Kiloyu takıntı haline getirmiş, moralim çok bozuk bir şekilde dolaşıyordum forumda... Yazınızı okudum, oturup ağladım..
Biraz toparlayınca yazıyım dedim.
Üzülmeyin.
Maşallah, çocuğu olan bir annesiniz, kadınsınız, güçlüsünüz.
Sizi tebrik ve takdir ediyorum... Destekliyorum...
Umarım çok mutlu olursunuz...
Kiloyu takıntı haline getirmiş, moralim çok bozuk bir şekilde dolaşıyordum forumda... Yazınızı okudum, oturup ağladım..
Biraz toparlayınca yazıyım dedim.
Üzülmeyin.
Maşallah, çocuğu olan bir annesiniz, kadınsınız, güçlüsünüz.
Sizi tebrik ve takdir ediyorum... Destekliyorum...
Umarım çok mutlu olursunuz...
dead girl şu an 95 kiloyum ama 2 hafta sonra doğum yapıcam 87 yle hamile kaldım eğer kilo vermezsem seninle aynı durumda olucam eşim dioki kilo vermezsen burnundan getircem dio:S bende hep şişmandım zaten 21 yaşındayım o beni sewio ama şişman kadnla yaşamak istemio haklı ben bile beğenmiorum kendimi o nasıl beğensin.ama ben zayıflıcam doğumdan sonra eğer yapmazsam bende 100 lü rakamları geçerim çnkü biliorum kendimi ki bnm eşim senin eşin kadr sabırlı olmaz boşanırız yani beni ne kdr sewsede boşanır.bence senin eşin yıllarca dolmuş dolmuş bişi dememiş en sonunda tepesi atmış ve şu an bence o bi pskolojik olaylar yaşıo kendi içinde kızgın bence o yzden sana öle davranıo.aman boşver davransın manken gibi olcan yakında onun sayesine=)bnmkide aynı tepkileri vercek zayıflamam için 1 2 ay sonra beni istemiomuş beğenmiomuş iğrençmişim gibi davrancak biliorum sırf beni teşfik etmek için kilo vermeye ama ben buna izin vermicem kendim yapıcam çünkü kalbim kırılır
Canım sen bu hırsla daha ne kilolar verirsin zaten sıkıntı etmeSizin evlilik yıldönümünüz yarındı sanırım eşinin bu ilgisinin sebebi belki yıldönümünüz yaklaştıgı içindir. Zaten eşini seven, önemseyen bir insan çok uzun süre bu katı halini sürdüremez diye düşünüyorum. Hele senin bu hırsını, kilo vermelerini gördükten sonra yavaş yavaş korkmaya bile başlayabilir seni kaybetmekten İşle ilgili sıkıntılar varsa eve yansıması normal zaten canım, anladığım kadarıyla eşin işinden çok memnun değil, biraz kendi haline bırak, bi şey söyleme, seninle paylaşmak istediğinde yanına gelir zaten.
ablacım forumu genelde fırsatım oldukça takip etmeye çalışırım ancak çok cvp yazmam genelde,günlerdir konunu takip ediyorum ve çok etkilendim üzüntünle üzüldüm , kalpten diliyorum ki herşey en kısa zamanda gönlünce olsun,bu sıkıntılı süreci en hayırlı şekilde atlat inşallah, bu mubarek gece Rabbim dualarını geri çevirmiycektir.eminim ki bir sürü kk kadının kalbinden geçeceksin bu gece.
valla gorumcenize helal olsun en dogrularini soylemis gercekten ve cok guzel addimlar atmis cok iyi niyyetli biri oldugu malum bencede siz guclu olun katiyyen kendinizi birakmiyin zayiflayinca bir guzel ders verirsinizMrhaba arkadaşlar dün hiç giremedim çünkü kayınvalidemlerdeydik. Alatacak çok şeyim var ama eşim evde şuan pek yazamıyorum. Kısaca özet geçeyim
Aabada giderken gene birbirimize girdik bizi indirdi aşşağı bastı gitti. Allahtan kayın validem ve kayınpederim evde yoktu görümcem evdeymiş benim halimi görünce sarıldı noldu abla dedi. Bende başladım anlatmaya hem ağladım hem anlattım. Abisine kızdı sizin söylediklerinizi söyledi falan neyse hadi ablacım kuaföre gidelim dedi manikür pedikür saçlara fön falan neyse eve geldik. Görümcem çok güzel makyaj yapar birde makyaj yaptı. Bunları abim için değil sen kendini güzel ve cazibeli hisset diye yapıyorum çünkü öylesin abim seinle evlenebilmek için camdan atacaktı kendini o günleri na hatırlatmak lazım dedi. Neyse ok dedim ne dediyse yaptım
Adam tabi hala suratıma bakmıyor. Görümcem gitti abisin yanına yaa dedi ablam ne kadar güzelleşmiş ne kadar zayıflamış öyle tanıyamadım görünce... Eşimde hadi ya zayıflamışmı diye sormuş. Oda evet inanılmaz değilmiş benimde onun yaptıklarını yapmam lazım neler yaptıki öyle demiş... Eşimde ne dese beğeirsiniz ben onu sıkı bir kampa soktum yemiyor içmiyor bl bol spor yaptırıyorum ona... Görümcemde valla abicim banada yapmalısın bunları demiş....
İ
Neyse iftardan sonra bunun elinde gene telefon habire yazıyor. Görümcem yeminler ediyor kandil mesajı ablacm baktım diyor ama esiden asla yazmadı bana yazdırırdı üşenirdi şimdi elinden bırakmıyor görümcemn odasında ağlıyorum. Bahçeye inilcekmiş o sırada daldı odaya hadi gelmiyormusunuz dedi. Geliyoruz dedi görümcem. Bunlar önden önden indiler. Biz kayınpeder falan arkadan gidiyoruz. Sonra görümcei çektim bahçede yürüyelim biz diye. Onlar oturdu çay içiyor. Ne konştunuz dedim. Nden ağlıyor diye sormuş benim için. Oda o kadar makyaj yaptı güzelleşti bir iltifat etmedin demiş. Eşimde önce zayıflasın demiş... Zayıflamış zaten daha ne yapsın demiş. Biraz daha demiş... Nyse olay bu olayları kardeşinin veya ailesinin bilmesini istemiyor anladığım kadarıyla o yüzden ne kadarını bilip bilmediğini öğrenmek içn kardeşinin ağzını aramış. Kardeşine göre mahsus yapıyor bütün bunları. Abisi beni çok seviyormuş zayıflayayım diye taktik yapıyormuş ama ben asla yaviz vermemeliymişim zayıfladıktan sonra onu süründürmeliymilim asla yemeğini ütüsünü yapmamalıymışım... O öyle yapıyorsa sende böyle yap kaybetme duygusu nasıl oluyormuş öğrensin dedi bu egoyu söndürmek lazım ne bu kasıntılık dedi...
mubarek kandiliniz kutlu olsun herkesin duasi kabul olsun insallah
sen yapacaksin insallah canim bugün gelmedin herhalde merak ettim seni hic sorma bende 17 yasinda arkadas cevremden dolayi baslamisdim ogünden beri birakamadim bende önce kilo vereyim sonra birakacam diyorum cünkü biliyorum sigarayi birakirsam yemeklere daha cok saldiracam
ay dogru ya simdi seninki evde ondan fazla gelemiyorsun herhalde insallah hersey düzelecek canim sIkma canini yola devam
bak merakda ediyor ama naptin diye oda cok istiyor bence benim esimde inanmiyor verecegimi ama biz kadiniz istedigimiz herseyin üstesinden geliriz bunuda basaracagiz insallah
belki seninde canini sIkmak istemiyordur canim hem anlatsam ozaman birakir diyetini diye düsünüyordur belki :26:
valla gorumcenize helal olsun en dogrularini soylemis gercekten ve cok guzel addimlar atmis cok iyi niyyetli biri oldugu malum bencede siz guclu olun katiyyen kendinizi birakmiyin zayiflayinca bir guzel ders verirsiniz
Mrhaba arkadaşlar dün hiç giremedim çünkü kayınvalidemlerdeydik. Alatacak çok şeyim var ama eşim evde şuan pek yazamıyorum. Kısaca özet geçeyim
Aabada giderken gene birbirimize girdik bizi indirdi aşşağı bastı gitti. Allahtan kayın validem ve kayınpederim evde yoktu görümcem evdeymiş benim halimi görünce sarıldı noldu abla dedi. Bende başladım anlatmaya hem ağladım hem anlattım. Abisine kızdı sizin söylediklerinizi söyledi falan neyse hadi ablacım kuaföre gidelim dedi manikür pedikür saçlara fön falan neyse eve geldik. Görümcem çok güzel makyaj yapar birde makyaj yaptı. Bunları abim için değil sen kendini güzel ve cazibeli hisset diye yapıyorum çünkü öylesin abim seinle evlenebilmek için camdan atacaktı kendini o günleri na hatırlatmak lazım dedi. Neyse ok dedim ne dediyse yaptım
Adam tabi hala suratıma bakmıyor. Görümcem gitti abisin yanına yaa dedi ablam ne kadar güzelleşmiş ne kadar zayıflamış öyle tanıyamadım görünce... Eşimde hadi ya zayıflamışmı diye sormuş. Oda evet inanılmaz değilmiş benimde onun yaptıklarını yapmam lazım neler yaptıki öyle demiş... Eşimde ne dese beğeirsiniz ben onu sıkı bir kampa soktum yemiyor içmiyor bl bol spor yaptırıyorum ona... Görümcemde valla abicim banada yapmalısın bunları demiş....
İ
Neyse iftardan sonra bunun elinde gene telefon habire yazıyor. Görümcem yeminler ediyor kandil mesajı ablacm baktım diyor ama esiden asla yazmadı bana yazdırırdı üşenirdi şimdi elinden bırakmıyor görümcemn odasında ağlıyorum. Bahçeye inilcekmiş o sırada daldı odaya hadi gelmiyormusunuz dedi. Geliyoruz dedi görümcem. Bunlar önden önden indiler. Biz kayınpeder falan arkadan gidiyoruz. Sonra görümcei çektim bahçede yürüyelim biz diye. Onlar oturdu çay içiyor. Ne konştunuz dedim. Nden ağlıyor diye sormuş benim için. Oda o kadar makyaj yaptı güzelleşti bir iltifat etmedin demiş. Eşimde önce zayıflasın demiş... Zayıflamış zaten daha ne yapsın demiş. Biraz daha demiş... Nyse olay bu olayları kardeşinin veya ailesinin bilmesini istemiyor anladığım kadarıyla o yüzden ne kadarını bilip bilmediğini öğrenmek içn kardeşinin ağzını aramış. Kardeşine göre mahsus yapıyor bütün bunları. Abisi beni çok seviyormuş zayıflayayım diye taktik yapıyormuş ama ben asla yaviz vermemeliymişim zayıfladıktan sonra onu süründürmeliymilim asla yemeğini ütüsünü yapmamalıymışım... O öyle yapıyorsa sende böyle yap kaybetme duygusu nasıl oluyormuş öğrensin dedi bu egoyu söndürmek lazım ne bu kasıntılık dedi...
Mrhaba arkadaşlar dün hiç giremedim çünkü kayınvalidemlerdeydik. Alatacak çok şeyim var ama eşim evde şuan pek yazamıyorum. Kısaca özet geçeyim
İ
yazmıştım ama okumadın sanırım sen
Daha önce bir gün öyle bir gün böyle olması konusunda moralini bozmamak için fikrimi yazmamıştım ama benim mantıklı bir açıklamam var. bir erkeğin etrafında güzel bir bayan varsa ve diyalogları da iyiyse (eşini aldatıyorsa demiyorum, belki sadece hoşlanıyor veya o bu sebeple sık görüşmeye başlamış) içine dönüp eşine haksızlık ettiğini düşünebilir, sonra vicdanını rahatlatmak için eşine çok iyi davranır. esasında sebepsiz iyi davranış 'sende benimle böyle ilgilen' anlamına gelebilir. eşine ne kadar iyi davranmak istese de eşini diğer bayanla da karşılaştırmadan duramaz; neden kilolu, neden bakımsız, neden güzel giyinmiyor, neden bu kadar somurtuk, neden benle ilgilenmiyor, elalem benle bu kadar ilgiliyken en yakınım karım neden böyle diye sorabilir kendi kendine.Canım iyi güzel söylüyorsun da onuda anlamaya çalışıyorum. Bir gün öncesi sevip sarıldığı hdi artık sensiz uyuyamıyorum dediği kişiye bir gün sonra bunu yapıyor başka ayak olsa önceden beri soğuk olmazmıydı ? Bende öyle düşünüyorum canım başkası varsa zaten kabul edemem. Önce kilo verip sonrada güzellik ve makyaj kursuna gitmeyi planlıyorum bu seneyi bu şekilde geçiricem eğer devam ederse tavırlarına ve başka şeylerde çıkarsa yurt dışına gidicem ve orada bir yer açmayı hedef koydum. Bu seneki hedeflerim o akdar çok ki hepsini başarıcam allahın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?