Acımasız Hemşire

Şikayet etmeyi düşünmüyorum şikayetim bir durum yok. Sadece yarın başka hemşireden isteyeceğim. Ilaç dışarı çıkmıştır endişesi dışında derdim yok birazcık itilip kakilmaya alismislik durumu var hatta. Inşallah bu tedaviyi gören herkesin yüzünü güldürür Allah

Hayata karşı nefretiniz kusmuşsunuz. Hemşire canımı acıttı mahremiyetime saygı göstermedi ben daha masadan kalkmadan kapıyı açık bırakıp gitti. Ben bu denli kan görmesem buraya konu açmazdım actigim da iyi oldu zamanla yine kan görebilirmişim onu öğrendim. Ben de çalışan bir insanım ve elbette elestirildigim kendimi düzeltmem gereken konular oluyor. Ama sağlık çalışanları küçük dağları kendilerini yaratmış gibi canımızı acittiklarinda bile of dememizi istemiyor eleştiri kabul etmiyorlar. Yine de tek derdim tedavimin aksamamasiydi çünkü çok zor bir süreç.

Şimdi sürekli bildirim geliyor yorum yazdım diye. Tamam arkadaşa hak verdiğim hususlar var ama bu kadar karalamada olmaz yani. Demek üst katta da uygulama odası var oraya çağırmış ne var bunda anlamadım. Sizin iş yerinize arkadaşlarınız uğramaz mı bazen herkese olabilir yada arkadaşlarınızla muhabbet etmez misiniz? Sonuçta orası acil servis değil aile sağlığı merkezi. Uygulamada sorun yoktur. Kaldı ki müsküler enjeksiyon dediğimiz uygulama sonucu felçte kalabilirsiniz bundada yanlış iğne diyemezsiniz buda anatomik varyasyondur yani bunda bile hemşirenin suçu olmayabilir demek istiyorum. Tamam davranışı kaba, çirkindi derseniz bunu anlarım ama burda hiç birşey bilmeyen herkes ahkam kesmiş yok artık ya diyorum

İğneyle içine zerk edilen sıvı dışarı çıkmış mıdır demek istiyorum. Çünkü günü gününe almazsam tedavimi aksatır
Cikmamistir. Boyle olumsuz dusunup sureci etkileme. 5 yil sonra tedavi ile sonuca ulasan birisi olrak sana dua edecem. InsAllah bu denemende kucagin dolar. Hemsire falan takma kafana. Tedavine yogunlas canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…