• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası biriyim :(((

Arkadaşlar valla adresim veresim var size gelin dövün şu adamı :) allah hepinizden razı olsun yalnız olmamak çok ama çok güzel. Ama bayramdan sonra onu ikna etmeye çalışıcam ya bir evlilik terapistine yada bir psikoloğa götürmek istiyorum son kez bunu kızım için yapmalıyım diye düşünüyorum.

Mavicim keşke dediğin gibi olsa ama dediğin gibi açık saçık gezmeye karar verdim (allah beni affetsin) askılı giydirmez elbise giyersem uzun tayt giydirir. Askılı ve taytsız elbiselerimi giymeye karar verdim. Dekolte de olacaktır mutlaka o zaman çıldıracak eminim. Apartmanda böyle gezdirmeyen adam sokakta neler yapacak kimbilşr...allahım yardım et bana bu konuda :)

yok kız dışarda öyle dolaşma evde aç dedim ben :) ters teper dışarda süslü olabilirsin ama sınırları zorlama :)

yok kız dışarda öyle dolaşma evde aç dedim ben :) ters teper dışarda süslü olabilirsin ama sınırları zorlama :)

Evde hep öyleyim canım. Evde umrunda değil ki apartmanda öyle görünce bu kılıkla dolaşma biri görecek dedi sadece :( dışarıya da çıkıcam. Ailesine gidicez belkimiftara o zaman görecek...

Canım o konuda hakkını yiyemem geçmişte eşim çok uğraştı koşu bandı aldı. Spora yazdırdı çocuğa ben bakarım dedi. Hepsini de yaptık hafta sonları çocuğa bakıyordu ben spora gidiyordum. Ama ben akıllanmadım sonunda bu hakaretlerin hepsini hakettim :((((
Bıktı benden bıktı uğraşmaktan artık uğraşmıyor umrunda değilim artık :(

taşlar yerine oturuyor canım eşini az çok çözdüm on kilo çok etkilemez çünkü hep bu seviyede bırakmışsın o da artık yorulmuş inanmıyor sana ve böyle de görmek istemiyor artık sadece sabırlı ol ve yirmi kilo kadar ver o zaman inanacaktır sana sen evlenmeden önceki halinden bile daha güzel olacaksın 80 le aşık olmuş sana 60 larda ellilerde kara sevda olur :)

Allah sana da yardım etsin kocalarınıza Allah fikir versin dediğin gibi okumakla bu işin alakası yok insanın içinde vicdan merhamet sevgi olsun bunlar yeterli ben bu tür şeylere alışık değilim bana hem garip geliyor hem de üzülüyorum kendime yapılmış gibi hissediyorum okurken çünkü ben 11 senelik evliyim hiç eşimden kötü bir söz duymadım insan ne için evleniyor ki zaten iyi günde kötü günde beraber olmak için değil mi ? ben hasta olup yattığımda eşim beni bebek gibi yıkadı yatırdı ama o hasta olduğunda da bende ona gözüm gibi bakıyorum zaten bir evin içindeyiz insan düşman gibi birbirinin gözünü oyar mı hiç ? Allah bu adamlara vicdan versin

evet yaaa
ben onun konu mankeni miyim seks objesi miyim
aman her daim güzel bakımlı olayım yaranayım da yaranayım gözü dışarda olmasın (bırakın yaaa gözü dışarda olanın karısı dünya güzelide olsa yine aldatır yine aldatır)
valla feminist duygularım kabarıyor sanki erkeklere sunulmuş bie metaryal gibiyiz
insan her döneminde her yaşında bir olmaz ki karakter meselesi işte
12 senelik evliyim benle ilk evlendiğinde de 79 kilo değildim yaa 47 kiloydum

evet yaaa
aman her daim güzel bakımlı olayım yaranayım da yaranayım gözü dışarda olmasın (bırakın yaaa gözü dışarda olanın karısı dünya güzelide olsa yine aldatır yine aldatır)
valla feminist duygularım kabarıyor sanki erkeklere sunulmuş bie metaryal gibiyiz

bende kiloluydum 83 kiloydum doğum da aldım kilolarımı ama eşim hiç bir gün bana bir şey demedi ben kendim çok rahatsız oluyordum çünkü giyinmeyi çok sevdiğim için kendi çabamla 28 kilo verim şu an 55 kiloyum her insanın hayatında inişler çıkışlar olabilir önemli olan karşı tarafın bunu kullanmaması yardımcı olması

bende kiloluydum 83 kiloydum doğum da aldım kilolarımı ama eşim hiç bir gün bana bir şey demedi ben kendim çok rahatsız oluyordum çünkü giyinmeyi çok sevdiğim için kendi çabamla 28 kilo verim şu an 55 kiloyum her insanın hayatında inişler çıkışlar olabilir önemli olan karşı tarafın bunu kullanmaması yardımcı olması

çok güzel kutlarım seni güzel vermişsin
yani ne kadar bi zaman aralığında verdin
83 kilodan 55 kiloya ne kadar zamanda düştün
ve özellikle dikkat ettiğin şeyler
ve özellikle yaptığın şeyler nelerdi
bilgilendirirsen sevinirim

Canım o konuda hakkını yiyemem geçmişte eşim çok uğraştı koşu bandı aldı. Spora yazdırdı çocuğa ben bakarım dedi. Hepsini de yaptık hafta sonları çocuğa bakıyordu ben spora gidiyordum. Ama ben akıllanmadım sonunda bu hakaretlerin hepsini hakettim :((((
Bıktı benden bıktı uğraşmaktan artık uğraşmıyor umrunda değilim artık :(

ya işte olay bu zaten aslında kımseye fatura kesmemek lazım
bu kılolar sadece tembellıgımız yüzünden bizim üstümüze yapıştı kaldı
ve herkes kendınde bi laf etme hakkını buluyor biz vermedıkce
zaten eşlere kızıyoruz ama aslında biz kendımıze kızıyoruz
bunu kendimize nasıl yaptık diye,benım eşımde senın eşinin eskı halı gibi süreklı zayıflamam için çabalıyor falan
demekkı oda bıkacak ve bana bunları yapacak...
ama n eyaparsa yapsın ben kendımı artık zayıf görmek ıstıyorum...
haydı canım el ele verıp atlatalım şu dönemleri

sorma valla gitsin tam numunelik benimkisi
ama inan olsun başaracağım
istediğim kiloya düşeceğim
ondan sonra ilk iş dolabımı yenilemek
kendinme şöyle coll tarz bi şey olcam
o da kedinin ciğere baktığı gibi baksınn

sana bişi diyim hayatımda en sadistçe keyıf aldıgım an benım zayıflayıpta onun cevremde dolandıgında
ona yüz vermemek ve yzünde gördügüm çaresızlıkk
ben senın kocanımmm bana boyle davranamazsınnn afedersın ıt muamelesı yapyıosun vs.. derken
valla canım senden ogrendıom cokta keyıflıymıs senın gibi biriyle bırak aynı odada kalmayı aynı evde kaldıgıma sukret dıyodum..:)
ama dedıgım gibi kilo aldım işte yine:(
seın kac kılo fazlan var??
bende dolabımı yenılıycem
2014 bızlerın miladı olsunnn

Bu sabah itibari ile 111 kg canım

sanırım 12-13 gün oldu canım valla hiçte fena degilll daha 2 hafta olmadan 12 kılo atmak...
şu 20 kıloyu bi gör emın ol motıvasyonun kat kat artacak..:46::46::46:

evet yaaa

bide rahatsızlanmışsın amelıyat olmuşsunn hem keyfı bıle olsa bırıne boyle davranılmazzz
gercekten esını seven deger veren bırı alır karsısına senı her halınle sevıyorum benımm için degil saglıgın için veya yenı gardolabın için bunu başarmalısın sen basarırsın güvenıyorum falan derr
ama nerdeee

maşallahh çok ciddi bi rakam..
vermekte cok zor tabi ama verdıkten sonra şu koruma işi bence çok çok çok daha zor

ya işte olay bu zaten aslında kımseye fatura kesmemek lazım
bu kılolar sadece tembellıgımız yüzünden bizim üstümüze yapıştı kaldı
ve herkes kendınde bi laf etme hakkını buluyor biz vermedıkce
zaten eşlere kızıyoruz ama aslında biz kendımıze kızıyoruz
bunu kendimize nasıl yaptık diye,benım eşımde senın eşinin eskı halı gibi süreklı zayıflamam için çabalıyor falan
demekkı oda bıkacak ve bana bunları yapacak...
ama n eyaparsa yapsın ben kendımı artık zayıf görmek ıstıyorum...
haydı canım el ele verıp atlatalım şu dönemleri

sana bişi diyim hayatımda en sadistçe keyıf aldıgım an benım zayıflayıpta onun cevremde dolandıgında
ona yüz vermemek ve yzünde gördügüm çaresızlıkk
ben senın kocanımmm bana boyle davranamazsınnn afedersın ıt muamelesı yapyıosun vs.. derken
valla canım senden ogrendıom cokta keyıflıymıs senın gibi biriyle bırak aynı odada kalmayı aynı evde kaldıgıma sukret dıyodum..:)
ama dedıgım gibi kilo aldım işte yine:(
seın kac kılo fazlan var??
bende dolabımı yenılıycem
2014 bızlerın miladı olsunnn

sanırım 12-13 gün oldu canım valla hiçte fena degilll daha 2 hafta olmadan 12 kılo atmak...
şu 20 kıloyu bi gör emın ol motıvasyonun kat kat artacak..:46::46::46:

aahh boyum 1.50 kilom 79 var artık fazlalıkları sen hesapla

çok güzel kutlarım seni güzel vermişsin
yani ne kadar bi zaman aralığında verdin
83 kilodan 55 kiloya ne kadar zamanda düştün
ve özellikle dikkat ettiğin şeyler
ve özellikle yaptığın şeyler nelerdi
bilgilendirirsen sevinirim

tam 1 senede verdim hiç özel bir şey yapmadım ağır ağır kilo verdim hamur işi yağlı tatlı kızartma abur cubur onları hayatımdan çıkardım geri kalan sebze meyve bakliyat et süt yumurta onları yedim akşam 7 de sonra meyve dışında bir şey yemiyorum yürüyüş spor yaptım yani öyle yok karatay diyeti yok dukan diyeti ben uygulamadım ben bunları hala uyguluyorum yaşam tarzım gibi oldu

tam 1 senede verdim hiç özel bir şey yapmadım ağır ağır kilo verdim hamur işi yağlı tatlı kızartma abur cubur onları hayatımdan çıkardım geri kalan sebze meyve bakliyat et süt yumurta onları yedim akşam 7 de sonra meyve dışında bir şey yemiyorum yürüyüş spor yaptım yani öyle yok karatay diyeti yok dukan diyeti ben uygulamadım ben bunları hala uyguluyorum yaşam tarzım gibi oldu

yaa canım bende tam onu diyorum işte
fazla sıkıntıya girmeden yaşam tarzı haline gelsin
bende şuan senin yaptıklarını yapıyorum
biraz ramazan dolayısıyla bende aksadı ama
bayramdan sonra tam gaz

kızlar yaklaşık 2 ayda 15 kılo vermıstım elma dıyetıyle

sadece elmaya bagımlı kalmak dogru degıl gibi gözüksede
haftaiçi elma dıyetı haftasonu 2 gün serbest olarak bunyemı bozmadan 2 ayda verdım 15 kılo
elma sevıyosanız denemeye deger
ben yıne başladım dün itibariyle

kızlar yaklaşık 2 ayda 15 kılo vermıstım elma dıyetıyle

sadece elmaya bagımlı kalmak dogru degıl gibi gözüksede
haftaiçi elma dıyetı haftasonu 2 gün serbest olarak bunyemı bozmadan 2 ayda verdım 15 kılo
elma sevıyosanız denemeye deger
ben yıne başladım dün itibariyle

anlamadı yaaa
sadece elma mı
nasıl uygulanıyor

yaa canım bende tam onu diyorum işte
fazla sıkıntıya girmeden yaşam tarzı haline gelsin
bende şuan senin yaptıklarını yapıyorum
biraz ramazan dolayısıyla bende aksadı ama
bayramdan sonra tam gaz

inşallah canım böyle kilo verdiğin zaman geriye almıyorsun ben almadım ara sıra yemeği kaçırsam bile bakıyorum ertesi gün en fazla 300 500 gr almışım onu da yemeğimi tekrar azaltıyorum bakıyorum tekrar gitmiş verdiğim kilo hem ben çok aç kalmaktan da yana değilim insanı güçsüz düşürüyor bir de benim migrenim var ilaç kullanıyorum o nedenle de fazla aç kalamıyorum ama ekmeksiz yaşamak da işe yarıyor kahvaltılarda ara sıra mısır gevreği de tüketebilirsin

inşallah canım böyle kilo verdiğin zaman geriye almıyorsun ben almadım ara sıra yemeği kaçırsam bile bakıyorum ertesi gün en fazla 300 500 gr almışım onu da yemeğimi tekrar azaltıyorum bakıyorum tekrar gitmiş verdiğim kilo hem ben çok aç kalmaktan da yana değilim insanı güçsüz düşürüyor bir de benim migrenim var ilaç kullanıyorum o nedenle de fazla aç kalamıyorum ama ekmeksiz yaşamak da işe yarıyor kahvaltılarda ara sıra mısır gevreği de tüketebilirsin

oooo bende de migren var acıkınca başım ağrısın hemen migrenimi tetikliyor
evet senle aynı fikirdeyim öyle yok karatay yok dukan öyle ağır diyetler
bi kere diyet havasında olmayım sıkılmayım yeter

yani şuan bol su içmeye hareket etmeye
yağlı ve hamur işlerinden uzak durmaya
fast food yememeye abur cubur
bide onun dışında porsiyonlarımı küçülttüm o kadar

Back