How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Acilllll

• Konu Sahibi Konu Sahibi zcard
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok otantik çok beğendim canım, migrostakiler de aynı bunlara benziyor...dozer kepçe aklına ne gelirse vardı :1:

yalnız caım sen bakmışsın anlaşılan ama fiyatları nasıl ki migrostakinin ben bunu nette buldum 40 tl ye fiyatı nasıl sence al mı dersin yoksa bir migrosa da bak mı hediye alcam da

yalnız caım sen bakmışsın anlaşılan ama fiyatları nasıl ki migrostakinin ben bunu nette buldum 40 tl ye fiyatı nasıl sence al mı dersin yoksa bir migrosa da bak mı hediye alcam da

migrostakiler de bu civardaydı canım, belki üç beş daha ucuzdur en fazla....
bu güzel bence ama eğer Migros yakınsa bi bak derim...aklında kalmasın...

migrostakiler de bu civardaydı canım, belki üç beş daha ucuzdur en fazla....
bu güzel bence ama eğer Migros yakınsa bi bak derim...aklında kalmasın...

Bir erkek olsan beğenirsin mı :) bir de başka bir sitede de plakalı vosvos araba vardı ondan da isticem istediği bir plaka vardı çaktırmadan öğrendim ;) onu da alıp bunun yanına monta edecem hem arabaları cok sviyor hem koleksiyonu var sizce guzel bir hediye olur mu :)

Bir erkek olsan beğenirsin mı :) bir de başka bir sitede de plakalı vosvos araba vardı ondan da isticem istediği bir plaka vardı çaktırmadan öğrendim ;) onu da alıp bunun yanına monta edecem hem arabaları cok sviyor hem koleksiyonu var sizce guzel bir hediye olur mu :)

koleksiyonu olan birine verilecek en güzel hediyedir bence...
ben çok beğendim..:34:
vosvos da çok egzantirik olur, güzel olur...

Back