Acillllll kızlar cevap Revizyon olmayı düşünüyorum memet yazar

Simülasyonu beğenmedim eğer bu burunun birebir aynısı yapılırsa yine büyük bir hayal kırıklığı yaşarsınız gibime geliyor üstelik 10 bin Euro gibi uçuk bir rakamdan bahsediyorsunuz. Sizin sorununuz burun ucunuz. Biraz fazla kalkık olmuş aşağı indirilip daha düz bir burun sizi tatmin eder gibime geliyor.

Aynen aklımda buda var sadece burun ucu düşürülüp uzatılırsa daha iyi olabilirim aşırı top durduğu içinde bazı açılarda küt duruşu oluyor onun sebebi toplu olduğu için mi yada kolemellam düz kısa olduğu için mi bunu anlamaya çalışıyorum

Kızlar burun sırtına dokunmadan burun ucu yine uzatılıyor mu kıkırdak konularak

sırtına dokunmadan burun ucu uzatılırsa böyle durur mu arkadaş programdan uzatmış

Eklentiler

• IMG_20250202_195403.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 11
sırtına dokunmadan burun ucu uzatılırsa böyle durur mu arkadaş programdan uzatmış
Bu şekilde olabilmesi için sırtın doldurulması gerekir sanıyorum. Sizin yerinizde olsam bol bol doktor gezer simülasyon yaptırır fikir alırım. En pahalı fiyat veren en iyisini yapacak diye bir şey yok sonuçta. Doktorlarla görüşün en çok kafanıza yatanı böyle bulabilirsiniz.

Çogu doktorla yazıştım hepsi ayrı şehirlerde antalya'da oturıyorum 2 doktora yüzyüze görüştüm elletme revizyon asla dedi ama sonuçta kısa bir burun var ortada neden öyle dediler anlamış degilşm

Çogu doktorla yazıştım hepsi ayrı şehirlerde antalya'da oturıyorum 2 doktora yüzyüze görüştüm elletme revizyon asla dedi ama sonuçta kısa bir burun var ortada neden öyle dediler anlamış degilşm
Öyle takıntı yapacak kadar kötü bir burun değil bence biraz kalkık ama 6 ay olmuş daha bir miktar inebilir. Benimde 6 aya yaklaşıyor yandan çok içime sindi ama önden şekilsiz ve çok geniş. Önceki burnumdan farkı yok çünkü ben doktoru sedyeyken dahi uyardım beni kendime yabancılaştırmayın lütfen diye o da sağolsun beni dinlemiş burun ucuma hiç müdahale etmemiş sanırım Bende 1-2 yıl geçsin belki sadece kanat daraltırma düşünebilirim. Size tavsiyem siz de bekleyin ve lütfen dışarı çıkın, gezin, insanlara karışın. Evde oturdukça kuracaksınız, kurdukça daha çok takacaksınız.

Ne güzel önemli olanda o insanı kendine yabancılaştırmadan yapmak benim herşeyim degişti aynada eski benden eser hiç yok burun ucumu uzatsam yeter diye düşünüyorum bende 1 yıldan öncede düşünmüyorum ama bu halime ilk günden beri sevemedim revizyon risk evet ama ben ne yapsam olmuyor

Bence burnun büyük bile burun kökünde hiç oyuntu yok mesela düz iniyor feminen değil. Onu hiç dert etmedigini görüyorum burun ucu derin kalınsa sana iyice dar geliyodur burun deliklerin. Mutlaka doktor hatası da var ama. Nefes sorunun var mı yok mu yoksa çok iyi düşün derim .

Nefes sorunum yok normal kuruluklar dışında sağ sol farklı küt duruyor ucu bi tuaf belki burın ucu uzatılup yada indirilirse küt duruş kalkar en çok buna taktıım ben aşırı küt duruyor faklı açılarda burın ucu yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…