• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acımasız Hemşire

İgne acaba damara gelmiş olma ihtimali var mı?
Dikkat edin. Bir kaç gün sonra kontrol edin bakalım orada beze oluşacak mı?
Anneme yapılan bir igne kalçasında beze oluşturdu ve kadıncagız 1yıldır bacaklarına vuran bir agrıdan dolayı haraketleri kısıtlandı maalesef
Kola yapılan ignenin yerinin morarma sebebi, o bölgeyi igneden sonra ovalamaktan dolayı oluyormuş.Ovalamayıp sadece bastırmak gerek diye duydum ben
Çok geçmiş olsun Bu arada.
Bende aylık penisilin vuruldugum dönemlerde,sedyeden kalkamazdım felaket bir ağrı olurdu.Nihayetinde de, tedaviyi erkeknden kestim kurtuldum:KK45:

Merhaba hanımlar inanılmaz sinirliyim.
Tüp bebek tedavisindeyim Gonal f iğneni kendi kendime vuruyorum. Menogon diye bir iğne var onu sağlık ocağına veya acile gidip vurdurmak gerekiyor hergün.

Bugün gittim saglik ocagina enjeksiyon odası boş hemsireyi aradilar hastalar ust kata gelsin dedi gittik 7-8 kisi masa basi cay muhabbet.

Geldi bir hastadan sonra beni aldı verdim iğneyi bir vurdu ki iğneyi akıllara zarar. Altı üstü bir iğne demeyin hanımlar ben rahim filmi çektim böyle canım yanmadı. Pamuk koydu diyor ki bastır çıkmasın. O an error verdim iğne çıkacak mi ne diyo diye bastıracaktım, kapı açık gitti anlayişsız, ben de hemen giyindim çıktım. Yürürken bile topalladim 1 saat.

Akşam oldu ayıptır wc girdim. Sabah akşam iç çamaşırı değiştiririm ben çıkardım bi baktım mandalina büyüklüğünde bir kan lekesi. Bi an öyle korktum ki tedavi devam ederken adet mi oldum diye. Sonra farkettim iğne vurulan yerden olmuş.

Canımın yandigina mi üzüleyim, gördüğüm muameleye mi?

Yapabileceğim bir şey olduğunu sanmıyorum.

Sizce iğne çıkmış mıdır ordan. Böyle saati saatine önemli iğne etkisi cok önemli zaten büyümüyor yumurtalar...
Lütfen ama lütfen sikayet edin. Susmayin sustukça azitiyor bunlar. Bimere yazin cimere yazın. Ama susmayin. Ne hakla çay içtiğin yere hastayı çağırırsin.

Nasıl edeyim kalçamda sadece bir iğne izi var zaten dünya başıma yıkılsa şu günlerde peşinden koşamam. Yarın oraya gidince diyeceğim dün bana bunu yaptınız tepki göstereceğim. Iğne çıkmış mıdır sizce?
184 sağlık bakanlığı arayıp hemşireyi şikayet edin yanına kalmasın bu başkalarına da böyle yapar.

Üst kata neden çağırdılar neodası orası?
Enjeksyon odasında yapılıyosa siz oraya çağırıcaktınız gitmiycektiniz. Şikayet edin yerinde değil başka yerde yapıyo muamele kötü ...

Bende 1 haftadır iğne oluyorum ve inanılmaz korkum var hemşire ilkgünler tahammül etti yatarım kalkarım ay hazır değilim derim acıtma derim vs vs şimdi tam uzanırken yapmaya başlıyo yoksa yarım saat benim vırım tırım :) Daha iyi oluyo

Başka yere gidin belediyelerin ücretsiz sağlık birimleri oluyo yakında muhakkak vardır çok daha gğleryüzlü anlayışlı oluyolar

Üst kata neden çağırdılar neodası orası?
Enjeksyon odasında yapılıyosa siz oraya çağırıcaktınız gitmiycektiniz. Şikayet edin yerinde değil başka yerde yapıyo muamele kötü ...

Bende 1 haftadır iğne oluyorum ve inanılmaz korkum var hemşire ilkgünler tahammül etti yatarım kalkarım ay hazır değilim derim acıtma derim vs vs şimdi tam uzanırken yapmaya başlıyo yoksa yarım saat benim vırım tırım :) Daha iyi oluyo

Başka yere gidin belediyelerin ücretsiz sağlık birimleri oluyo yakında muhakkak vardır çok daha gğleryüzlü anlayışlı oluyolar
Orada da benzeri bir oda var hatta bir teyze belim ağrıyor çıkamam dedi yine de cikarttirdilar. Ben de sinirlendim ama can acimdan igne sivisi cikmis midir korkusundan akşam kanı görene kadar birşey düşünmedim. Biri sormuş iğne değil hemşire acitti

Tüp bebek tedavisindeyim Gonal f iğneni kendi kendime vuruyorum. Menogon diye bir iğne var onu sağlık ocağına veya acile gidip vurdurmak gerekiyor hergün.

Bugün gittim saglik ocagina enjeksiyon odası boş hemsireyi aradilar hastalar ust kata gelsin dedi gittik 7-8 kisi masa basi cay muhabbet.

Geldi bir hastadan sonra beni aldı verdim iğneyi bir vurdu ki iğneyi akıllara zarar. Altı üstü bir iğne demeyin hanımlar ben rahim filmi çektim böyle canım yanmadı. Pamuk koydu diyor ki bastır çıkmasın. O an error verdim iğne çıkacak mi ne diyo diye bastıracaktım, kapı açık gitti anlayişsız, ben de hemen giyindim çıktım. Yürürken bile topalladim 1 saat.

Akşam oldu ayıptır wc girdim. Sabah akşam iç çamaşırı değiştiririm ben çıkardım bi baktım mandalina büyüklüğünde bir kan lekesi. Bi an öyle korktum ki tedavi devam ederken adet mi oldum diye. Sonra farkettim iğne vurulan yerden olmuş.

Sizce iğne çıkmış mıdır ordan. Böyle saati saatine önemli iğne etkisi cok önemli zaten büyümüyor yumurtalar...
İğnenin çıkmaması gibi bir durum söz konusu değil. Muhtemelen daha önce vurulan yere denk gelmiştir ağrı ondan olmultur. Şişlik filan yok di mi iğne bölgesinde?

İğnenin çıkmaması gibi bir durum söz konusu değil. Muhtemelen daha önce vurulan yere denk gelmiştir ağrı ondan olmultur. Şişlik filan yok di mi iğne bölgesinde?
İğneyle vurulan sıvının çıkmasından korktum. Şişlik yok ama ağrı var

Kasa yapılan enjeksiyonlarda iğne derine girer üst kısımdaki dokudan kanama olabilir sizinki biraz fazla olmuş ama ikinciye denk gelmiştir. Kan kontrolü yapmıştır hemşire. Damara denk geldiğini sanmam ama küçük bir damar zedelenmiş olabilir. Korkulacak bir durum değildir zaten. Dediğim gibi ağrının artmasının sebebi de iğnelerin üst üste gelmesi

Kasa yapılan enjeksiyonlarda iğne derine girer üst kısımdaki dokudan kanama olabilir sizinki biraz fazla olmuş ama ikinciye denk gelmiştir. Kan kontrolü yapmıştır hemşire. Damara denk geldiğini sanmam ama küçük bir damar zedelenmiş olabilir. Korkulacak bir durum değildir zaten. Dediğim gibi ağrının artmasının sebebi de iğnelerin üst üste gelmesi
Çok teşekkür ederim bilen birisiniz belli baya rahatlattınız beni. Kan deriye yakından çıkıyorsa ilaç hiç çıkmamıştır o zaman. Çok şükür

Bende bir sağlık personeli olarak söylüyorum bugün 7.gün diyorsunuz her iki kalçada 3 er enjeksiyon yapılmış o bölgenin hassaslaşması ve eskiye göre acıması normal fakat çay içtikleri yere çağırması olmamış şikayet ederseniz bu konuda sonuç alabilirsiniz acımasıyla ilgili bu savunmayı yapacaktır ve ceza alacağını sanmıyorum geçmiş olsun

Cok gecmis olsun oncelikle.insallah tedaviniz hayirla sonuclanir.
Bende menegon cok kullandim yillarca.hep gobekten kendim vurdum.bazi doktorlar kalcadan vurdur diyo baxisi gobekten.
Bi tedavimde kalcadan vurunmustum.20 gun surmustu nerdeyse ve ben bitmistim artik.kalcamda vuracak yer bulamiyolardi.kalcada zor dagilan bi igne bu
Sonraki tedavimde baska bi dojtordu.gobekten vur dedi.dedimki onceden kalcadandi dedim.hic farketmez nerden kolaysa ordan vurun dedi ve ben ondan sonra hep gobekten vurundum kendim.
Diyecegim şuki dojtoruna bi sor.gobekten vurunsam bunu diye.cunku inan farki yok.
Ki benm danistigim doktor taninan isinin ehli bi doktor.
Kafani karistirmis gibi olmiyim ama hatta ben gobekten vurundugum tedavimde daha olumlu sonuclar aliyodum.

bide tekrar giderseniz o saglik ocagina acikca igneyi baska bi hemsirenin yapmasini isteyin.canimi cok yaktiniz siz deyin.can bu sizin.kimsenin acitmaya hakki yok.bastan savma yaptigi ve umursamadigi icin oyle olmus.
Vurdurmayin o hemsire bozuntusuna ignenizi.
Zaten tedavi yipratici oluyo bide bunlar yipratmasin sizi

Geçmiş olsun sağlık odağındaki bazı hemseriler öyle maalesef bende hamileyim 2 haftada bir kan veriyorum bazı sorunlardan dolayı ama her seferinde o iki haftada geçmiyor morluklari inanın iğneyi sokuyo damar ariyo en son komalık oldum resmen kustum kustum bayılacaktım bi de ac karnına zaten kusuyorum diye test yapıoruz ama mahvediyorlar beni her seferinde.

Bende tüp bebek tedavisi gördüm. Üç aya yakın hem kalçadan hem göbekten iğne yaptım. Kalçadan artık vuracak yer bulamıyordu hemşireler. Benimkide kanıyordu. Hemşirem bana havlusu ısıtıp kalçama koymamı söylemişti. Biraz tutup sonra masaj yapıyordum. Biraz rahatlıyordum. İnşallah tedavi güzel sonuçlar verir.

Merak etme cıkmamıstır anında dagılmaya baslıyor o sadece kandır ama hemsıre okuzun onde gıdenı susma haddını bıldır bylelerının aldıkları haram olsun.

Back