Acillll yolk sac

Ya kızmayın ama bana oğlanmış değişmeyeckmiş gibi geldi haber verin bana da merak ettim
Aaaa. Çok kızdım valla geçen hafta bacakları çarprazdı. Bu hafta da öyleydi ama %80 erkek dedi doktor yine. Hala %20 Umut var yaaaaa. Canım oğluma ihanet etmişim gibi oluyor şaka bir yana çok alıştım oğlan fikrine ben

Ya hahahah sıpa ya sizi biraz daha merakta bırakmak istemişböyle doktor%80 filan diyince insanın içine şüphe düşüyor vallahi neler duyuyoruz artık oğlum demeye de başlamışsınız alışmışsınız gerçekten ben de artık kesinleştirmek istiyorum inşallah bizimki de böyle sürprizler yapmaz bize de görürüz sizin bi daha ki kontrol ne zaman şimdi

Merhaba biz bugün doktora gittik. Doktor bize de emin olamadı sizin gibi, bacak arasında çok ufak bir çıkıntı var bu kız da olabilir kordon arkasına gizlenmiş bir pipi de olabilir dedi emin olamadığı için haftaya tekrar çağırdı, bu belirsizlik beni mahvetti gerçekten

Nadiren oğlum diyorum. Genelde bebeğimiz diyoruz detaylı ultrasonda bile cinsiyeti değişen çok kişi olduğu için emin olamıyorum tam ayın 21 inde randevumuz var. Fransa’ya döndük. Buradaki doktor bu randevuda söylemeyecek muhtemelen. Gelecek aya kalır

Ayyy. Cidden miii? Şaka gibi ya işte çok erken haftalarda söylenmemesi gerekiyor cinsiyetin gerçekten. İnsanın aklı sürekli orada çok merak ettim ama bak sizinkini de. Haber verin

Evet ya sürekli böyle hikayeler duyuyorum detaylıya girmeden emin olamayacağım muhtemelen. Olsun gelecek aya kadar bebeğim diye seslenmeye devam

Kızlar benim ultrason goruntume de anladığınız kadar yorum yapar mısınız? Sat 27 mayıs 5 haftalikken iki kese vardi 6+5 de Tek kese olarak görüldu kese 8 mm dedi yolk sac var boş gebelik degil demektir dedi ama kalp atışı duyamadık da göremedik de. Gerçi ben yolk saci da göremedim ama. Yarın kontrolüm var tekrar yarın duyar miyim acaba kalp atışını. Ya da artık bebek de görünmeli mi bu hafta da yarın 7+5 oluyorum

Eklentiler

• 20230718_211423.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 62
Ne yaptınız görebildiniz mi bebeğinizi?

Ne yaptınız görebildiniz mi bebeğinizi?
Gittim ama kafamız çok karıştı kese için de bebek göründü ilk kez ben ekranda yanıp sönen bisey de gördüm eşim de gördü hatta ama sesi alamadık Dr alttan bakti yine ses yok. 1 hafta daha bekleyelim dedi . Bu arada sata göre 7+5 ama bugünkü hesaba göre 5+4 dedi Dr. Cikinca muayeneden başka bir Dr daha görünmek istedim gittik de muayene oldum bu sefer Dr bebek ölçüsünü de farklı hesapladı. Kendi doktorum 2.48mm dedi diğer doktor 0.48mm 6+1 dedi yine gel alalim kalp atışı yok dedi. Kendi doktorumuz ise 1 hafta daha zaman verelim dedi. Bu durum da ola lar var mi varsa cevap yazarlarsa bir umut olur moralim çok bozuk

Yok biz emin olmadan almadık ama bi arkadaşımız heyecanla çok tatlı bi elbise almış daha günü var değişirse hemen iade siz aldınız mı bi şey
Valla ben unisex bseyler almıştım ama geçen baya bi erkek kıyafeti aldım artık değişmez diye düşünüyoruz. Ama değişirse de hiç sorun değil. Hemen gidip yenilerini alırız
Bu arada birazdan hazırlanıp çıkacağız bakalım. Buradaki doktor söyleyecek mi cinsiyet bilmiyorum da

Moralinizi hiç bozmayın 5+4te veya 6+1de kalp sesi duyamamanız çok normal. Biz göremediğimizde o kadar çok araştırdım ki ve genelde 7.hafta içinde duyulduğunu farkettim. Bizim 6+1de minicik bir yolkkesesi hariç bir şeyi yoktu bebek bile yoktu. 7+1di yanlış hatırlamıyorsam bebeği anca gördük kalbini de duyduk. Eminim siz de Allahın izniyle haftaya kalp atışı duyarsınız. sata göre düşünmeyin doktorlar aşağı yukarı yakın tarih vermişler geç döllenme demekki. Gönlünüzü ferah tutun çoğu kişi yaşıyor bu durumu ❤

Yaa başladınız mı alışverişe biz daha hiçbir şey almadık ya detaylıyı beklemeyi düşünüyordum erkek kıyafetleri kız bebekte çok da sırıtmıyor bence iyi yapmışsınız, bir de genelde erkek denilince çok değişmiyormuş sanırım sizinki erkek bence ☺
Gittiniz mi söyledi mı bir şey doktor

Çok moral oluyor yazdıklarınız Allahin izniyle duyarım inşallah minik kalbini çok sagolun

Evet gittik. Türkiye’deki doktorun cinsiyet tahminini söylemedik hiç. Bu doktor da erkek dedi bi çıkıntı gösterdi. %100 mü dedim. Anca doğunca %100 olur dedi şakacı doktor
Doğru. Erkekten kıza dönme pek yok da kızdan erkeğe daha yaygın sanırım bekleyin bence de alışveriş için. Ben biraz maymun iştahıyım o konuda. Ondan aldım hemen

Yaaaa e artık hayırlı olsun oğluşumuz diyebiliriz doktorların mizah anlayışı biraz farklı cidden valla ben cesaret edemedim bir parça bile almadım henüz, detaylıya kadar da büyük eşyalar ve unisex kıyafete cesaret ederim anca gibi sonra bacak arasını kendi gözlerimle iyice gördükten sonra detaya inerim ama sizin kesin artık durmayın devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…