Acillll yolk sac

Yaaa inanmıyorumm, çok ama çok sevindimm😍 Ay çok şükür, bin şükür darısı başıma inşallah 😇 En son gidişimize göre çok daha net bi görüntü olacağını düşündüğüm için çok heyecanlıyım ben de, sizden duyunca daha çok heyecanlandım şimdi ☺ İkili test yaptırdınız mı
Son gidişinize göre o kadar çooook büyümüş olacak ki. Ve ennnn güzeli de hareket ediyor olması 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 nasıl oynuyordu görmen lazım 🥹🥹🥹🥹 kendininkini de öyle görürsün inşallah 😍😍
Evet. İkili tarama testi de yapıldı. Ense kalınlığında ve burun kemiğinde bi sorun çıkmadı çok şükür 🥹🥹🥹🥳🥳🥳

Eklentiler

• 120C3815-3ADF-49AC-ADB9-DC780BA39BEC.jpeg
    120C3815-3ADF-49AC-ADB9-DC780BA39BEC.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 163
Son gidişinize göre o kadar çooook büyümüş olacak ki. Ve ennnn güzeli de hareket ediyor olması 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 nasıl oynuyordu görmen lazım 🥹🥹🥹🥹 kendininkini de öyle görürsün inşallah 😍😍
Evet. İkili tarama testi de yapıldı. Ense kalınlığında ve burun kemiğinde bi sorun çıkmadı çok şükür 🥹🥹🥹🥳🥳🥳
Ya inanmıyorum çok güzel 😍😍 Maşallah şimdiden heyecanlandım yaa ☺ oh çok şükür valla çok sevindim ❤ ikili test sonucu ne zaman çıkıyormuş

Ya inanmıyorum çok güzel 😍😍 Maşallah şimdiden heyecanlandım yaa ☺ oh çok şükür valla çok sevindim ❤ ikili test sonucu ne zaman çıkıyormuş
Onu tam bilmiyorum da biz zaten dün Türkiye’ye geldik. Artık dönünce öğreniriz onu 😊
Sizin randevu ne zaman? Şimdi sizinkini bekleyelim heyecanla 😍😍

Hoşbuldukkk ☺️☺️ ay git valla ya. Nolacak sanki. Bit görmüş olursun bebişi 😊 bizim yarın tekrar randevumuz var. Uçağa bindim ya. Allah korusun bi zarar gelmemiştir inşallah diye
Evet valla gıtcem dayanamadım cumaya kadar 🤷‍♀️ aa doğru uçağa bindiniz ne olur ne olmaz bi kontrol ettirin tabi inşallah iyidir minik kuş, haber verirsiniz😍

Ya inanmıyorumm minik kuş yaa tipe bak maşallah 😍😍 iyi değil mi bebeğiniz bi sorun yok inşallah, bir de detaylı bi ultrason mu bu
Şimdilik hiç bi sorunumuz yok çok şükür 🥹🥹🥹🥹 bu fotoğraf bitirdi beni 😍😍😍😍 detaylı ultrason mı tam bilmiyorum da 4 boyutlu ultrason sanırım sadece. Çünkü normal siyah beyazdan bunu açıp hemen 1 dk falan gösterdi

Şimdilik hiç bi sorunumuz yok çok şükür 🥹🥹🥹🥹 bu fotoğraf bitirdi beni 😍😍😍😍 detaylı ultrason mı tam bilmiyorum da 4 boyutlu ultrason sanırım sadece. Çünkü normal siyah beyazdan bunu açıp hemen 1 dk falan gösterdi
Çok güzel ya kolları filan hep belli inanılmaz bi şey gerçekten 💜❤ bu resmi de gördükten sonra heyecandan uyku yok bu gece 🌙

Çok güzel ya kolları filan hep belli inanılmaz bi şey gerçekten 💜❤ bu resmi de gördükten sonra heyecandan uyku yok bu gece 🌙
Ay canım benim ya. İnşallah çok güzel görürsün sen de yarın. 😍😍😍🌸 Bu arada hemen 4 boyutlu şeyi açtı doktor. Sen de yarın bi rica et. 4 boyutlu da gösterir belki

X