- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 36
-
- Konu Sahibi Mutluanne88
tabiki çevredendir başka neden olsun genelde artık açık olan kızlara kapan deniliyo açılana daha kötü gözle bakıyolar kim bilir ne niyeti var diye örnekleri çok malesef canımEşinle neden açılmanı istemediğini açık açık konuşmanız lazım
eğer karşındaki müslüman değilse zorlama yoktur.. İşin bu kısmı çok derin tirsicim ve burda bu konular yasak..Kapanınca ne oluyor anlamadım dinde zorlama yok kapalı giyindirsinler anladımda saçını zorla kapatmalarına anlam yok sırf millet ne der diye... Bence açılın sevmeden kapanmanın dinen bir anlamı yok ah şu millet ne der olayı....
pardonda müslümansada yoktur kimse kimseye bişey yaptıramaz. sende haklıyorsun bide ne diyimki sen örtersin kızını zorla!eğer karşındaki müslüman değilse zorlama yoktur.. İşin bu kısmı çok derin tirsicim ve burda bu konular yasak..
Bence kendinizi dini yönden beslerseniz tesettürünüzü severek kullanırsınız hem ömrümüz kaç yıl bu dünya için Allah’ın ayetinden vazgeçmeyin derim hem eşinizlede aranız bozulmaz rabbim hakkınızda hayırlı olanı versinBayanlar ben aile zoruyla kapandım hep evlenince açık olurum umudu yla katlandım katlandım derken iman noktasında biliyorum zaten günah ama böyle de yasayami yorum artık eziyet oldu. 2 yıldır evliyim eşim bu sefer istemiyor. Bugün ciddi ciddi konuştum sırf millet ne der diye istiyorsun benim mutlu olmam umurunda değil dedim. Yeter dedim artık kararımı verdim dedim. O da dedi ne yapıyorsan yap ama sonuçlarına da katlanır sin dedi. Çok mutsuzm böyle olmaktan ne yapayım sizce
ne okudun ne ilmin var da ahkam kesiyorsun? Bilmediğin konularda eminmiş gibi konuşup o mesuliyete girme diye alıntılamıştım. Tam bir yobaz kafalısın. Doğru olan doğrudur, ha yaparız yapmayız o bize kalmış. Nefsime ağır geldiği için tesettüre girmiyorum diye dinimin emirleri safsata olmuyor. Bol keseden atma sende.pardonda müslümansada yoktur kimse kimseye bişey yaptıramaz. sende haklıyorsun bide ne diyimki sen örtersin kızını zorla!
nefsine neden ağır geliyo hadi benim dinim yokta sen madem bu kadar dindarsın kapansanane okudun ne ilmin var da ahkam kesiyorsun? Bilmediğin konularda eminmiş gibi konuşup o mesuliyete girme diye alıntılamıştım. Tam bir yobaz kafalısın. Doğru olan doğrudur, ha yaparız yapmayız o bize kalmış. Nefsime ağır geldiği için tesettüre girmiyorum diye dinimin emirleri safsata olmuyor. Bol keseden atma sende.