Bende güzel haberler yazmayı o kadar çok istiyorum ki bir gün şuraya eşim benden özür diledi yazmayı inan canım her yattığımda o hayalleri kuruyorum hep bana hayran hayran bakacağı anları düşlüyorum. Elimde değil hep kıskanç olmuşumdur bazen olurdu kardeşlerinden bile kıskanırdım. Oysa çok severim kardeşlerini. Yapım böyle bazen kendi kardeşlerimden bile kıskanırdım. Oda bende aşırı kıskançtık anlıyorduk birbirimiizzi sorun olmuyordu. Her gün baktığım telefonunu vermiyor köşe bucak saklıyor şimdi buda beni daha da çıldırtıyor :) inşallah hep beraber verelim şu kiloları ne eksiğimiz var verenlerden bizde vericez inanıyorum ben. Hoş sizlerin kilosu benimkinin yanında o kadar azki. Desteğinize çok ihtiyacım olacak bu dönemde. Çok ama çoooook teşekkürlerrr
ozaman onu kizkandirmanin sirasi geldi bugün almadik hemen verelim ama insallah seneye yaza kadar zaman veriyorum bize fistik gibi olacaksin bak gör
ama az yemekle gercekden olmaz tatlim kizarmis ekmek yemissin kara ekmek yemege dikkat et mesela beyaz ekmek hem sisiriyor hem doydugumuzu anlamiyoruz meyveyi bi arkadas söylemis zaten bende okudum 4 den sonra yenilen meyve metobolizmayi yavasladiyor kendinden seker icerdigi icin benim kardesim 130 kilo falan idi erkek ama erkekler daha kolay veriyor ama oda az yemedi daha cok protein agirlikli yedi ben diyetisyene de gittim mesela yumurtayi sevmiyorum yazmissin ama sabah kahvaltida 1 has yumurta yesen gün boyu tok tutar benim doktor vucut o haslanmis yumurtayi eritmek icin 7 saat ugrasiyor demisdin protein yag yakmani sagliyor onu eritecem diye ispanak canim cok faydali kilo verirken form caylari haftada 2 kere icebilirsin benim metobolizma yavas calisir kayisili form cayinin tadina bayildim ama hergün icme sakin vucut onada alisiyor aklima geldikce yazarim canim cok istiyorum senin icin ve kendim icinde
yemeklerde ayran ic oda cok faydali ama ac birakma kendini esimde suan 10 kilo verdi oda aksam yemeklerini yemiyor öglen kendine döner aliyor et salata ayran aksam bana yemek yapma diyor zaten bize kilo yapan seyleri biliyoruz birde icaatda gecirdikmi fistik gibi oluruz inan
makarna beyaz ekmek pilav kizartmalar tatlilar bunlar bizi sisiriyor kilo yapiyor bunlardan uzak durmaya calismaliyiz bi yerde okumusdum yine bi yiyecegi 40 gün yemezsen onun tadini unutuyormussun bilmem esas mi ama bayadir beyaz ekmek yemedim herhalde tadini unuttum gibi yine esim mesela ekmeksiz masaya oturmazdin pilav olacakdin artik aramiyorum onlari canim cekmiyor istemiyorum diyor
bende cok kizkanc bi insanim ama kilo verdikce o takinti da yavas yavas azalacak canim gör bak özgüvenin geri geldimi sen sallina salina gezeceksin o seni merak edecek güzel hayaler kur hersey senin elinde yapacaksin ben inaniyorum sana