Bence burnun çok güzel neden yaptiriyorsun sağlık sorunun mi varMerhaba arkadaşlar 6 ay giriyorum memet yazara revizyon olmayı düşünüyorum bana bu tasarımı yaptı doğal seviyorum zaten şimdiki burun aşırı kısa ve küçük büyütmek istiyorum sizce olmalı mıyım
Çok kısa küçük alışamıyorumBence burnun çok güzel neden yaptiriyorsun sağlık sorunun mi var
Sağlık sorunun yoksa yaptırma çok güzel yine de kendin bilirsinÇok kısa küçük alışamıyorum
Yandan güzel önden güzel değil yandanda kötü aslında:)Sağlık sorunun yoksa yaptırma çok güzel yine de kendin bilirsin
Cok minik ve kalkik bi burun bana gore. Yapay olmus. Ama yeni tasarim da iyi degil. Oncesi nasildi? Bi de onu gorebilir miyiz?
Tasarım istediğim gibi birebir yapılabilse sorunsuz olurdumCok minik ve kalkik bi burun bana gore. Yapay olmus. Ama yeni tasarim da iyi degil. Oncesi nasildi? Bi de onu gorebilir miyiz?
Fiyatlar 380 başlıyorFiyatları nasıl acaba Mehmet yazarın, ben de düşünüyorum onu
Öncesi kemikli idi malesef doğal istedim çıkan sonuç hüsranTasarım istediğim gibi birebir yapılabilse sorunsuz olurdum
Yanlis anlamazsan ne is yapiyorsunuz. Burnun evet yapay ama kotu de degil. Yeni tasarim bence iyi degil, sence iyi olabilir tamam ama bu kadar para vericek misin gercekten. Su anki burnun insan icine cikamayacak gibi falan da degil. Cidden bu paralari nasil veriyorsunuz sasiyorum. Hani bi hayati ameliyat olur anlarim ama ne bileyim ben asiri fakirim galiba :))Fiyatlar 380 başlıyor
Yapay duruşu rahatsız etmezdi ama çok küçük psikolojik olarak kötü oldum alışamıyorum 6. Ay gireceğim dahada nefret eder oldum yüzümde tuaf bir anormallik varmış gibi duruyor bende bu kadar para vermek istemezdim ama revizyon sonuçta doktor detaylı araştırmak gerek memet yazar aklıma yatar gibi oldu yinede korkuyorumYanlis anlamazsan ne is yapiyorsunuz. Burnun evet yapay ama kotu de degil. Yeni tasarim bence iyi degil, sence iyi olabilir tamam ama bu kadar para vericek misin gercekten. Su anki burnun insan icine cikamayacak gibi falan da degil. Cidden bu paralari nasil veriyorsunuz sasiyorum. Hani bi hayati ameliyat olur anlarim ama ne bileyim ben asiri fakirim galiba :))
Yandan beğendim ama senin dediğin gibi önden nasıl durur bilemiyorum aslında benim tek derdim burun ucu uzatılsın indirilsin oda mümkün mü bilmiyorum onu sormadımBurun delikleri için bişey diyemem buyutebilirse iyi olur ama kemer eklemiş resmen. İki gün sonra o kemer hacimli görünecek gözüme fotoğraflarda yine istediğin gibi cikmayacak. Sadece burun ucu ameliyatı ile geri dönüşü olmaz mı doktorun ile konussaydin. Bana sorsan ben vermem o kadar para. İnan ters ışıkta bu burnu da begenmeyeceksin
Mümkün tabi burna göre değişir ama yani ameliyat kadar uzun olmuyor tipplasti uyanıkken yapılıyor ztn. Bence kemer istemezdim ben o kadar ameliyat oluyosunYandan beğendim ama senin dediğin gibi önden nasıl durur bilemiyorum aslında benim tek derdim burun ucu uzatılsın indirilsin oda mümkün mü bilmiyorum onu sormadım
Eski görüntüme dönmek istiyorum ondan istedim. dışarıya 6 aydır çıkamıyorum belki 3 defa çıktım hemen eve geldim hiçbirşyden mutlu olmuyorum hayatımın en büyük hatası oldu doktorun eli nasıl vardı bu kadar küçük yapmaya anlamıyorum özellikle uyardım doğal bir burun diye küçük sevmiyorum diyeMümkün tabi burna göre değişir ama yani ameliyat kadar uzun olmuyor tipplasti uyanıkken yapılıyor ztn. Bence kemer istemezdim ben o kadar ameliyat oluyosun
Ayen kolemella öne çekilirse uzatılırsa mutlu olacam en çok sorunum burun ucuBence burnun yüzünle uyumlu ama bu kadar rahatsız oluyorsan sadece burun ucu ameliyatı olmanı tavsiye ederim. Kolumella kısmı biraz aşağı inince burnun otomatik olarak daha uzun duracak zaten. Yeni çizilen simülasyonu pek beğenmedim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?