• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLLL

Hayir onlar esinle alakali degildir. Bosuna huzurunj bozma. Ben cok kiskanc oldugum icin esim bu tarz istekler geldigini gorunce bana gosterdi. Ki ben asla telefonunu kurcalamam. Bana dedi bak boyle kisilerden istek geliyor benimle alakali degil haberin olsun dedi ve uygulamayi sildi.

Eşimde silmis galiba sanrmm mesaj attım iletlmyo son görülmede yok kuzen de de var oda silmiş aynı olmuş onun ki gibi

Merhaba kk hanımları tangoda son görülme ile alakali bilgisi olan varmı mesela son görülme 2m önce ne anlama geliyo ??? Eşim sık giriyo şu ara sizce tartışma çıkarmlmym hiç sağlıklı bişey gibi gelmedi bana Lütfen fikir verin yardimci olun bana :*((((
Hemen tartışma çıkarmaya yer aramayın önce düzgünce konuşun altında bir şey aramayın .
2 dakika önce olabilir.

Ya istek gibi şeyler geliyo kötü bayanlardn chat gibi onlar kendi ıstgylemi gelydr yoksa öyle herkese gidiyomdr
O çok pis bı program bı ara ailemle görüntülü konuşmak için indirmistim 50 tane erkekten birden msj gelmişti neye ugradigimi sasirmistim hemen silmiştim indirdiğim gibi bence esinizinn tlfnundan o uygulamayi silin izin vermeyin bildiginiz chat sitesi gibi bisi

Mesaj attım ama iletimdi birde aşkım die kayıtlı bende tango ya davet et arasında o da ckyo rehberimdeki herkes gibi tangosu olmyn devel et dio

Back