Acillll yolk sac

Ay ben hep eşime girmeden önce diyordum kalp atışı olursa video çek diye. 1 kere çektik onu çok şükür

Bizim yeni aklımıza geldi ikimiz de Doktor'un yanına girdik mi saflaşıyoruz bir de şey soracağım size doktorunuz folik aşırı bırakabilirsin dedi mi size
Vitamin kullanıp kullanmadığımı sordu. Ben de sadece folik asit kullanıyorum dedim. Artık ona gerek yok. Ben sana başka vitaminler yazayım dedi. İçinde balık yağı ve başka şeyler olan bi takviye yazdı. Magnezyum yazdı. D vitamini verdi. Ama o balık yağı olan ilacın içinde folik asite de var zaten

Ya benim doktorum neden yazmadı ki. Normalde böyle oluyormuş d vitamini magnezyum omega 3 takviyesi başlanıyormuş. Benim doktorum hiç böyle bi şey söylemedi. İkili test sonucu için konuşurken sıkıştırayım bari yazsın bir şeyler. Yeterince iyi beslenemiyormuşum gibi geliyor üzülüyorum

yaaa. Evet. Takviye gerekiyor aslında. Doktora sorun. Yazsınlar. Çünkü hem bebek için hem de doğumdan sonra iyileşme zamanı için gerekliymiş

%90 erkek gibi ama haftaya tekrar gelin dedi
Ayy çok sevindim yaaa Rabbim oğluşunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh haftaya değil de 16.haftada çağırsa iyice kesinleşmez miydi ya. Bizimki 16da gelin kesinleştirelim demişti. Gerçi doktorunuz daha iyi bilir zaten%90 demiş değişeceğini sanmam. Ayy çok sevindim ya gözünüz aydınn

Fransa’ya geri döneceğiz ya. Dönmeden bi bakalım diye. Kesinleşsin diye 1 hafta sonra gideceğiz inşallah. Kız istiyoruz ama sağlıklı olsun da. Erkeğe de tavım ben

Fransa’ya geri döneceğiz ya. Dönmeden bi bakalım diye. Kesinleşsin diye 1 hafta sonra gideceğiz inşallah. Kız istiyoruz ama sağlıklı olsun da. Erkeğe de tavım ben
Ay ne tuhaf biz de ilki oğlan olsa diye içimizden geçiriyorduk ama kızımız olacak gibi. Siz de tam tersini ama tabiki sağlıklı olması her şeye değer çok şükür Rabbime bizim de 2 hafta sonra kesinleşcek bakalım ama ben kendimi kıza alıştırdım artık

hayırlısı buymuş demek ki ben de erkeğe alıştırdım kendimi. Çıkıntısı var çünkü baya kıza dönerse mutlu olurum. Erkekse de mutlu olurum

hayırlısı buymuş demek ki ben de erkeğe alıştırdım kendimi. Çıkıntısı var çünkü baya kıza dönerse mutlu olurum. Erkekse de mutlu olurum
Ben kız fikrine çok ısındım şu an, sadece eşim öğrendiğinden beri ben kızımı kimseye veremem diye dertleniyor şimdiden ama o da yavaş yavaş alıştı. Bizi şok eden şey çevremizdeki herkesin erkek hissetmesi, bizim de inatla erkek hissetmemiz oldu o yüzden bi şoklandık ama şimdi çok mutluyuz ☺ değişirse, yine değişir mi diye evhamlanırım kesin o yüzden kalsın böyle hayırlısı bu şekilmiş kesinleşince bana da yazın

Yaaa. Kız babası olmak bambaşka işte. Şimdiden kimseyle paylaşamıyor bizim çevrenin de çoğu erkek hissediyordu sizin gibi. Hatta daha 2-3 sene önce senin çocuğun olursa erkek olur diyorlardı hep. Öyle de olacak gibi. Haber veririm inşallah. İkili tarama testi yapıldı mı sizin?

Sizin çevrenin hissiyatı kuvvetliymiş bizimkiler fos çıktı Evet yapıldı testimiz çok şükür doktor her şey yolunda daha iyi bi sonuç gelemezdi dedi. Siz yaptırdınız mı

Sizin çevrenin hissiyatı kuvvetliymiş bizimkiler fos çıktı Evet yapıldı testimiz çok şükür doktor her şey yolunda daha iyi bi sonuç gelemezdi dedi. Siz yaptırdınız mı
İnşallah bizimkiler de fos çıkar evet evet. 3 hafta oldu yaptıralı. Bi sorun yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…