Biliyorum kendim için yapmalıyım giderse gitsin umrumda bile değil bunu günde kaç kez tekrarlıyorum bir bilseniz ama gene yüZünü görünce ağlamaya başlıyorum. Anlamadığım 2 hafta önce bu adam beni koynuna alıp sevgi dolu aşk sözcükleriyle severken bir anda bir günde ne değişebilir de benden tiksinir. Birikmiş içinde patlak vermiş öyle diyor. 2 hafta önce öylesine severken bir anda böyle olması beni tuhaf etkiledi yemeden içmeden kesildim resmen elimde değil yiyemiyorum. Spora ve yüzmeye yazıldım her gün araba kullanmadan yürüyerek gidip geliyorum. 1 saatlik yol neredeyse. Biliyorum forumun en ince detayına kadar okudum protein yemem lazım yumurta et balık ama içim almıyor. Az önce ufacık bir tavuk göğsü yedim ve öğürmeye başladım. Sanırım üzüntüden oluyor. Eski türk filmleri gibi oldu verem de olurmuşum bide:) özür dilerim yaaa siZleri de üzüyorum başını ağrıtıyorum detlerimle aslında ufak ta olsa bir başarım var en azından 1,5 hafta da 8 kg verdim
bence eşin biraz da seni teşvik için de bu tür şeyler söyleemiş olabilir. kesinlikle üzülme önce bir diyetisyene git ve konuş ve sonra aldığın programı düzenli uygula önemi olan azimli ve kararlı olmak diyet yapmak kolay iş. çok kişi tanıyorum kilo veren ama bu kişiler bu istek ve çalışmalarını en az bir yıl devam ettirdi. üzülme çalışmaya devam.