür ederim. emin ol sen de yapabilirsin gayet de farkındasın ama zamana ihtiyacın var
acele ediyorsun etme
bu kiloları bir kaç günde almadın hemen sonuca gitmek için insan üstü bir çabayla spor yapma
7-8 saat spor kalp kasların ne hale geliyordur farkında değilsin.
ödem için yeşil çay muhakkak öneriyorum birde doğadan marka beşi bir yerde çayı var
şişliklerinin indiğini hissediyorsun düzenli olarak içersen
ilaç ilk zamanlar mide bulantısı yapar
yemekte son lokmandan önce iç hapını yani üzerine bir kaç lokma at
o zaman bulanmaz miden.
sadece zayıflamaya odaklanma bu motivasyon sağlıyor gibi gözükse bile
uzun süreçte yıpratıcı olabiliyor
sağlıklı beslen normal sporunu yap
bırak haftada 2 kilo ver ama sağlıklı ver
adamın gitmeye niyeti varsa taş bebek olsan gider zaten
onu dinleme artık ve seni bu kadar örselemesine lütfen izin verme.

teşekkür ederim. emin ol sen de yapabilirsin gayet de farkındasın ama zamana ihtiyacın var
acele ediyorsun etme
bu kiloları bir kaç günde almadın hemen sonuca gitmek için insan üstü bir çabayla spor yapma
7-8 saat spor kalp kasların ne hale geliyordur farkında değilsin.
ödem için yeşil çay muhakkak öneriyorum birde doğadan marka beşi bir yerde çayı var
şişliklerinin indiğini hissediyorsun düzenli olarak içersen
ilaç ilk zamanlar mide bulantısı yapar
yemekte son lokmandan önce iç hapını yani üzerine bir kaç lokma at
o zaman bulanmaz miden.
sadece zayıflamaya odaklanma bu motivasyon sağlıyor gibi gözükse bile
uzun süreçte yıpratıcı olabiliyor
sağlıklı beslen normal sporunu yap
bırak haftada 2 kilo ver ama sağlıklı ver
adamın gitmeye niyeti varsa taş bebek olsan gider zaten
onu dinleme artık ve seni bu kadar örselemesine lütfen izin verme.

Doğru söylüyorsun gitmeye niyeti varsa zaten ne yaparsam yapayım gidecektir. Obezlikten bir an önce kurtulabilmek için çabuk olmak istiyorum sonuçta ben şuan obezim. Şişman olmaya çalışıyorum şişmanlıktan sonrada etine dolgun en sona da zayıf:) şişman olana kadar keşke hızlıca gitse işte gene benim yüzümden bu kadar şişirirsem kendimi böyle olur

bir herif için sağlığından olmaya mı niyetlisin sen o kadar hızlı verilir mi k.bakma ama sen kilolarını verir düzelirsin de eşinden bir b.k olmaz laflara bak çok sinirlendim okurken :47:(affına sığınıyorum tabi bunları söylerken) intikam soğuk yenilen bir yemektir senin yerinde olsam o kiloları verdikten sonra onun bana yaptığını ben de ona yapardım. Kendisi çok mu iyiymiş (bilmiyorum orasını ama yüksek ihtimalle göbekli ya da çelimsizin tekidir) sen de onun yüzüne vurursun yaptıktan sonra dışarda ne taşlar var bir de kendi haline bak aynada diye eleştirir dururdum:1:

Doğru söylüyorsun gitmeye niyeti varsa zaten ne yaparsam yapayım gidecektir. Obezlikten bir an önce kurtulabilmek için çabuk olmak istiyorum sonuçta ben şuan obezim. Şişman olmaya çalışıyorum şişmanlıktan sonrada etine dolgun en sona da zayıf:) şişman olana kadar keşke hızlıca gitse işte gene benim yüzümden bu kadar şişirirsem kendimi böyle olur

Artık kendini suçlama. Sana faydası yok. Sonuç olarak elinden geleni yapıyorsun. Kısa sürede ciddi kilo verdin zaten. Gerisi gelecek sadece sabır. Ama aç kalarak değil sağlıklı beslenerek. Senin bir kızın var ve onun sana ihtiyacı var unutma.

ölükadın, sen böyle devam et bak güveniyoruz biz sanaaa:46::46::46::46::46::46::46:

Çok saolun teşekkür ederim :) bu hafta az verdim ama hayırlısı gidecek bu kilolar. Az olması iyide bir şey geri almam en azından :)

Bir kadın için ne onur kırıcı eşinizin söyledikleri.Halbuki sizi motive etse bu kadar ruhunuz örselenmezdi.Sana güveniyorum,bu kiloları beraber spor yaparak,diyetisyene giderek vereceğiz dese siz de ayak uydururdunuz heralde.Aklıma eşinizin bunları yalandan da söylediği gelmedi değil.Hani sizi zayıflamaya teşfik için.Sevgide sorun yok diyen bir adam bu lafları edemez çünkü.Mutlaka diyetisyene gidin derim.Aç kalarak zayıflanmaz.Sonra daha fazlasını alırsınız.

selam canim 2-3 gündür senlen yattip senlen kalkiyorum hep merak ediyorum güzel haberler yazacaksin diye hep takipdeyim seni seni cani gönülden destekliyorum arkadasim sen basaracaksin istesen yaparsin kadin birsey istedimi yapar :34:
ben hamileliyimde 96 kiloya kadar ciktim hamileliyimden sonrada öyle hemen gitmedi kilolarim esim benden utanip benlen gezmek istemezdin arkadaslari görcek diye benden utanirdin halen daha bi veremedin gitti kilolarini deyip duruyor 74 lerde takili kaldim sen yine benide gaza getirdin ve senlen birlikde bende yine kilo vermeye basladim
cünkü
istedigim seyleri giyinmek istiyorum kendimi güzel hissetmek istiyorum suramdaki buramdaki fazlaliklari giydigim giysilerle kapatmak istemiyorum benim esimde kilo aldi ama ben hic birzaman sen kilolusun kötü görünüyorsun demedim cünkü biz kadinlar öyle degiliz ama malesef kocalarimiz da olsa onlarda yanindaki kadin kilolu olsun istemiyorlar ben seni böyle de seviyorum desede bence genelde hep isterler eslerininde kilolu olmamasini
simdi baska kadin varmi yokmu bana soguk davraniyor diye kafana takip kendini yipratma ve hergün basini yazdiga koydugunda gözlerini kapat ve hayal et zayiflamissin cok güzel olmussun esin senden gözlerini alamiyor kizkaniyor ve hersey yoluna girecek insallah allahin izniyle :16:
ben http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-birlikte-zayifliyor-17571.html#post31429569
bu grupdayim canim kilo sinirimiz yok kaptan yok kural yok öyle kimseyi sIkmiyoruz mutluda olabilirsin mutsuzda birbirimize destek oluyoruz kizlarla bu aralar pek giremiyorum ama aramiza gelsende gelmezende ben sana hep destek olmak isterim ve sen bu yolda basarili olacaksin buna inaniyorum ama bence hergün yediklerini yinede yaz bazen insan morel bozuklugunda veya sIkILdiginda yemege vuruyor kendini simdi yemiyorsun ama tekrar istah patlamasi olmazin 100 ün aldina indiginde kendine bi ödül ver yeni giysi olsun yeni makjay malzemesi olsun kendini hep ufak ufak hedef koyup ödülendir
kendinede cok yüklenme dikkat et takip edecegim hep seni allah yardimcin olsun :16:

çok saolun teşekkür ederim :) bu hafta az verdim ama hayırlısı gidecek bu kilolar. Az olması iyide bir şey geri almam en azından :)

canım benim söyle yazdıklarına bir kaç sayfa baktım ya bana söyler misin kim ki o senin hakkında gerek tavır gerekse sözle bu kadar aşağılayıcı olabiliyor.hasta olsan ne olacaktı kapanın önüne mi koyacaktı?insan olsun önce kusura bakma ama insan insanı beynınle sever bedenıyle elektrık alır tak fişi kontak işi eyvallah buna lafım yok.ama sen ne güzel bir yüreksın bellı nasıl boyle davranabılıyor.nedemek artık bır onemı yok kılo vermenın?3 gun ac gezıyorsun umursamıyor!!!seven bole seyler yapmaz bence baska olayı var onun cevırdıgı fılm ortaya cıkmasın dıye boyle davranıyor.benden sana tavsıye taş gıbı ol bununda bı tarafına tekmeyı vur arkadasım!ama işşsizsen once iş bul .seven adam boyle yapmaz.nerde gorulmus ya adam begenmıyor dıye kalıba gıreceksın desteksız tam kostek hemde.tovbee yaa!bak ben 95 kg yum kocam bana bugun senın dedıklerınden bırını dese carkına okurum.bır dur ona sor sen kımsın de brad pıtt mı kıvanc mı kımsın be de haddını bılsın ! Uzulme herseyı kendın ıcın yap !

Bir kadın için ne onur kırıcı eşinizin söyledikleri.Halbuki sizi motive etse bu kadar ruhunuz örselenmezdi.Sana güveniyorum,bu kiloları beraber spor yaparak,diyetisyene giderek vereceğiz dese siz de ayak uydururdunuz heralde.Aklıma eşinizin bunları yalandan da söylediği gelmedi değil.Hani sizi zayıflamaya teşfik için.Sevgide sorun yok diyen bir adam bu lafları edemez çünkü.Mutlaka diyetisyene gidin derim.Aç kalarak zayıflanmaz.Sonra daha fazlasını alırsınız.

Çok söyledi bunları çok. O kadar yalvardı ağladı beraber yapalım dedi. Hr gün beraber yürüşe gittik. Ama çalışıyor sürekli bununla ilgilenemezki o bırakınca bende bıraktım :( ben o onur kırıcı tüm lafları hakettim... Tamam artık kendimi suçlamıyorum. Oldu bitti ileriye odaklandım :)

selam canim 2-3 gündür senlen yattip senlen kalkiyorum hep merak ediyorum güzel haberler yazacaksin diye hep takipdeyim seni seni cani gönülden destekliyorum arkadasim sen basaracaksin istesen yaparsin kadin birsey istedimi yapar :34:
ben hamileliyimde 96 kiloya kadar ciktim hamileliyimden sonrada öyle hemen gitmedi kilolarim esim benden utanip benlen gezmek istemezdin arkadaslari görcek diye benden utanirdin halen daha bi veremedin gitti kilolarini deyip duruyor 74 lerde takili kaldim sen yine benide gaza getirdin ve senlen birlikde bende yine kilo vermeye basladim
cünkü
istedigim seyleri giyinmek istiyorum kendimi güzel hissetmek istiyorum suramdaki buramdaki fazlaliklari giydigim giysilerle kapatmak istemiyorum benim esimde kilo aldi ama ben hic birzaman sen kilolusun kötü görünüyorsun demedim cünkü biz kadinlar öyle degiliz ama malesef kocalarimiz da olsa onlarda yanindaki kadin kilolu olsun istemiyorlar ben seni böyle de seviyorum desede bence genelde hep isterler eslerininde kilolu olmamasini
simdi baska kadin varmi yokmu bana soguk davraniyor diye kafana takip kendini yipratma ve hergün basini yazdiga koydugunda gözlerini kapat ve hayal et zayiflamissin cok güzel olmussun esin senden gözlerini alamiyor kizkaniyor ve hersey yoluna girecek insallah allahin izniyle :16:
ben http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-birlikte-zayifliyor-17571.html#post31429569
bu grupdayim canim kilo sinirimiz yok kaptan yok kural yok öyle kimseyi sIkmiyoruz mutluda olabilirsin mutsuzda birbirimize destek oluyoruz kizlarla bu aralar pek giremiyorum ama aramiza gelsende gelmezende ben sana hep destek olmak isterim ve sen bu yolda basarili olacaksin buna inaniyorum ama bence hergün yediklerini yinede yaz bazen insan morel bozuklugunda veya sIkILdiginda yemege vuruyor kendini simdi yemiyorsun ama tekrar istah patlamasi olmazin 100 ün aldina indiginde kendine bi ödül ver yeni giysi olsun yeni makjay malzemesi olsun kendini hep ufak ufak hedef koyup ödülendir
kendinede cok yüklenme dikkat et takip edecegim hep seni allah yardimcin olsun :16:

Bende güzel haberler yazmayı o kadar çok istiyorum ki bir gün şuraya eşim benden özür diledi yazmayı inan canım her yattığımda o hayalleri kuruyorum hep bana hayran hayran bakacağı anları düşlüyorum. Elimde değil hep kıskanç olmuşumdur bazen olurdu kardeşlerinden bile kıskanırdım. Oysa çok severim kardeşlerini. Yapım böyle bazen kendi kardeşlerimden bile kıskanırdım. Oda bende aşırı kıskançtık anlıyorduk birbirimiizzi sorun olmuyordu. Her gün baktığım telefonunu vermiyor köşe bucak saklıyor şimdi :( buda beni daha da çıldırtıyor :) inşallah hep beraber verelim şu kiloları ne eksiğimiz var verenlerden bizde vericez inanıyorum ben. Hoş sizlerin kilosu benimkinin yanında o kadar azki. Desteğinize çok ihtiyacım olacak bu dönemde. Çok ama çoooook teşekkürlerrr:16:

canım benim söyle yazdıklarına bir kaç sayfa baktım ya bana söyler misin kim ki o senin hakkında gerek tavır gerekse sözle bu kadar aşağılayıcı olabiliyor.hasta olsan ne olacaktı kapanın önüne mi koyacaktı?insan olsun önce kusura bakma ama insan insanı beynınle sever bedenıyle elektrık alır tak fişi kontak işi eyvallah buna lafım yok.ama sen ne güzel bir yüreksın bellı nasıl boyle davranabılıyor.nedemek artık bır onemı yok kılo vermenın?3 gun ac gezıyorsun umursamıyor!!!seven bole seyler yapmaz bence baska olayı var onun cevırdıgı fılm ortaya cıkmasın dıye boyle davranıyor.benden sana tavsıye taş gıbı ol bununda bı tarafına tekmeyı vur arkadasım!ama işşsizsen once iş bul .seven adam boyle yapmaz.nerde gorulmus ya adam begenmıyor dıye kalıba gıreceksın desteksız tam kostek hemde.tovbee yaa!bak ben 95 kg yum kocam bana bugun senın dedıklerınden bırını dese carkına okurum.bır dur ona sor sen kımsın de brad pıtt mı kıvanc mı kımsın be de haddını bılsın ! Uzulme herseyı kendın ıcın yap !

Canım iyi güzel söylüyorsun da onuda anlamaya çalışıyorum. Bir gün öncesi sevip sarıldığı hdi artık sensiz uyuyamıyorum dediği kişiye bir gün sonra bunu yapıyor başka ayak olsa önceden beri soğuk olmazmıydı ? Bende öyle düşünüyorum canım başkası varsa zaten kabul edemem. Önce kilo verip sonrada güzellik ve makyaj kursuna gitmeyi planlıyorum bu seneyi bu şekilde geçiricem eğer devam ederse tavırlarına ve başka şeylerde çıkarsa yurt dışına gidicem ve orada bir yer açmayı hedef koydum. Bu seneki hedeflerim o akdar çok ki hepsini başarıcam allahın izniyle :)

canım inan çok üzüldüm. tüm sorunlar ve sıkıntılar aşmamız için önümüze örülen setler diye düşün. sabır ve azim göster kendine. dua et bol bol. ve lütfen sağlıklı beslen herşeyden önce sen varsan var bu dünya. 2 elma ile tüm gün kalman çok sağlıksız. sen eşine hiçbişey yokmuş gibi davranmayı denesen zor ama sabırla dene bi bence. çünkü bakıcak ki sen ona karşı iyisin (aranızda geçenlere rağmen) üstelik zayıflıyorsunda... kendiside üstüne düşeni yapmaya başlıycaktır. sen sabret azmet ama sakın yılma güçlü ol başarıcaksın ve burdan güzel haberlerini alıcaz inşallah. burdan devamlı yaz bize içini dök

Back