Acilmayan kumbara

Daylongg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
827
938
18
30
Sizde kumbaranizdan para mi çalışıyorsunuz? Kumbaraniz hic tam dolmuyor mu?
Benimde öyle :(
Ama burda hep beraber acilmayan kumbaralarla bu sorunu ortadan kaldiriyoruz.
Ilk önce büyüük bi acilmayan kumbara buluyoruz (yapiyoruz)
Sonra resmini buraya yükluyoruz
Bi hedef belirlemeliyiz. Bizim hedefimiz kumbara artik para alamayana kadar acmamak ;)
Sizde heded belirleyip yazin :)
Günlük ne kadar attiysak yazalim burda.

Şimdi bana arkadas olcaklari bekliyorum En Büyük KK

Bende varim :) aslinda bi kac sefer denedim ama her seferinde esim ekmekdi suydu bozuk para olunca kolayina gidip ordan alip kullandi bende biraktim sonra hevesim kirildi once bunu cozmem lazim cunku esim dayanamiyo nasilsa bozuk para var butunu niye bOzduralim diyo :))

Siftah benden :) boş reçel kavanozunu kumbara yaptım. Cüzdanın bozuk gözündeki tüm bozukları attım. 9,25 € attım.
Bi de benim bütünleme yöntemim şu. Diyelim toplu alışverişe çıkıcam ve üzerimde kağıt 50 € var. Hemen kumbarayı açıp kağıt parayı bırakıp, o miktarda bozuk parayı alıyorum alışveriş için. Böylece markette vs para bütünlemek için uğraşmıyorum. Ha alışveriş dönüşü üste para kalırsa yine hooppp kumbaraya :)
Edit : benimki zırt pırt açılan kumbara olmuş ama olsun ben harcamam :)

Bende varim :) aslinda bi kac sefer denedim ama her seferinde esim ekmekdi suydu bozuk para olunca kolayina gidip ordan alip kullandi bende biraktim sonra hevesim kirildi once bunu cozmem lazim cunku esim dayanamiyo nasilsa bozuk para var butunu niye bOzduralim diyo :))
O durumda eşindeki kağıt paraya karşılık ver bozuklarını, hem paralarını tümletmiş olursun :)

Ben de evde sağda solda cüzdanımda bulduğum bozuk paraları attım şimdi. Onları kavanozumda biriktirip bütünleyip kağıt kumbarama atacağım. Ben sene sonu açacağım kağıt para kumbaramı. Eğer sene sonuna kadar fazla bölünür çoğalırlarsa da açmayacağım yenisine başlayacağım. :D

WP_20170204_16_53_40_Pro.webp

Kızlar bunlar benim kumbaralarım
Dolarlı olan teneke açılmayan cinsten çok ağır taşıyamıyorum
Bebek maması kutusunu bugün yaptım ağzını koli bandıyla bantladım
İçine de 40 lira attım

Back
X