Acınası biriyim :(((

ozaman onu kizkandirmanin sirasi geldi bugün almadik hemen verelim ama insallah seneye yaza kadar zaman veriyorum bize fistik gibi olacaksin bak gör
ama az yemekle gercekden olmaz tatlim kizarmis ekmek yemissin kara ekmek yemege dikkat et mesela beyaz ekmek hem sisiriyor hem doydugumuzu anlamiyoruz meyveyi bi arkadas söylemis zaten bende okudum 4 den sonra yenilen meyve metobolizmayi yavasladiyor kendinden seker icerdigi icin benim kardesim 130 kilo falan idi erkek ama erkekler daha kolay veriyor ama oda az yemedi daha cok protein agirlikli yedi ben diyetisyene de gittim mesela yumurtayi sevmiyorum yazmissin ama sabah kahvaltida 1 has yumurta yesen gün boyu tok tutar benim doktor vucut o haslanmis yumurtayi eritmek icin 7 saat ugrasiyor demisdin protein yag yakmani sagliyor onu eritecem diye ispanak canim cok faydali kilo verirken form caylari haftada 2 kere icebilirsin benim metobolizma yavas calisir kayisili form cayinin tadina bayildim ama hergün icme sakin vucut onada alisiyor aklima geldikce yazarim canim cok istiyorum senin icin ve kendim icinde
yemeklerde ayran ic oda cok faydali ama ac birakma kendini esimde suan 10 kilo verdi oda aksam yemeklerini yemiyor öglen kendine döner aliyor et salata ayran aksam bana yemek yapma diyor zaten bize kilo yapan seyleri biliyoruz birde icaatda gecirdikmi fistik gibi oluruz inan
makarna beyaz ekmek pilav kizartmalar tatlilar bunlar bizi sisiriyor kilo yapiyor bunlardan uzak durmaya calismaliyiz bi yerde okumusdum yine bi yiyecegi 40 gün yemezsen onun tadini unutuyormussun bilmem esas mi ama bayadir beyaz ekmek yemedim herhalde tadini unuttum gibi yine esim mesela ekmeksiz masaya oturmazdin pilav olacakdin artik aramiyorum onlari canim cekmiyor istemiyorum diyor
bende cok kizkanc bi insanim ama kilo verdikce o takinti da yavas yavas azalacak canim gör bak özgüvenin geri geldimi sen sallina salina gezeceksin o seni merak edecek güzel hayaler kur hersey senin elinde yapacaksin ben inaniyorum sana

selam iyi akşamlar hepinize bende 2 yıl kadar önce 70 79 topiğini takip ede ede onların menülerine bakıp uygulaya uygulaya 73.400den 58lere kadar düştüm enfazla 62ye kadar çıkıyorum dikkat edince biraz yine 58lere iniyorum dead girl arkadaşım sana naçizane tavsiyem akşam 6dan sonra birşey yeme ben bu 15 kiloyu bu şekilde verdim sabahları 2 dilim ekmek tahıllı ekmeklerden tabi normal kahvaltımı yaptım zeytin peynir domates yeşillik yumurta canım reçel isterse bir tatlı kaşığı reçel yada bal,öğlenleri bir kase çorba ogün ne pişirdiysem susuz 4 kaşık ondan pilav makarna varsa 2 yemek kaşığı pilav yada makarna akşamlarıise kesinlikle 6dan önce öğünü kapatıyordum bir kase çorba yanında salata ile.bazen akşamüstü 5te falan bitirdiğim bile oluyordu.bu sayede arkadaşım 15 kiloyu 3 yada 3.5 ay gibi bir sürede verdim yaklaşık yine aynı beslenme düzeniyle bugüne kadar geldim bu süreçde önemli olan akşam öğününü erken bitirmek örneğin karbonhidratlar benim zayıflamamı yavşlatıyordu protein hızlandırıyordu seninde kendinle ilgili böyle tespitlerin vardır arkadaşım işte böyle benim kilo verme serüvenim böyle gerçekleşti ve ben bu yeme düzenini halen uyguluyorum akşam erken bitirmeyi yapamadığım zamanlar artık oluyor ama ertesi gün dengeliyorum ve kilom korunmuş oluyor sana çıktığın bo yolda desteğim sonsuz direndeadgirl

İnan bırası olmasaydı kime içimi dökerdim ne yaprdım bilmiyordum iyiki yazmışım. Bazı ları ayıpladılar beni acındır kendini burda aferin dediler ama ben çimi nasıl döküp rahtlardım. Arkadaşıma anlattım boşan dedi. Başkada kimseye anlatmam zaten. İyiki yazmışım iyiki destek oluyorsunuz bana inanın hafifliyorum her yazdıkça. Her anlattıkça aile sırlarımı anlatıyorum diye kızanlar oluyor ama kime anlatabilirimki. İyiki varsınız iyiki desteksiniz siİ çok sevdim inanın 2 elmayı bıraktım isveç dietine başladım o bana iyi gelecektir sanırım. Öyle davranıyorum canım hiç bir şey yokmuş gibi hala canım diyorum hala konuşuyorum hala hizmet ediyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum. Hafta sonu evde bakalım nasıl olucaz.... Korkuyorum hafta sonundan....

Ayyy inşallah bu sene geçsede önümüzdeki yaza fıstık gibi olsak :) ne güzel olurdu. Hyallerim olmasa yaşayamamzaten hep bu hayalleri kuruyorum kafamda :)
İsveç dietinde bugün iki yumurta vardı yiyemedim valla onun yerine ızgara tavuk yedim. Aslında yumurtayı baharatlarla süslesem belki olur ama işte ekmeksiz falan yumurta çok öğürtüyor beni ... Zaten midem bulanıyor onu da yesem çıkarırım sanırım :)
Krbonhidratları tamamen ter ettim makarna ekmek pilav hiç birini yemiyorum. Sebzeye henüz başlamadım yarın sebzeye de başlıycam. Ispanak nasıl yiyorsun haşlayıpmı soğanla kavurup mu? Soğan kullanabilirmiyim bu arada ? Bir zararı olurmuki. Özgüvenim bi gelsin zaten biliyorum yapacaklarımı :)

80 lere geldiğimde aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum canım her şeyden azar azar tadımlık yiyerek bünyemi tekrar yemek yemeye geri alıştırarak ayrıca calori hesabı yaparak yediğimden fazla yakarak kilo vermek istiyorum. Dediğin gibi altıdan sonra yememek lazım ama ben henüz bunu uygulayamadım bugun uygulayacağım :) şimdi 110 ları yeemden şok diyetlerle vereyim diyorum ondan sonra yavaş yavaş düzene oturturum :) banada karbonhidratlar dokunuyor protein yemem lazım :)

sen kimseye bakma. adı üstünde burası kadınların kulübü burda dertleşmekte var tavsiyelerde bulunmakta herşey var böyle düşünmeyen girmesin zaten buraya. sen aynen böyle devam et eşine zamanla onun tam niyetide belli olur zaten. isveç diyetine de devam et spor yap zaman ve sabır sadece Allah yardımcın olsun canım

Canım tabiki bir yuva kolay kurulmuyor ve her şeyden önce bir çocuğun var bu yüzden bu dirayetini ve çabanı açıkçası ben takdir ediyorum. İnsanlar bazen ellerindenkini hiç kaybetmecekmiş gibilerine geliyor ve rahat davranıyor. Şu anki durumda geçmişe dönüp üzülmenin bir anlamı yok. bu yüzden iki noktaya çok dikkat etmelisin. Birincisi kesinlikle sağlılık bir şekilde kilo vermeye dvm et ve güzelleş :) (malesef erkekler dış güzelliğe çok önem veriyor). İkinci önemli nokta ise eşin karşısındaki duruşun. İstersen adriana lima ol.. eğer kocanın karşısında çok fazla ezilip onsuz yapamayacağını ona hisssttirrisen bence bu da olumsuz bir etki yapacaktır. Öncelikle kocanı bunaltma sürekli ilgi alaka bekleme ve rahat ol (ya da en azından öyle gözük), onun dışında da bir hayatın odluğunu bilsin arada bir arkadaşlarınla görüş, bir hobi edin biraz buna zaman ayır, erkekler güzel olduğu kadar kendine güvenen ve becerikli kadınları severler ve taktir ederler. Yani sadece zayıflaman işe yaramayacaktır, bedenin zayıflarken kişiliğin ve duruşun da güçlensin ve bu gücünü de kocana hissettir canım :) umarım her şey istediğin gibi olur... NOT: ayrıca bu saatten sonra zayıflasan ne olur lafına katılmıyorum bak jenifer anistona kaç yaşında hala taş gibi, sende diyet yapıp sporuna dvm edersen sende taş gibi olursun canım :)

bu bile büyük başarı isteyen için bunlar bile yeterli olur

canım sebzeleri normal zeytinyağlı pişirip yiyebilirsin ben hep öyle yaptım ama şok diyetlere dikkat et geçen senelere bir öğretmen 100 kilodan 25 kiloya düşmüştü zayıflık hastalığı (anoreksiya) yakalanmıştı o güzel yüzünden eser kalmamıştı acele etme önce sağlık hatta kocası terk etmişti tedavi başarılı olmazsa ölücekti bilmiyorum sonra ne oldu takip etmedim

Yazik cok uzuldum bu yasta boyle basit bir cumleyi kuran evladi yetistiren Anne babaniza.

istersen bir oncekı mesajımı tekrar oku ondan sonra annem babam ıcın uzul ayrıca br ınsanın annesı babası ıcn uzulmek ıstıorsan savunmak ıstedıgın zeynep canan ıcın uzul burdakı butun ınsanlar gunlerını verıp yardım etmeye calısırken konu sahıbıne, herkese hakaret etmesını bıldı.. o hakaret ederken konusmuosunda neden agzının payını aldıgında kopürüyorsun anlamadım dogrusu.. ayrıca tekrar soyluyorum ve son kez soyluyorm ona gore oku ve idrak et lutfen.. ben zeynep hanımla ozel mesajda konustum ve bız anlastık sorunu hallettık bu yzden son mesajım agır oldugu ıcın kımse gormesın dıe sildim o yzden bence yazımı anlayamadıgın ıcın kendıne uzulmelısın cnm

Yazik cok uzuldum bu yasta boyle basit bir cumleyi kuran evladi yetistiren Anne babaniza.

ha bu arada annem babam cok skur benı cok ıyı yetıstırdıler buyuklerıme saygılı davranmamı ama BANA HAKARET EDENİ HAKSIZ YERE EZMEYE CALISANINDA ALTINDA KALMAMAMI OGRETTILER BU YUZDEN ONLARA HER ZAMAN TESEKKUR EDIYORUM İYİKİ BENİ ONLAR YETİSTİRDİ COK SUKUR..

Sanirim kime neyin girdigi konusunda daha dikkatli olursun.
Buralar alibabanin ciftligi degil, yazdini bilecen biraz

valla ben adamına gore muamele ederım bana nasıl davranırsan oyle tepkı alırsın.. eger benım laflarım agırsa demekki sen agır konusmussunki oyle tepkı goruyorsun.. bu durumda bana soyledıgınız her laf aslında kendınıze soylemıs bulundunuz :d

Arkadasimiz hakaretinin bedelini banlanarak odedi.lutfen saygisizlik yapmayalimmm

ben söylicektim kuzum lafı klavyemden aldım hakaretin bedeli banlanmak

cok komıksıniz gercekten ben saygısızlık yaptıgım yada hakaretimden dolayı deil İNSANLIGIMDAN VE BENDEN BUYUK OLDUGU İÇİN AGIR LAFIMI GERI ALMAK ICIN MESAJIMI SILDİM.. AMA YASAKMIS BEN YENIYIM SITEDE BILMIYORDM VE BANLANDIM. KENDIMLE GURUR DUYUYRM....

eger burda hakaret ettıgı ıcn banlanması gereken bırı olsaydı oda zeynep canan olurdu herkes bılıyor mıllete nasıl laf attıgını ve zeynep ıkıyzluyussunde haberımız yokmus ozelde hallettıgımızı sanıodum gulduk ettık.. o hakaretınde benı kapsamadıgınıda soledın ve bız konuyuı bıtırdık.. ama sen gelıp yıne sayfada benımle tartısmak ıstemedıgını soledıgın halde geldın burda laf sayıyorsun hala.. evet smdı bu mesajımlada herkes gercek yuzunu gordu ınanmayanlard gormek ıstıyorsanız hepınıze tum mesajları kopyalabılırım.. ozelden benımle dost gıbı konusup burdan laf sayn bırı kendısı.. lutfen karsınızdkaını ıyı tanıyın ole arkadaslık kurn arkadaslar zaten konu sahıbınıde nasıl dısladıklarınıda gorduk.. neymıs kuralmıs bılmem ne..

yahu kadın zatennnnn depresyondaaaaaaaaa evlılıgı gıtmısssss gelmıssınızzzz kuralmıs bılmemneymıs evet bunları cok takacak ve uygulayacak durumda kendısı cok dusuncelıusın hakıkaten..

ya hersey ortada daha ben bısey demıorum gercekten benı savunan arkadaslar cok tesekkur ederm gercekten cok sagolun.. bundan sonrakı zeynep ve berıl vede yandasları tarafından glecek hıcbır mesaja cvbım yok o yzden parmaklarınızı yormayın ben konu sahbı ablamın topıgını tartısma konusua cevırnek ıstemıorum ama sadece son kez herkes anlasın dıe yazdım bunları saygılarımla :))))

Bak ablacım sen bence o adamı o seni terketmeden terket ve kendine kendin için bak derim.
Sevsinler onu emi asla taviz vermem ben olsam . Ailen yanındaysa salla şu iyi gün dostunu gitsin . Kendi senin durumunda olabilirdi ozaman ne olacaktı.
Aman delirsem bu kadınlar neden böyle yaa

sevgılı deadgırl ablacım esınızın acık gıyındıgınız ıcn kıskandıgını soledınız bnce sızı delı gıbı kıskanıo, sızz 60 kıloya geldıgınızde ne yapck merk edıorum hanı esınız sızı ıstemıor dıe suphelenıosunuz yaa yada bırı var hayatında dıe bence ole bısey yokkk bnu dusnmemı saglayan sebebı sıze acıklayım;

benm halam genc 40 45 yas arası ama cok genc duruyor uzun ve hafıf balık etlıdır kendısı. beyaz tenlı bakımlı ve cok guzel kırısıklık yok ne bılım herseyıyle cok guzel ve maddı durumları ıyı deıl.. buna ragmen esı gıttı cokkk cırkınnn bır kadınla ımam nıkahı kıymıs vss sonradan ogrendık baya olay oldu.. smdı erkek eger ıcınde varsa sen gzel olsanda zayıf olsanda yaparrrr ıcınde yoksa nasıl olursan ol kabul eder.. ama szn esınız sıze zayıflamanız gerektıgını soylyyo cunku baska bırını ıstmeıor sızı ıstıyor. sızı ıstemese ne zayıflamanız ıcn bu kdr baskı yapar nede yzuunu gorebılırdınız bndn emınımm. ayrıca kardesınızı yanına gıdıyor zaten orda telefonunu yanından ayırmasa ne olurr kardesınzn karsısındamı baska bayanla telde konusack? kardesınız onu parcalar yaa. onun amacı sıze ders vermek (her ne kdr yanlıs yontem kullansada) bu yzden ne olursa olsun ne yaparsa yapsın sız onun ıcn deıl kendınız ve kıznız ıcn zayıflıcam demelısınızz.. madem zayıfladıgınız halde suan yuz vermıor, o zaman hergun saatlerce spor yapıp ıkı lokma yemeyın.. dıyetısyene gıdın ve spor salonuna gıdın bıraz daha yavas kılo verın amasaglıklı verın yanı ayda 4 olmasada mesela 7 kılo fılan versenız bence cok guzel olur cnku nasl olsa esınızzz ne yapsanız hıc yanasmıyor.. ve emınım sız daha 90 oldugunuzda bıle esınız sıze donecek eskısı gıbı olacak :) smdıden kıskanclık sınyallerı verıyor zaten o zamana kdr neler yapacak km bılır :)) bıde acık gıyınecm fılan dedınız ya bence evden cıkmadan acık gıyının hanı aslıkı fılan o sızı ole cıktıgınızı sansın ama cıkınca uzerınıze ınce bısey gıyın kapatın.. maksat esınızı kıskandırmak ha eger cok kızdı sınırlendı bagırdı cagırdı dersınızkı bole bole senı kıskandıtrmak ıcn yaptım ve snr gıyınıodum , acık sacık gıynıp gezmedım gıyın.. erkekler kaldıramaz cnku hembu sekılde sıze kızamaz haksız duruma dusmezsınız. sadece ılgısını cekmek ıcn bole bısey yaptıgınızı solersnız olur bıter tabı bu benm fıkrım yanı yınede sız bılırsınız :)

tamam canim ama dikkat et bende birsürü diyet denedim uyguladim birakinca aliniyor fazlasiyla sen salma canim
cok az yag ile tavada yumurtayi dami sevmiyorsun canim yanina domates salatalik falan koyup yesen
misir da dikkat et canim misir i diyetisyenim bile yazaklamisdin bana onun karbonhydrat degeri yüksek mis kuru fasulye yerine taze fasulye terci et aklima geldikce yazarim seninle birlikte insallah bu sefer bende veririm benimde sinirlenince morelim bozuk olunca yemege vuruyorum ama burasi iyi burdan uzaklasma bana hep faydasi oluyor icimi dökebilecegim beni dinleyen anlayan arkadaslarim var diye cok güzel arkadaslar edindim birlikten kuvvet dogar
evet canim ispanaki hasliyorsun ben yogurtlayip yiyorum bazen az beyaz peynir koyuyorum soganlan hic denemedim ama tadi hosuna giderse niye olmasin
suyu az icerim ben bazen icmeyi unuturum ozamanlar kilo vermem durur bi arkadas yine demisdiki bol bol su icmen lazim ki yaglar idrarda parcalanip atiliyormus ben suyun zarari olacagini sanmiyorum ama tabii herseyin fazlasi zarar 2-3 litreyi de gecmesin
cok canin tatli istedi süt isitiyorum azcik tarcin sepeliyorum iciyorum tatli isteyin gidiyor canim baskada suan aklimda kalan bunlar ama aksamlari gün boyu ne yedigini yazarsan kacamak yapmakdan da kacinirsin canim cünkü buraya yaziyorum diye yemezsin sen egridikce ben mutlu oluyorum kolay gelsin canim

ha birde aklimdan ne geciyor acaba diyorum kardesinle esin bir olup böyle plan kurmus olmazinlar

merhaba,öncelikle bu sefer bu diyeti bırakmamanız,istikrarlı olmanız dileğiyle.

bence eşiniz sizi hala çok seviyor,sadece yapmaya çalıştığı şey sizin gözünüzü korkutmak ve böylece sizi zayıflatmak.

çünkü daha önce sizi güzellikle uyarmış sizde dinlememişsiniz,nasıl olsa beni böylede seviyor diye devam etmişsiniz kilo almaya.

eşinizde baktı olmuyor,size böyle davranarak sizi kamçılamaya çalışmış,bence başarmışta...

siz diyeti yine yarım bırakmayın diye böyle sert davranıyor bence.

siz diyete devam edin,sonuç olarak kendiniz için zayıflayacaksınız öncelikle,sağlığınız ve güzelliğiniz için...

Son düzenleme:

Saol canım benim seni tekrar burada görmek çok güzel... Doğru söylüyorsun canım gözü dışarıda olanı zaten elimde tutamazdım giderdi çoktan. Ailemle de görüşmekten kaçınırdı en azından. Bende öyle düşünüyorum canım evden çıktıktan sonra hırka falan giyerim onu daha da kızdırmanın alemi yok sonuçta aynı evi paylaşıyoruz hala:). 9 günlük bayram tatili almış yandım ben yaaaa 9 gün hayatı zindanmı yapacak yoksa cennete mi görücem

Biliyormusun kendimle gurur duyuyorum kardeşim bir büyük pasta getirdi az önce eşime eşim yedi bana da ye dediler yemedim hihi:) canım bile istemedi :))
Hatta tadını bile hatırlamıyorum sanırım unuttum :) yok artık üzüldükçe yeemek yemek yok yemekler bizim düşmanımız :) yalnız ben kendime çok pis bi düşman edindim sigarayı bırakmıştım bu olaylar başladığı gün bi yaktım bida söndürmedim ((( yemek yerine sigaraya saldırıyorum aartık ooff kilo vereyim gene bırakıcam...
Valla olablir kardeşim çok işgüzardır benim ağlamama bile gülmişti anlatırken. Bugun gidemedi onun yanına iftardan sonra gene çıkıyordu kardeşimin misafirleri varmış tıpış tıpış eve geldi ps3 oynadı ama olsun evdeydi en azından. Bende spor yaptım :) 9 gün tatil nasıl geçecek yahu ooff allahım yardım et :)

Ağzından bal damlıyor vallaaa yok yok. Bırakırmıyım hiç ben dersimi aldım ahh bide eşimin ağzından duysam bu lafları ne iyi olacak gitti gene kızının odasına yattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…