ACİLLLL

Hibaby

Haya"t" ile Haya"l" arasındaki tek fark "tl"dir...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
451
366
18
Merhaba kk hanımları tangoda son görülme ile alakali bilgisi olan varmı mesela son görülme 2m önce ne anlama geliyo ??? Eşim sık giriyo şu ara sizce tartışma çıkarmlmym hiç sağlıklı bişey gibi gelmedi bana Lütfen fikir verin yardimci olun bana :*((((

2 minutes.dakika
2 moon.ay da olabilir
Tangoda goruntulu arama ve gorusme yapilan sosyal ag

2 dk olabilir. Ayrıca tango tarih olmadı mı WhatsApp sayesinde
Tartışma çıkarmadan önce takibe al madem şüphelerin var..

2 minutes.dakika
Tangoda goruntulu arama ve gorusme yapilan sosyal ag

Ya istek gibi şeyler geliyo kötü bayanlardn chat gibi onlar kendi ıstgylemi gelydr yoksa öyle herkese gidiyomdr

2 ay da olabilir (2 months) Ben kullanmıyorum tango ama.

Ya istek gibi şeyler geliyo kötü bayanlardn chat gibi onlar kendi ıstgylemi gelydr yoksa öyle herkese gidiyomdr
Valla hesabini bilmeleri lazim eklemeleri icin.kotu kadinlar neden esinizi bulmus.tamgo neden yukleme geregi duymus ? Uzakta olan iki sevgili es olsaniz anlarimda goruntulu konusma ihtiyaci olacak tanidiginiz var mi

Valla hesabini bilmeleri lazim eklemeleri icin.kotu kadinlar neden esinizi bulmus.tamgo neden yukleme geregi duymus ? Uzakta olan iki sevgili es olsaniz anlarimda goruntulu konusma ihtiyaci olacak tanidiginiz var mi

Ailesi için yüklemst grsydu ordanm

Yani eşini takip et demek istedim.
Endişelerin varsa.. Kimle konuşuyor ne için giriyor felan diye..

Annesinin üzerine yemin etti silicm dedi suan ayrı şehirlrdyz içim içimi kemirydu inanın dedim silermsn sende sil bende sil dedi yemin ederim annemin üzerine siliyrm dedi

Hayir onlar esinle alakali degildir. Bosuna huzurunj bozma. Ben cok kiskanc oldugum icin esim bu tarz istekler geldigini gorunce bana gosterdi. Ki ben asla telefonunu kurcalamam. Bana dedi bak boyle kisilerden istek geliyor benimle alakali degil haberin olsun dedi ve uygulamayi sildi.

Bir de bu uygulama bir arkadasimdan geceleyin tum tango kullanicilarina arama yapmisti kendiliginden. Ertesi gun arkadasim cok mahcup gelmisti ise. Kendisi erkek. Listesindeki evli, bekar, bayan, amir, samimi oldugu, olmadigi demeden herkesi gece vakti aramis uygulama. Cok zor durumda kalmisti. Silmisti o da uygulamayi. Eger esinizin sizi aldatabilecegi gibi supheleriniz varsa bile onu bu uygulamadan yakalamaya calismayin sizi cok yaniltabilir. Yapmadigi seylerle itham etmenize sebep olabilir.

Son görülmeye arada bir bakın. Sürekli 2m ise 2mouth yani iki aydır. 2 saniye olsa sürekli değişirdi diye düşünüyorum. Bilmiyorum programı tabi nasıl birşey. Son görülme whatsapp gibi kapanabiliyor mu sabit mi..

Onu engelleme gibi bir şey yok diye hatırlıyorum taaa 4 sene önce kullanmıştım çok pis bı mesaj geldi hemen sildim ne yazikki çok berbat bı uygulama 1 km çevredeki insanları gösteriyor falan hiç mahremiyet yok

Biz eşimle sevgili iken tangodan konusurduk
4-5 sene evvel
Gecenlerde iş için ayrı kaldık
Tango yükleyelim dedik
İğrenc bir platform olmus orası
Sildik ikimiz de
Eşinizde tango niçin yüklü?
Whatsapp dan konusun görüntülü

Kaltyrm inanın öyle

Yok zaten ailesi için yüklemst benlik bi durum yok face jnstagrm bile yok normalde bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…