Acimasiz şekilde terkedildim.. Dogru insani asla bulamicam :(

Ne deseniz haklisiniz inanin. Isinde gucunde herseyinde gayet basariliydi karakterini dusunme tarzini ciddi olusuni kenfisini öyle göstermesini begenmistim baslarda Hic böyle degildi inanin. Evet hata ettim dogum gununu ustflik o benim hakkimda öyle seyler hissetmesi fln asla bilemezdim sadece saf duygularla sevdim...... icimde hic bisey kalmadi ztn o insan hic sevmemis daha fazla vicdan yapti tek o Allaha havale ediyorum kendim dinleniyorum artik....

Ne okudum ben ya :/ virgüller çöpe mi gitti?
Ay bırakın bu aşk sandığınız içi boş olan şeyi lütfen

Ve ben rabbimden hep hayirlisini istemistim o cikti karsima malesef. Mucize sekilde olmustu tanisma hdrsey ruyaydi bitti bilsem asla der hic bulasmazdim bild inandim malesrf... yeni biriyle tanisma etme kolay dgl Ustelik turk musluman fln bulmak..

Uykum açıldı iyi oldu

Ay daraldım okurken. Kendine bunu niye yapıyorsun ?? Ya bi insan sevıyorsa seviyordur sevmıyorsa sevmıyordur. Seven adam asla bırakmaz. Neden sürekli ayrıldı geldi barıştık sonra tekrar ayrıldı geldi barıstık olaylarına giriyorsun. O adamın esrardan kafası bulanmış ve bi geleceğiniz yok. Artık bunu kendine yapma ve kesin olarak bitir ve yoluna bak görüşme konuşma gerekırse numaranı değiştir ulasamasın

Bu insan dönerse sende kabul edersen seni nikah masasında tek başına bırakır. Arayınca açma gönlünü eğlendiriyor seninle. Doğru birini bul elbet çıkar karşına. Bulduğun insanı iyice tanımadan elini bile tutma.

Zaten uyuşturucu madde kullanan birinin psikolojisi ve karakteri normal bir insanınki gibi olamaz. Dünyada başka erkek mi kalmadı? Ne bu çaba? Tam olarak cinsel bir deneyim yaşamadığınız için arada bir seni yokluyor. Özlediğinden veya sevdiğinden aramıyor. Umarım kendine gelirsin bir an önce ve kendine yakışır düzgün biriyle güzel bir ilişkin olur

Cinsellik odaklı olduğuna inanmıyorum. 3 saat mesafedeki farklı ildeki bir insanla cinsellik odaklı ilişki olmaz. Bana ikiniz de karakteri oturmuş gibi görünmedi.

Bebem diş çıkarıyor bu aralar hobi olarak uyumuyorum, o yüzden her türlü konu benim

Ve ben rabbimden hep hayirlisini istemistim o cikti karsima malesef. Mucize sekilde olmustu tanisma hdrsey ruyaydi bitti bilsem asla der hic bulasmazdim bild inandim malesrf... yeni biriyle tanisma etme kolay dgl Ustelik turk musluman fln bulmak..

Bu kafadan çıkın
Türk ve müslüman olmadan önce adam olsun
Türk ve müslüman buldun, adam esrar içiyor, sizi yatağa atmak için olmadık dalavere çeviriyor, neye yaradı milliyeti ve dini ?

Uzak dur bağımlıymış işte madde kullanıyor diyorsun, seviyorum gel evlenelim dese bodoslama gideceksin evliliğe. Adamın gel gitleri var kendi içinde belki senin yanına da bişeyler çekip öyle geliyodur. Ne olmasını istiyorsun seninle cinsellik yaşasın yaşasın bıraksın mı ya da sana zarar mı versin. O öyle biri değil dediğini duyar gibiyim, bilemezsin ki beyni o an ne düşünür. Uzak dur bu kişiden. Karşına doğru kişi çıkana kadar da bekle.

Cinsel birliktelik yaşamak için sizi oyalamış,doyuma ulaşınca yol vermiş bu kadar basit görmüş sevgini.

Yaptığınız saygısızlık. Derdinizi anlatıp öneri istiyorsunuz ama yazım şekliniz berbat ötesi. Siz önce bize saygı duyacaksınızki bizde size vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…