Hayır bugün 7. günü iğnenin ne acı ne kan olmamıştıBu igneyi daha once vurdurdugunda acirmiydi böyle
Bir devlet hastanesinden rapor alıp şikayet etseniz?
Nasıl edeyim kalçamda sadece bir iğne izi var zaten dünya başıma yıkılsa şu günlerde peşinden koşamam. Yarın oraya gidince diyeceğim dün bana bunu yaptınız tepki göstereceğim. Iğne çıkmış mıdır sizce?Şikayet edin.
İl Sağlık Md.lüğüne falan...
Onlar bakmıyorsa da yönlendirirler
İğneyle içine zerk edilen sıvı dışarı çıkmış mıdır demek istiyorum. Çünkü günü gününe almazsam tedavimi aksatırİğne çıkmış mıdır derken, anlamadım orayı?
Bazıları gerçekten nasıl yapıyorlarsa haftalarca geçmiyor acısı.
Geçmiş olsun.
Cikmamistir ciksa da buyuk kismi kana karismistir.İğneyle içine zerk edilen sıvı dışarı çıkmış mıdır demek istiyorum. Çünkü günü gününe almazsam tedavimi aksatır
Sizin kullandiginiz ilacla ilgili bir bilgim yok. Bende 32 haftalik hamileyim. Kan sulandirici igne kullaniyorum. Arada yaptigim yerden ilac cikiyor bir miktar. Doktoruma sordum birsey olmaz dedi.İğneyle içine zerk edilen sıvı dışarı çıkmış mıdır demek istiyorum. Çünkü günü gününe almazsam tedavimi aksatır
Nasıl edeyim kalçamda sadece bir iğne izi var zaten dünya başıma yıkılsa şu günlerde peşinden koşamam. Yarın oraya gidince diyeceğim dün bana bunu yaptınız tepki göstereceğim. Iğne çıkmış mıdır sizce?
İğne ağır ama bugün e kadar acımamıştı kanamamıştı hatta inledim o an acıdan o kadarBende 15 gun menogon igneyi vuruldum ve her seferinde hep acidi içinde yumru gibi ağrılar oldu hep aynı şekilde kanadıdA
İgneyi arkadaşım hemşire evde yapıyordu
Bana diyor duki ağır bi iğne bu oyüzden yanma olması içinde yumru gibi şişkinlik olmasi normal diyodu
Bende çok ağrım olmasına rağmen dayaniyodum mecbur
Geçmiş olsun sizede
inşallah allah emeklerinizi boşa çıkarmaz yavrunuza kavuşursunuz
Kıyamam yabunu bebekler e de yapıyor lar acıtark ve sus diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?