- 20 Kasım 2022
- 261
- 122
- 27
-
- Konu Sahibi Jonquil9394
Hiç kendinizi strese sokmayın, Rabbimin izniyle bu kez sağlıklı güzel bi gebeliğiniz olur inşallahİnşallah öyle olur bu 3 üncü gebeliğim 2 düşük var korkuyorum
Yaa bi söyleyeyim bakalım belki açarAy canım benim ya. İnşallah çok güzel görürsün sen de yarın.Bu arada hemen 4 boyutlu şeyi açtı doktor. Sen de yarın bi rica et. 4 boyutlu da gösterir belki
Sizin bu kadar kötü tecrübe yaşadığınızı bilmiyodum, çok sınavdan geçmişsiniz bu sefer sonu iyi olacak inşallah inanıyorum gönüldenÇok haklısınız. Benim de 1 kimyasal , 1 düşük 1 dış gebelik sonrası oldu. Sizin de olur inşallah. Stres yapmayın
YaaaaaaaaaYaa bi söyleyeyim bakalım belki açarsize cinsiyetle ilgili hiç tahmin yapılmadı mıı
Sizin bu kadar kötü tecrübe yaşadığınızı bilmiyodum, çok sınavdan geçmişsiniz bu sefer sonu iyi olacak inşallah inanıyorum gönüldenRabbim sağ sağlim kavustursun inşallah, ultrason görüntüsündeki minik kollarıyla sarılsin size
Evet pıhtılaşma düşük yapıyormuş sanırım, iğneyle beraber sorunsuz alırsınız inşallah kucağınızaYaaaaaaaaayerim onun sarılan kollarını evet canım. Çok zor oldu valla bizim de. Kaç doktora gittim. Şimdi de kan pıhtılaşmam varmış. İğne yapıyorum onun için. Düşük sebebi buymuş sanırım.
Cinsiyet için de erkeğe benziyor dedi doktor. Bi çıkıntı gördübiz kız istiyoruz ama sağlıklı ve hayırlı olsun da. Erkek annesi olmak da güzel olur
Senim randevu saat kaçtaydı?
Çok şükür bakın çok hızlı büyüyorlar zaten, bi dahaki gittiğinizde kalbini bile duyarsınız inşallah ☺Sevgitek bugun doktora gittim yolk saç kesesi yeni oluşmuş kizlar
Yaaaaa. Çok şükür. Çok sevindim. İçine ferah tut. Daha da güzel olur her şey inşallahSevgitek bugun doktora gittim yolk saç kesesi yeni oluşmuş kizlar
Yaaaaa. Hadi hayırlı olsunnnEvet pıhtılaşma düşük yapıyormuş sanırım, iğneyle beraber sorunsuz alırsınız inşallah kucağınıza
Bu arada biz de doktordan geldik çok şükür her şeyi çok iyi ense kalınlığı, burun kemiği filan doktor çok sağlıklı dedikan da verdim haftaya çıkacak ikili test sonucumuz
Ve en en heyecanlısı kocamandı kafası kolları belliydi ve dee hıçkırıyordu şok olduk zıplayınca bu ne dedik doktor hıçkırıyor dedio kadar güzeldi ki çok mutluyum ama malesef ultrason resimleri hiç net çıkmamış asla anlaşılmıyor izlerken çok netti ama
Cinsiyeti de gördü%80 ihtimalle doğru dedi ama ben istemesem de eşim cinsiyet partisi çok istediği için kağıda yazdırdık şu an çok merak ediyorum ama eşim kağıdı vermiyor
Evet gerçekten çok garipti kafası kolları ayakları belliydi çok şaşırdıkYaaaaa. Hadi hayırlı olsunnnçok sevindimmmm hıçkırığını görebilmek büyük bi şans bence devamında da her şey çok güzel olur ve sağ salim kucağına alırsın inşallah
Bu sefer tam bir insan şeklinde görmek çok güzel ve garip değil mi?
İnşallah coook istiyorum duymayı rabbim hepimize yardımcı olsunÇok şükür bakın çok hızlı büyüyorlar zaten, bi dahaki gittiğinizde kalbini bile duyarsınız inşallah ☺
Hadi yaaa. Ultrason kalitesi düşük müydü acaba? Burada doktorun çektiği siyah beyaz ultrason resmi bizde de çok kalitesiz. 4 boyutlu netti. 4 boyutlu göstermediler mi size?Evet gerçekten çok garipti kafası kolları ayakları belliydi çok şaşırdıkşimdi sürekli bakmak istiyorum resmine ama resimler o kadar bulanıkki hiç bir şey anlaşılmıyor üzüldüm biraz
Amiin duyarsınız Allahın izniyle inşallahİnşallah coook istiyorum duymayı rabbim hepimize yardımcı olsun
Aslında düşük değildi bence çünkü böyle fazla bastırmadan bebek direk belirdi ekranda kafası kolu bacağı hareketleri bile çok netti. Ama gelin görün ki resimleri çok kötü anlarda çekmiş hep bi karışıklık var. Doktor biraz yorgundu sanırım doğumdan geldi, onun etkisi olabilirHadi yaaa. Ultrason kalitesi düşük müydü acaba? Burada doktorun çektiği siyah beyaz ultrason resmi bizde de çok kalitesiz. 4 boyutlu netti. 4 boyutlu göstermediler mi size?
Cinsiyeti de dayanamayıp açıp baktık ve kız yazıyordu bir kızımız olabilir inşallahHadi yaaa. Ultrason kalitesi düşük müydü acaba? Burada doktorun çektiği siyah beyaz ultrason resmi bizde de çok kalitesiz. 4 boyutlu netti. 4 boyutlu göstermediler mi size?
Ben de bu posta ilk olarak yolk kesesini göremiyorum diye yazmıstım ay o hafta nasıl zor gelmişti ama nitekim gösterdi kendini , şimdi 8+5 olduk bile:) Onlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve PRogestan kullanmaya devam edıyorum her gün. Istahım çok kapandı nedense midem ağzımda daima . Hiç endişelenmeyin ve tadını çıkarınSevgitek bugun doktora gittim yolk saç kesesi yeni oluşmuş kizlar
YaaaaaaaaaaaaaaaaCinsiyeti de dayanamayıp açıp baktık ve kız yazıyordu bir kızımız olabilir inşallah
İnsan ekranda bebeğini görünce her şeyi unutuyor gerçekten. Ben de hep soracağım şeyleri unutuyorumAslında düşük değildi bence çünkü böyle fazla bastırmadan bebek direk belirdi ekranda kafası kolu bacağı hareketleri bile çok netti. Ama gelin görün ki resimleri çok kötü anlarda çekmiş hep bi karışıklık var. Doktor biraz yorgundu sanırım doğumdan geldi, onun etkisi olabilir4 boyutlıyu sormayı unuttum ya çünkü ekranda o kadar netti ki, resmin de öyle olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş
İnşallah, baştan beri içime hep erkek doğuyordu hatta çevremdeki herkesin. Hepimizi şaşırttı küçük hanımYaaaaaaaaaaaaaaaagerçekten miiiiii? dayanamama konusunda o kadar haklısınız kiiii. Ay hadi inşallah yaaaaa. Güzel bir prenses geliyor inşallah
Evet ya hele hıçkırık filan görünce beynim durdu gerçektenİnsan ekranda bebeğini görünce her şeyi unutuyor gerçekten. Ben de hep soracağım şeyleri unutuyorum
Yaaa. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Bizim 1.5 hafta sonra belli olacak. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorumİnşallah, baştan beri içime hep erkek doğuyordu hatta çevremdeki herkesin. Hepimizi şaşırttı küçük hanımşaşkınlığımı atamadım ama çok çok heyecanlıyım kız annesi olacağım için. Yine de haftası erken diye kendimi kaptırmak istemiyorum sağlıklı olsun da gerçekten başka dileğim yok. Çok teşekkür ederimm