Merhaba arkadaşlar 6 ay giriyorum memet yazara revizyon olmayı düşünüyorum bana bu tasarımı yaptı doğal seviyorum zaten şimdiki burun aşırı kısa ve küçük büyütmek istiyorum sizce olmalı mıyım
Bana kalırsa tasarımdakinde sirtiniza müdahale olmuş gibi sirt yükselmiş ucu neredeyse aynı duruyor indirilmemis yani burnunuzun uzun dursun istiyorsanız boydan uzaması gerek biraz her halükarda kikirdak eklenecek zaten madem bu şekilde riskli bur ameliyat olacak kendi istediğiniz gibi yapın sirt yükselmesi gayet doğal bir görüntü kemer göremiyorum sadece yüksek bir sirt radix yine derin çok bariz fark yok bana göre bunun için ameliyat olmayin
Ben de revizyon oldum benim ki afaki bir farktı mesela burnum uzatilıldi büyütüldü şu an burnum farklı gözlerden büyük belki de biraz kaba ama ben öyle istediğim için takmıyorum
Ben de revizyon oldum benim ki afaki bir farktı mesela burnum uzatilıldi büyütüldü şu an burnum farklı gözlerden büyük belki de biraz kaba ama ben öyle istediğim için takmıyorum