• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yolk sac

Yaaa inanmıyorumm, çok ama çok sevindimm😍 Ay çok şükür, bin şükür darısı başıma inşallah 😇 En son gidişimize göre çok daha net bi görüntü olacağını düşündüğüm için çok heyecanlıyım ben de, sizden duyunca daha çok heyecanlandım şimdi ☺ İkili test yaptırdınız mı
Son gidişinize göre o kadar çooook büyümüş olacak ki. Ve ennnn güzeli de hareket ediyor olması 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 nasıl oynuyordu görmen lazım 🥹🥹🥹🥹 kendininkini de öyle görürsün inşallah 😍😍
Evet. İkili tarama testi de yapıldı. Ense kalınlığında ve burun kemiğinde bi sorun çıkmadı çok şükür 🥹🥹🥹🥳🥳🥳

Eklentiler

• 120C3815-3ADF-49AC-ADB9-DC780BA39BEC.jpeg
    120C3815-3ADF-49AC-ADB9-DC780BA39BEC.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 182
Son gidişinize göre o kadar çooook büyümüş olacak ki. Ve ennnn güzeli de hareket ediyor olması 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 nasıl oynuyordu görmen lazım 🥹🥹🥹🥹 kendininkini de öyle görürsün inşallah 😍😍
Evet. İkili tarama testi de yapıldı. Ense kalınlığında ve burun kemiğinde bi sorun çıkmadı çok şükür 🥹🥹🥹🥳🥳🥳
Ya inanmıyorum çok güzel 😍😍 Maşallah şimdiden heyecanlandım yaa ☺ oh çok şükür valla çok sevindim ❤ ikili test sonucu ne zaman çıkıyormuş

Ya inanmıyorum çok güzel 😍😍 Maşallah şimdiden heyecanlandım yaa ☺ oh çok şükür valla çok sevindim ❤ ikili test sonucu ne zaman çıkıyormuş
Onu tam bilmiyorum da biz zaten dün Türkiye’ye geldik. Artık dönünce öğreniriz onu 😊
Sizin randevu ne zaman? Şimdi sizinkini bekleyelim heyecanla 😍😍

Hoşbuldukkk ☺️☺️ ay git valla ya. Nolacak sanki. Bit görmüş olursun bebişi 😊 bizim yarın tekrar randevumuz var. Uçağa bindim ya. Allah korusun bi zarar gelmemiştir inşallah diye
Evet valla gıtcem dayanamadım cumaya kadar 🤷‍♀️ aa doğru uçağa bindiniz ne olur ne olmaz bi kontrol ettirin tabi inşallah iyidir minik kuş, haber verirsiniz😍

Ya inanmıyorumm minik kuş yaa tipe bak maşallah 😍😍 iyi değil mi bebeğiniz bi sorun yok inşallah, bir de detaylı bi ultrason mu bu
Şimdilik hiç bi sorunumuz yok çok şükür 🥹🥹🥹🥹 bu fotoğraf bitirdi beni 😍😍😍😍 detaylı ultrason mı tam bilmiyorum da 4 boyutlu ultrason sanırım sadece. Çünkü normal siyah beyazdan bunu açıp hemen 1 dk falan gösterdi

Şimdilik hiç bi sorunumuz yok çok şükür 🥹🥹🥹🥹 bu fotoğraf bitirdi beni 😍😍😍😍 detaylı ultrason mı tam bilmiyorum da 4 boyutlu ultrason sanırım sadece. Çünkü normal siyah beyazdan bunu açıp hemen 1 dk falan gösterdi
Çok güzel ya kolları filan hep belli inanılmaz bi şey gerçekten 💜❤ bu resmi de gördükten sonra heyecandan uyku yok bu gece 🌙

Evet karından baktı 6 +4 dedi
Hiç telaşlanmayın ben 7+1 olunca anca vajinal olarak görebilmiştim. Başta ben de telaşlandım, ama baktım neredeyse herkes yaşamış bu durumu. Eminim bi dahaki gidişe görürsünüz, zaten 8.haftaya kadar normal sayılıyormuş sanırım

Çok güzel ya kolları filan hep belli inanılmaz bi şey gerçekten 💜❤ bu resmi de gördükten sonra heyecandan uyku yok bu gece 🌙
Ay canım benim ya. İnşallah çok güzel görürsün sen de yarın. 😍😍😍🌸 Bu arada hemen 4 boyutlu şeyi açtı doktor. Sen de yarın bi rica et. 4 boyutlu da gösterir belki

Back