• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillllll kızlar cevap Revizyon olmayı düşünüyorum memet yazar

Ciddi mısınız ama çok küçük
Önceki burnunuzu bilmiyorum ama bunca yıl alıştığınız bir görüntü vardı sonuçta 6 aylık yepyeni görüntüye alışmanız tabii ki zaman alacak ama bence kendinizi boşuna yıpratıyorsunuz, ben baya beğendim yaa.

Önceki burnunuzu bilmiyorum ama bunca yıl alıştığınız bir görüntü vardı sonuçta 6 aylık yepyeni görüntüye alışmanız tabii ki zaman alacak ama bence kendinizi boşuna yıpratıyorsunuz, ben baya beğendim yaa.
Eski görüntüm kemikli az geniş bir burun idi şimdi ise aşırı küçük bilmiyorum inanki kafam o kadar karışık ki zaten 1 yıl sonra revizyon olunacak erken olmak istemiyorum burun ucum top bildiginiz bir tık ucu çıkık olsa rahat edecektim dururdum belki top olduğu için küt duruyor malesef 40 dercelik açılarda

Bence aranma :)) onden cok guzel bence. Yandan da guzel. Biraz kucuk kalmis evet anladim ama kotu degil.
Böyle 18 20 yaşlarındaki kızlara olurda ben 34 yaşındayım tipplastı ile buurn ucu bir tık uzatılıp genişerlse dolsa mutlu olacam ben böyle kendimden tiksiniyorum anormallik var gibi bende sokakta biri yüzüme bakınca acıyarak bakıyorlar gibi geliyor

Dondum tekrar baktim yan profiline de. Ben ilk gordugumde cok minik ve yapay demisim :D su an abarttigimi dusunuyorum. Ben bile iki gundur fotona bakarak alismisim sjsk sen de alisirsin biraz zaman ver kendine. Burnun estetigim ben diyor evet ama oyle kotu degil. Ucu icin konus ama madem doktorlarla. Ama o tasarimi yaptirma. Iyi degil o :)

Yanlış anlama psikolojik bir destek alsan bu düşüncelerin azalır belki yok bile olur. Mevzuyu da bir kaç saat seans ücreti ile kapatmış olursun 😂 paran cebine kalir. Çok negatif düşünüyorsun.Burnun güzel çünkü. Üstteki yoruma katılıyorum bu burnu isteyen bir sürü insan var burada.

Yanlış anlama psikolojik bir destek alsan bu düşüncelerin azalır belki yok bile olur. Mevzuyu da bir kaç saat seans ücreti ile kapatmış olursun 😂 paran cebine kalir. Çok negatif düşünüyorsun.Burnun güzel çünkü. Üstteki yoruma katılıyorum bu burnu isteyen bir sürü insan var burada.
🤣🤣🤣🤣psikolojik destekte aldım işe yaramdı o gün için iyi hissettirdi sadece

Seans ücretleri saati bin liradan başlıyor oda ucuz değil malesef😂😂😂😂😂

Bence burnun güzel boşuna takıntı yapiyosun bide sorması ayıp onkafat parayı nereden buluyosun

Bence burnun güzel boşuna takıntı yapiyosun bide sorması ayıp onkafat parayı nereden buluyosunz

Bence burnun güzel boşuna takıntı yapiyosun bide sorması ayıp onkafat parayı nereden buluyosunzu
Ben böyle bir burun hayal etmedim doğal olsun sadece kemik düzeltilir dedim korkunç tablo alcı çıkonca anladım bilmeyen insan kendi böyle istemiş sanacak nerden bilsinler kasap doltora denk gelmiş ah ahhh

Merhaba arkadaşlar 6 ay giriyorum memet yazara revizyon olmayı düşünüyorum bana bu tasarımı yaptı doğal seviyorum zaten şimdiki burun aşırı kısa ve küçük büyütmek istiyorum sizce olmalı mıyım
Çıldırmış olmalısın fındık kadar burnun var kız herkes böyle olsun istiyo sen uzatmak istiyosun ben resimler tam tersi sandım adamın tasarım ettiği burunu önce ve sonrası sandım ben şok kesinlikle yapmamalısın kendi burnunu estetik sandım ..

Çıldırmış olmalısın fındık kadar burnun var kız herkes böyle olsun istiyo sen uzatmak istiyosun ben resimler tam tersi sandım adamın tasarım ettiği burunu önce ve sonrası sandım ben şok kesinlikle yapmamalısın kendi burnunu estetik sandım ..
Yüzüme küçük ay bide biraz daha kilo alsam yok olur ben alışamıyorum kendimi çok zorluyorum 6. Ay az buz değil sevemedim bir tık uzasa indirsem genişlese beni daha mutlu edecek biliyorum ama revizyon da ne olacagıda belli değil buda beni çok korkutuyor ama ben böyle de mutlu değilim alışmak için çok çırpındım anormal görüyorum kendşmş bilmiyorum.....

Ben böyle bir burun hayal etmedim doğal olsun sadece kemik düzeltilir dedim korkunç tablo alcı çıkonca anladım bilmeyen insan kendi böyle istemiş sanacak nerden bilsinler kasap doltora denk gelmiş ah ahhh
Bence gerçekten güzel olmuş eski hali nasıldı atar mısınız

Yüzüme küçük ay bide biraz daha kilo alsam yok olur ben alışamıyorum kendimi çok zorluyorum 6. Ay az buz değil sevemedim bir tık uzasa indirsem genişlese beni daha mutlu edecek biliyorum ama revizyon da ne olacagıda belli değil buda beni çok korkutuyor ama ben böyle de mutlu değilim alışmak için çok çırpındım anormal görüyorum kendşmş bilmiyorum.....
Bilemedim aşko minnacık kibar burnun var yaptırabilirsin tabi ki estetik kötü bişey değil insanlar beğenmediği yerlerine ufak dokunuş yapabilirler sadece ben çok kibar buldum doğal halini inş iyi doktor bulursun gönlüne göre yaptırırsın

Bilemedim aşko minnacık kibar burnun var yaptırabilirsin tabi ki estetik kötü bişey değil insanlar beğenmediği yerlerine ufak dokunuş yapabilirler sadece ben çok kibar buldum doğal halini inş iyi doktor bulursun gönlüne göre yaptırırsın
Ahh aşko:) revizyon ufak dokunuş değil işte teşekkürler yorumun için umarım alışırım ama zor görünüyor

Back