Acımasız Hemşire

Canım bende o ıgneden cok vururdum 4 kez tup yaptırmış bırı olarak.. O kadar acı veriyor ki bende bır keresinde cıgerım sokuluyor sandım. Zaman getıkce gobegımde agrı hissettim aksama dogru bır baktım ki karnım mosmor cok zor getiren. Bazı hemşireler yapamıyor bunu dikkatli olmak lazım ıgne dısardakı cıkmamıstır bencede ıcın rahat etmezse doktorunla görüş.. gecmıs olsun tedavinn hayırlı olur ınsaşşah

Şaka mi bu konu ciddi anlamda anlamadım yani üst üste yapılınca acı olmasi zaten normal bu kişinin kendisi ile alakası yok. Diğer konuda her yapılan enjeksiyondan sonra biraz bastırın derler zaten kan gelmesin diye enjeksiyon yapıldığında kasa yapılır kolay kolay çıkmaz. Bir de iş yoksa oturup çay İçmeleri sorun değil. 7 hemşire bile olsa kayıtlı oldugunuz aile sağlığı elemanı enjeksiyinunuzu yapar ya da o asmde bulunan enjeksiyon hemşiresi varsa o yapar diğer kişiler sizi bağlamaz.

Geçmiş olsun. Ben de geçen gün aynı olayı yaşadım. Benimki mandalina kadar değildi ama epey kanamış çamaşır kan olmuş bantlandığı halde.. Yaklaşık 2 aydır aynı hemşire yapıyor iğnemi, ilk kez böyle acıdı ve kanadı. Şunu farkettim sol loba yaparken hiç acı duymuyorum, sağ lobda sıkıntı oluyor Bu arada ilacın çok azı dışarı çıkabiliyor ama etkisinin çok fark ettiğini sanmıyorum.

He bu arada bir hemşire tanıdığım söylemişti. İğne vurdururken, ampülden ilacı çektikten sonra hemşireden iğnenin ucunu değiştirmesini iste demişti, o zaman hiçten bir şey duymuyormuşsun. İlaca sokunca iğnenin üzerindeki kaygan tabaka yok oluyormuş.

Kanar bazen.Normal.Kilcal damarlar var orada.Aslinda enj sonrasinda biraz bastirsaniz iyi olurdu.Igne cikmis ne demek anlamadim.Sorun yok enjeksiyonda.

Bastır demesinin ilaçla ilgisi yoktur kan çabuk dursun diye öyle diyorlar sanırım çünkü tahlil için kan verdiğimde de her seferinde pamuğu bastırın bir süre diyor hemşireler. Geri çıkacak bir ilaç yok halbuki ortada.

Herkese teşekkür ederim, doktora soracağım göbekten vuruluyor mu diye. Kollarımdan de her iki günde bir kan alınıyor vücuduma giren iğne sayısı baya fazla. Yorum yazarken lütfen kırıcı olmayın tüp bebek tedavisi insanı psikolojik fizyolojik ekonomik hatta sosyolojik anlamda yoruyor. Sizden giden çok şey varken bir evlat müjdesi hayaliyle yanıyorsunuz. Dün eczacı da sorun çıkardı. Insan sanıyor ki toplumdan destek görür. Öyle değilmiş. Yazabileceğim çok şey var ama yazmaya anlatmaya ne benim ne de benim durumumu yaşayanların mecali var.

Koldan değil kalçadan iğne. Kanamamasi gerek diye biliyordum ama olabiliyormus. Yine de cok kan gorunce korktum

Canim benim tedavi sureci zor bi surec allah yardimcin olsun ve tez zamanda kucağına sağlıklı bi evlat versin. Bu gunlerde geçecek. Sıkma canını dedigin igne kas içine yapılıyor sanirim o yuzden gobekten olmaz. Kalcana kolonyali pamuk koy ılık havlu da koyabilirsin. Sertlik olmasin apse yapmasin yeterki.

Igne cikmaz disari.Bunun icin sikayet ederseniz eliniz bos donersiniz haberiniz olsun.Oluyordu boyle gereksiz sikayetler guluyorduk.

Bakın haklısınız ama dışarıdan kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez toplum siz bebek için uğraşıyorsunuz diye neler çektiğinizi anlayıp size destek olamaz. Çünkü sizde dışarı çıktığınız da kimin ne sorunu olduğunu kimin ne hastalıklarla ugrastigini biliyor musun ? O yüzden siz emek verip ugrastiginiz bebisiniz için güçlü olmak zorundasiniz kimse sizin canınızı yakıp bundan keyif almıyor zira.

Igne cikmaz disari.Bunun icin sikayet ederseniz eliniz bos donersiniz haberiniz olsun.Oluyordu boyle gereksiz sikayetler guluyorduk.
Benim arkadaşımı evde arayıp ilaç yazmadi gi için şikayet etmişlerdi ya

Yazıklar olsun şu mesleğini hakkıyla yapmayanlara özellikle sağlık sektörü çok önemli insanların zaten ilk ihtiyacı olan şey moralken bazı hemşireler doktorlar hatta danışmadakiler insanlara ne hakla kötü davranir aklım almıyor (mesleğini hakkıyla icra edenleri tenzih ederim) o kadar atanmayı bekleyen insanlar var madem bu işi istemeden yapıyorlar defolsun gitsinler hemşireyi kesinlikle şikayet edin bu nasıl bir davranış şeklidir böyle artık böylelerine dur demek lazım!! Inşallah bir sorun olmaz...

iğne kalmaz orda bastır çıkmasın derken ilacı kastetmiştir geri delikten kaçmasın diye.

bir daha o hemşireye vurdurmayın, sağlık merkezindeki doktora da şikayet edin böyle böyle diye. her gün gelip vurdurmayın diye yapmıştır bir daha ona gitmeyin diye. ne garip insanlar var ben anlamıyorum ya.

Bu tarz iğnelerin yavaş verilmesi gerek.
İğne dışarı çıkarmış iyi bastırdın mi?
Git yarın saglik ocaklarininda başı oluyo şikayet et.
Böyle yapacaksa işini hiç yapmasin.
Ayrica adini soyadi al sağlık bakanlığınada şikayet et.
Bende bi kaç ay önce oldum bu tedaviyi inan bak saglik ocagindako hemsireler nasil titizleniyordu. Yavaş ve dikkatli vermiyorlardı iğneyi.
Gecmis olsun.

Menogon zaten yağlı bir ilaç yani hemşire kendjni yirtasa hızlı veremez ilacı yavaş gelir enjektorden. Ayrıca sağlık ocaklarında baş olayı diye birşey yok aile hekimligimde bir doktor bir hemşire var kalabalik olduguna bakmayin herkes kendi bolgesinden sorumlu o yüzden gidip oraya şikayet etmesine gerek yok direk sağlık Bakanlığına arasin soylesin.(ortada şikayet edilecek birsey yok ama yine içi rahat etsin ha birde toplum sağlığı merkezleri var oraya da edebilir ) Birde menogon yağlı bir ilaç olduğu için ilacı zerk ederken yakar.

Aman aman yine başlamışlar şikayet et flaan diye ne yapmış hemşire hanım bayanı azarlamış mi zamanını mi çalmış işini mi aksatmış ...defolsun gitsinler havada uçuşuyor neymis cay çorba içiyormuş size ne işi yoksa çay da içer yemekte yer hazır olda hasta mi beklesin neymiş yukarıya çıkmış eee belki ordaki arkadaşına yardıma gitti veyahut ta başka biseye ne oluyor yani olabilir konu sahibi abartıyorsn actigin konu başlığından belli acımasız hemşire wowww hemşire senin acı çekmenden zevk alıyordu zaten pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…